Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין סיכוי שיקרה בישראל משהו כזה.

ראשית, למי בשלטון איכפת מהאזרחים? והשאלה אינה צינית. ואם האזרחים יבקשו - מי יקשיב ברצינות? ואם תהיה מחאה - הרי היא תדעך אחרי כמה ימים כי רוב האזרחים אדישים ועצלנים גם בנוגע לעצמם, כי עבור חלק המשלם הוא המעסיק.

שנית, בישראל כביש 6 מופעל בבעלות פרטית, ואפילו חוקקו חוק מיוחד לטובתם שמסייע לגבות חובות וגם להציק (עוד) קצת לאזרחים.

אז מי פה תמים לדמייין, כל שכן להאמין, שיגרמו לכביש 6 או מפעיל הנתיב המהיר לת"א להפחית את עלות השימוש?

סבסוד ממשלתי? ממש. כאילו באמת מתעניינים פה באיכות הסביבה ומחפשים איך לעודד את האזרחים להיטיב אותה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בודד, לא מדוייק. בארץ מופעל "מיסוי ירוק". אפשר להתווכח עם המודל שנבחר, אבל לא עם העקרון.

כמוכן מתוכנן ניסוי במיסוי בשיטה ההולנדית לפי כמות, זמן ומקום נסיעה, מה שבהחלט יעודד שימוש חסכוני ברכב. כמובן שמודל זה הופך בעייתי מאוד אם לא מורידים מיסוי אחר במקביל אלא רק מילים מיסים חדשים.

וכמובן - הבעיה המרכזית היא התפיסה הכלכלית-חברתית הבסיסית של הממשלה והאוצר, שלפיה על המדינה להשיל מעליה כל מחוייבות אפשרית לאזרחיה, להפריט הכל גם אם ההפרה מוכחת ככשלון וכמובן לחלק את נכסי הציבור למקורביה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

20% אבטלה...זה נקרא אצלך לדאוג לאזרחים?

כמה אבטלה יש בארץ?

ואל תגיד לי 5%, זה המספר שמכובס ע"י הממשלה ולא כולל באמת את כל מי שמובטל אבל לא מחפש עבודה (חרדים נגיד) או לא מחפש דרך לשכות התעסוקה (אנשים שמחפשים אבל לא זכאים לאבטלה כבר אז הם לא מגיעים לחתום)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

האבטלה בארץ נמוכה בהרבה מבאירופה המערבית.

בנתוני האבטלה לא כלולים בכל מקרה חרדים שאינם עובדים.

גם אם הנתונים "מכובסים" כהגדרתך, עדיין מצבנו טוב למדי ולרובנו יש בטחון תעסוקתי, וזה בשעה שהמגזר הציבורי בישראל קטן בהרבה מזה שבאירופה, והוצאות הבטחון שלנו גדולות לעין שיעור.

המחאה נכשלה מסיבה פשוטה - לא רע כאן כלל ועיקר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המחאה לא נכשלה. היא הוכיחה שהכוח בידי הציבור , אבל כשחלקים רבים מהציבור שבעים קצת קשה לבצע מהפיכות.

יותר קל במדינה כמו מצרים או סוריה שם אין לציבור מה להפסיד אלא רק להרוויח, ומוכן גם למות בעד המהפיכה והשינוי.

העובדה שביבי שינה את שיעורי המס שהיו כה יקרים לליבו היא ההוכחה החותכת.

הממשלה קיבלה כרטיס צהוב והיא מתקנת לא מעט עיוותים . יש רבים לצערינו.

את האימפקט הסופי לדעתי נראה בבחירות הבאות.

מצ"ב כאן מייל שקיבלתי לפני מספר ימים. בטח מסתובב ברשת .

כדאי לקרוא.

שלום.doc

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
המחאה לא נכשלה. היא הוכיחה שהכוח בידי הציבור , אבל כשחלקים רבים מהציבור שבעים קצת קשה לבצע מהפיכות.

יותר קל במדינה כמו מצרים או סוריה שם אין לציבור מה להפסיד אלא רק להרוויח, ומוכן גם למות בעד המהפיכה והשינוי.

העובדה שביבי שינה את שיעורי המס שהיו כה יקרים לליבו היא ההוכחה החותכת.

הממשלה קיבלה כרטיס צהוב והיא מתקנת לא מעט עיוותים . יש רבים לצערינו.

את האימפקט הסופי לדעתי נראה בבחירות הבאות.

לפי כל הסקרים שהתפרסמו בחודשים האחרונים, ה "מחאה" לא גרמה לשום שינוי פוליטי, וגם לא תגרום.

השינוי היחיד היה התחזקות מפלגת העבודה על חשבון קדימה, בעיקר בשל "חזרה הביתה" של מצביעי השמאל.

אם היה כה רע כאן המחאה לא היתה דועכת, מה שמחזק את טענתי שפשוט לא רע כאן.

פורסם

לא רע כאן?

הדרת נשים, פחות מ 50% מתגייסים, חוק לשון הרע, חוק נאמנות, ציבור שלם שמוצץ כספים ללא שום תרומה לחברה, נאנסת שמתקשרת למשטרה ומתלוננת ואומרים לה "את לא נשמעת כמו מישהי שאונסים אותה", נשיא אנס, חברת חשמל שנמצאת בחובות של מילארדים, תעלה לך את תעריף החשמל ב 30% עוד שניה אבל משלמת את המשכורות הגבוהות בשוק והנפוטיזים שם חוגג, פשע מאורגן של משפחות שלמות ואזורים שלמים בארץ שללא פרוטקשן אי אפשר לנהל שם עסק, וגורמי אכיפת חוק שכל מה שמעניינן אותם זה לתפוס נהגים שנוסעים מהר, מערכת בריאות שגורמת לרופאים לעבוד 36 שעות רצוף, מערכת חינוך עם תקציב שני רק לתקציב הביטחון אבל הישגים נמוכים ועלובים, וזה רק קצה הקרחון, עוד לא זרקתי מילה על מה קורה מול מדינות אחרות איתן אנחנו עושים הכל כדי להסתכסך, מה אני אגיד לך שכנעת אותי, ממש לא רע כאן.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

משרשורים קודמים אני זוכר שחן פרחי מתגאה בכך שבתקופתו היה כל כך רע שהוא גר עם אשתו אצל ההורים עד גיל 35 או משהו מופרך כזה, ולכן בימינו מי שמעז להתלונן על מצבו הוא בכיין.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
לא רע כאן?

הדרת נשים, פחות מ 50% מתגייסים, חוק לשון הרע, חוק נאמנות, ציבור שלם שמוצץ כספים ללא שום תרומה לחברה, נאנסת שמתקשרת למשטרה ומתלוננת ואומרים לה "את לא נשמעת כמו מישהי שאונסים אותה", נשיא אנס, חברת חשמל שנמצאת בחובות של מילארדים, תעלה לך את תעריף החשמל ב 30% עוד שניה אבל משלמת את המשכורות הגבוהות בשוק והנפוטיזים שם חוגג, פשע מאורגן של משפחות שלמות ואזורים שלמים בארץ שללא פרוטקשן אי אפשר לנהל שם עסק, וגורמי אכיפת חוק שכל מה שמעניינן אותם זה לתפוס נהגים שנוסעים מהר, מערכת בריאות שגורמת לרופאים לעבוד 36 שעות רצוף, מערכת חינוך עם תקציב שני רק לתקציב הביטחון אבל הישגים נמוכים ועלובים, וזה רק קצה הקרחון, עוד לא זרקתי מילה על מה קורה מול מדינות אחרות איתן אנחנו עושים הכל כדי להסתכסך, מה אני אגיד לך שכנעת אותי, ממש לא רע כאן.

חוק לשון הרע הוא לא חדש כלל ועיקר, מה שהשתנה הוא רק סכום הפיצוי.

ציבור שלם שמוצץ כספים - בוא נשנה את שיטת הבחירות, וכאן אני בעד.

נשיא אנס ? - היום הוא בכלא, יחד עם שר אוצר שגנב כספים ושר לשעבר שביצע עבירת שוחד.

חברת חשמל רוצה לעלות את התעריפים, ולא מהיום. השאלה אם יאשרו להם, ונפוטיזם אין מזמן, מניסיון של חבר קרוב.

פשע מאורגן יש בכל מדינה בעולם, ובשנים האחרונות משטרת ישראל עשתה עבודה לא רעה כלל עם יחדה 443.

בכל מדינה מתוקנת יש אכיפת חוקי תנועה, ותתפלאו היא הרבה יותר נוקשה מבארץ.

מערכת הבריאות שלנו מצויינת, ורמת הרפואה הציבורית בארץ היא מהגבוהות בעולם, נסה לקבל שירות רפואי בבית חולים ציבורי בארה"ב ואז תבין.

מערכת החינוך שלנו גרועה כל כך, עד שענף יצוא ההי טק מוביל היום בארץ..

לפי כל המדדים המקובלים מצבינו לא רע כלל ועיקר, וכל זה הספקנו ב 63 שנה ו 4 מלחמות.

וחוץ מזה מי שממש רע לו כאן מוזמן בכל עת לנסות מזלו במדינות אחרות שמחלקות הכל בחינם, אין בהן פשע, רמת החינוך מושלמת כמו גם הרפואה ואין בהן משטרת תנועה.

ושלא ישכח גלויות.:-P

פורסם

אגב, מי שקובע את תעריפי החשמל זאת לא חברת החשמל אלא "הרשות לשירותים ציבוריים".

אגב 2, את תעריף החשמל חייבים להעלות כיוון שהמדינה החליטה לא לבנות תחנות כוח פחמיות ולהסתמך על גז. אבל הגז לא מגיע ממצריים והסולר שמשמש תחליף לגז עולה בערך פי 5.

נפוטיזם? אפשר לחשוב שאלעד תשובה לא קיבל ג'וב בדלק (להזכירכם - חברה ציבורית) והבת של לבייב לא ממנכל"ת באחת מחברות הבנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מערכת הבריאות שלנו מצויינת, ורמת הרפואה הציבורית בארץ היא מהגבוהות בעולם, נסה לקבל שירות רפואי בבית חולים ציבורי בארה"ב ואז תבין.

רמת הרפואה בארץ מצויינת. מצב מערכת הבריאות הוא בתחת, והתגמול שמקבל רופא בבי"ח ציבורי נמוך בעשרות אחוזים מהתגמול שמקבל רופא במדינות שבהן רמת החיים כביכול נמוכה יותר או שווה לשלנו.

לגבי מערכת החינוך - בדוק מה הישגיהם של תלמידים ישראלים במבחנים בינלאומיים בהשוואה למדינות אירופה, שלא לדבר על אסיה : http://www.themarker.com/career/1.587385

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
חוק לשון הרע הוא לא חדש כלל ועיקר, מה שהשתנה הוא רק סכום הפיצוי.

ציבור שלם שמוצץ כספים - בוא נשנה את שיטת הבחירות, וכאן אני בעד.

נשיא אנס ? - היום הוא בכלא, יחד עם שר אוצר שגנב כספים ושר לשעבר שביצע עבירת שוחד.

חברת חשמל רוצה לעלות את התעריפים, ולא מהיום. השאלה אם יאשרו להם, ונפוטיזם אין מזמן, מניסיון של חבר קרוב.

פשע מאורגן יש בכל מדינה בעולם, ובשנים האחרונות משטרת ישראל עשתה עבודה לא רעה כלל עם יחדה 443.

בכל מדינה מתוקנת יש אכיפת חוקי תנועה, ותתפלאו היא הרבה יותר נוקשה מבארץ.

לפי כל המדדים המקובלים מצבינו לא רע כלל ועיקר, וכל זה הספקנו ב 63 שנה ו 4 מלחמות.

וחוץ מזה מי שממש רע לו כאן מוזמן בכל עת לנסות מזלו במדינות אחרות שמחלקות הכל בחינם, אין בהן פשע, רמת החינוך מושלמת כמו גם הרפואה ואין בהן משטרת תנועה.

ושלא ישכח גלויות.:-P

אנחנו לא נשכנע לא אתה אותי ולא אני אותך כנראה.

ענף ההיי טק הוא לא מוביל ולא נעליים, אין אף ביטחון בתעסוקה בהייטק היום ואני אומר את זה אחרי שהעבודה שלי עברה לסין ופוטרתי פעם אחת(!) ופעם שניה במקום אחר העובדה שלי עברה להודו(!!)

מערכת הבריאות שלנו כל כך טובה ש 65% מהאוכלוסיה משלמת מכיסה הפרטי על ביטוחים משלימים כדי לקבל כיסוי סביר למרות תשלום החובה במיסי המשכורת, כדי לקבל כיסוי טוב אני אישית משלם אקסטרה 350 ש"ח בחודש, על ~1000 שקל שהמדינה כבר לוקחת לי, רוצה להשוות את זה לארה"ב? אין בעיה 1350 שקל = 350 דולר לחודש, רוצה להגיד לי שתמורת הסכום הזה אתה מקבל פחות בארהב? (רמז - לא, בדקתי)

מעניין שלפי דוחות מבקר המדינה יש נפוטיזים רחב מאוד בהרבה מקומות, אבל לך יש חבר שאמר שלא, אז נאמין לחבר שלך, מי זה מבקר המדינה באמת, ממילא הדוחות שלו מעלים אבק בלי שאף אחד מתייחס אליהם.

אתה מנפנף ב"לפי כל המדדים" איזה מדדים?

כל מדד OCED מראה שאנחנו הקצה של הזנב, בחינוך, בשחיטות, בבירוקרטיה, ביוקר מחיה בהתאמה לרמת השכר, אז על איזה מדדים אתה בדיוק מסתכל, שמשווים אותנו לאירן?!

מעניין שלעיניין הדרת נשים לא התייחסת, לגיוס "חובה" שמשום מה לא חובה לכולם גם לא

עזוב, אתה לדעתי בת יענה שככל שמכים בה יותר היא טומנת את ראשה בחול עמוק יותר כדי שתוכל להמשיך ולחשוב שטוב פה, זו בדיוק הסיבה שנהיה פה גרוע יותר ויותר לדעתי כי פשוט אין מי יעצור את כל החרא הזה, ואתה חושב עלי שאני רק מתלונן ורואה הכל שחור, כמו שאמרתי כנראה לא נשכנע אחד את השני אחרת.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

8) ...seems like my job here is done

למי שתהה ועדיין לא הבין, אני לא מעריץ גדול של ספרד ולא רואה שם את עתידי.

עם זאת, אני מרגיש שאפילו בתור תושב זמני, המדינה הזאת עשתה בשבילי יותר

בתוך 3 שנים מאשר ישראל עשתה ב-20. ושם אפילו לא הייתי צריך לשרת בצבא.

סתימות בצנרת יש בכל מקום, אבל זה עוד לא אומר שצריך לשחות כל היום בח*א.

פורסם

שתי הערות להודעה האחרונה של דרורצי:

1. מוטב שמערכת הבריאות שלנו לא תדרדר למצבה של המערכת האמריקאית. אתה לא יודע מה זה copayments - זו השתתפות עצמית גדולה מאוד שמשלמים בארה"ב. מעבר לדמי ביטוח גבוהים, וכאשר הבמטח יכול להפסיק לך את הביטוח פחות או יותר בכל עת. למרות ההשתתפות העצמית הגבוהה יחסית בארץ הרי שהתמורה טובה.

2. מדד השחיתות אינו מודד שחיתות!! מה שנמדד הוא תפיסת השחיתות (ולא שחיטות, כמו שמקובל לכתוב בטוקבקים), כלומר כיצד השחיתות נתפסת בעיני הנסקרים. לא בדיוק מדד אוביקטיבי. אבל בדיוק כמו כלכלה שחורה - אפשר רק לאמוד את המצב, לא למדוד אותו. כיון שלישראלים יש נטיה להיות קוטרים רציניים יש בארץ תחושה של שחיתות קשה, אני בכלל לא בטוח שאצלנו השחיתות יותר חמורה

לגבי מדדים אפשר לקחת לדוגמא את ה-HDI. שם אנחנו דווקא במקום טוב מאוד (מקום 17 בעולם, לשנת 2011), או תוחלת החיים (מקום רביעי בעולם, שני לגברים וששי לנשים). לכן אפשר להיות פסימי או אופטימי, תלוי על מה אתה מסתכל. יש במדינה הזו הרבה מאוד בעיות קשות, אבל בהחלט לא הכל שחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתם מפספספים את הנקודה.

. תקראו להם פרזיטים או איך שבא לכם, אבל הממשלה שלהם מוצאת את הדרך להבטיח ששגרת החיים של אזרחיה לא תהיה מוכתבת ע"י המצב הכלכלי הגרוע.

אתה קורא מה שאתה כותב?:shock:

זה מה שנקרא, לא לתת לעובדות לבלבל אותך.

לבזבז כסף שאין לך, מוביל לתוצאה אחת: פשיטת רגל.

הם מוציאים כסף שאין להם, צוברים חובות, ובסוף השגרה של האזרחים שלהם תהיה מחורבנת, בדיוק כמו מי שמוציא כסף בלי חשבון ופושט את הרגל.

ראית את יוון?

הם הבאים בתור, וזה רק מתחיל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...