Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חולק עליך, חלקית.

אני חושב שמה שהוביל לשלום זו החלטה אסטרטגית של סאדאת לעבור להיות בן חסות של המערב, במקום ברה"מ. אני גם סבור שחלק גדול מאוד מהסכסוך הערבי ישראלי, ובוודאי מלחמות ששת הימים, ההתשה ומלחמת יום הכיפורים, היו למעשה חלק אינטגרלי מניהול המלחמה הקרה.

שלושת העימותים הללו היו תוצאה ישירה של עידוד ותכנון סובייטי. ברגע שהאחרונים סולקו ממצרים, לא נשאר למצרים סיבה אסטרטגית להיות בעימות עם ישראל.

גם אי אפשר להשוות את היחסים ביננו לבין אלו שבין יפן, גרמניה ואלו שהם נלחמו נגדם במלחמת העולם השנייה...

סיום מלחמת יום הכיפורים היה שצה"ל כיתר את הארמיה ה-3 וחלק מכוחותינו היו 101 ק"מ מקהיר. ואילו חלק מהצבא המצרי היה בתוך מדבר סיני, ללא יכולת להתקדם אפילו שעל.

מי שמנע את הקטסטרופה הייתה ארה"ב באמצעות שר החוץ שלה היהודי קיסינג'ר שהציל אותם מידינו.

הוא גם הציל את אסד בסוריה .

כך נוצרה דריסת הרגל האמריקאית במצרים אחרי שכפי שאמרת הייתה תחת השפעה רוסית , שלמעשה התחילה עוד ב 1955 בתוכנית התחמשות חסרת תקדים שנעשתה על ידי חוזי נשק עם צ'כיה .

בעקבות זאת , ובשיתוף פעולה צרפתי אנגלי ישראלי נלחמנו במבצע סיני בשלהי 1956.

הן ארה"ב שהטילה וטו על פעולות בעלי בריתה והן בריה"מ הביאו לכך ששלושת הצבאות קיפלו את זנבם וחזרו לארצם.

היחידה שיצאה נשכרת מכך הייתה בריה"מ ולא ארה"ב.

אבל הפניה לכיוון ארה"ב לא בהכרח הייתה מביאה להסכם שלום.

הן במצרים והן בישראל זוכרים את הימים הראשונים של המלחמה בהם מצרים חזתה בנצחונות ומעבר של תעלת סואץ לכיוון סיני והן בישראל שזוכרים את הקורבנות הרבים ואת החדירה של הסורים לרמה ושל המצרים לסיני.

אלה יצרו תנאי פתיחה טובים למו"מ , שכמובן מבחינת מצרים יש לכך בונוס היא הופכת כך לחביבת המשטר האמריקאי.

את התשלום האישי הגדול שילם סאדאת בחייו.

ואכן יש הבדל בין ישראל / ארצות ערב למדינות שנלחמו במלחמת העולם השניה .

הפסד מבחינתינו פירושו השמדה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וזרים תופסים מקומות עבודה של מקומיים , שהמקומיים לא רוצים לעבוד בהם אבל כאשר נגמרת קצבת האבטלה אז העובד המקומי צריך לעבוד כדי לפרנס את משפחתו והזר תופס לו את מקום העבודה.

ואז התהליך שהוא מתאר הוא מציאותי.

אני מבין את כוונתך אבל שוב, כדי שאתה כישראלי תחליף אמריקאי שחי בישראל ברילוקיישן במקום עבודתו אתה צריך שיהיו לך עוד כמה נתונים פרט לאיך לבצע את המשימה, אם הוא נמצא בארץ ברילוקיישן כנראה שאין לך את האפשרות לתפוס את תפקידו רק כי יש אבטלה ועכשיו בא לך להחליף אותו, זה לא עובד ככה, זה הרבה יותר מורכב ממה שאתה חושב.

לא מדובר פה בזרים שמועסקים בחלוקת עיתונים אלא זרים שבדרך כלל יושבים בעמדות מפתח ותפקידים ניהוליים.

יודע מה, אולי כאן ההבדל בגישות שלנו, אולי אתה מדבר על דרג הפועלים, אני מדבר על הדרג הניהולי יותר, אותו לא יחליף עובד מקומי.

וכך כתבת בעצמך

"כמובן שבעיות כאלה שימשכו לאורך תקופה ארוכה עלולות לפגוע גם בזרים אבל הם לא הראשונים בשרשרת שיחטפו."

אני יודע מה כתבתי ואני שוב מדגיש, אף אחד לא חסין בזעזוע כלכלי אבל גם אז יש מדרגיות ודרג ניהולי זר כנראה לא הראשון לחטוף.

אין ספק שזר מקצועי יוכל לשמור יחסית בקלות על מקום עבודתו, אבל האם עבודה היא חזות הכל?

מה עם השכנים שמתגוררים איתו באותו הבניין ובאותה השכונה ושנדמה להם שאותו הזר גוזל להם את הפרנסה? איך לדעתך הם יגיבו בעת משבר כלכלי כשאין להם מה לאכול והם זקוקים לקורבן התורן שישלם את מחיר הכשלונות האישיים שלהם?

מה יהיה האקלים הציבורי באותה המדינה? יהיה קל ונעים לחיות שם או שהנימוס האירופאי המהולל יעלם ובמקומו תצוץ המפלצת הפשיסטית?

אני עברתי את 2008 בהונג קונג, המון בנקאים מקומיים פוטרו, המון יועצי השקעות מקומיים פוטרו, היו גם זרים שעזבו בגלל שהחברות שלהם לא עמדו בנטל החובות, פעם אחת לא הרגשתי שמסתכלים עלי כעל מי שבא לגנוב להם את מקום העבודה, נהפוכו, אם היום החברה בה אני עובד תסגור את משרדה בהונג קונג אני אתחיל ביום למחרת לעבוד בחברה אחרת, 6 העובדים המקומיים שלי לעומת זאת יזדקקו ליותר זמן אז אני אמנם זר בהונג קונג אבל מספק כרגע תעסוקה ל-6 מקומיים שמשתכרים מעל הממוצע ואני ממשיך לקלוט עובדים תמיד.

ידידי - כסף זה חשוב אבל זה לא הכל.

על המשפט האחרון אין בכלל ויכוח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן

אכן כך גם כתבתי .

דרג ניהולי בכיר / תפקידי אמון יישארו בידי הזרים שבאו ברילוקיישן , בשאר הדרגים הזרים יעופו בהקדם או במאוחר תלוי בגודל המשבר ומשכו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

דרורזי ידידי נשמע כמו גליון של הארץ. הייתי בטוח שהוא מבין יותר מזה.

כלומר כל מה שהתקשורת מטפטפת להמונים, נספג, הוטמע והועבר הלאה.

גם קמפיין ההדרה המפואר הורץ ע"י משרד פרסום ויח"צ שככל הנראה ממומן ע"י ארגוני שמאל קיצוני דוגמת הקרן החדשה.

המחאה החברתית היא דמגוגיה שמאלנית קיצונית עלובה שמומנה ע"י הקרן החדשה , קודמה ע"י השמאל הלאומי שהוא ארגון שמאל רדיקאלי , הציבור גילה שמדובר באחיזת עיניים וירד מהסיפור.

הרבה אנשים טובים עם כוונות טובות נרתמו ללא ידיעתם למטרה של הפלת ממשלת רוב שנבחרה בבחירות דמוקרטיות, ע"י מהלך אנטי דמוקרטי מובהק שנבע מייאוש של השמאל מאחר וידע שאין לו סיכוי בקלפיות כי הוא איבד רלוונטיות והוכח שכל קשר בין גישה זו למציאות מקרי בהחלט.

אלו היו 60 שניות על מחאת השמאל הרדיקאלי ועוכר ישראל, הידועה בכינוייה המחאה החברתית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל

אלו היו 60 שניות בין המטופשות שקראתי כאן לאחרונה.

מאות אלפי איש לא טועים. אולי יש להם דעות אחרות מאשר של אחרים.

והפגנות זו זכות לגיטימית של כל אדם במדינה דמוקרטית ואפילו בדיקטטורות שם זה מסתיים לפעמים בנחלי דם.

והפגנות מזיזות ממשלות או מורידות ממשלות .

האם אתה בחרת ביבי ?

אני לא

אבל קיבלתי אותו בגלל קואוליציה / גועליציה.

אז מבחינתי להוריד אותו זה לא משהו יוצא דופן.

לא ראיתי שאותו ביבי הגיב כאשר הלבישו את רבין בבגדי קצין נאצי.

אז בינתיים המפגינים נגדו הם ילדים קטנים לעומת ההסתה הימנית .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עידן, האם אתה באמת חושב שניתן לגזור גזירה שווה מהתנהגות תושבי הונג קונג בעת משבר כלכלי, להתנהגות תושבי אירופה - יבשת שהאנטישמיות מוטבעת בה במשך מאות שנים?

לדעתי משבר כלכלי רציני יאפשר לנו להבין את הרקע עליו נולדה וצמחה המפלצת הנאצית, את האמירה הזו אינני יכול להפנות כלפי תושבי הונג קונג.

יחי ההבדל הקטן.

פורסם
סיום מלחמת יום הכיפורים היה שצה"ל כיתר את הארמיה ה-3 וחלק מכוחותינו היו 101 ק"מ מקהיר. ואילו חלק מהצבא המצרי היה בתוך מדבר סיני, ללא יכולת להתקדם אפילו שעל.

מי שמנע את הקטסטרופה הייתה ארה"ב באמצעות שר החוץ שלה היהודי קיסינג'ר שהציל אותם מידינו.

הוא גם הציל את אסד בסוריה .

בו נשלים את התמונה.

מי שדחף את קיסנג'ר לפעול היו הסובייטים, שאיימו להנחית נחתים סובייטים להצלת השלישית. זה היה המקרה השני בהיסטוריה, אחרי משבר הטילים בקובה, בו ארה"ב עברה לכוננות DEFCON 3.

בעקבות זאת , ובשיתוף פעולה צרפתי אנגלי ישראלי נלחמנו במבצע סיני בשלהי 1956.

מבצע סיני היה בעצם תוכנית אנגלו-צרפתית ליצור קונפליקט מקומי, שיספק להם אמתלה לכבוש את תעלת סואץ מידי מי שהלאים אותה, מצרים של נאצר. הם שלחו אותנו להלחם, וארה"ב וברה"מ שלחו את כולנו חזרה, כלעומת שבאנו (כפי שציינת).

היה בצעד הזה אכן קוצר ראייה אמריקאי, שהיו יותר עסוקים בלהעלב שעשו מלחמה בלי לשאול אותם, מאשר בשאלה, מי ישלוט במצרים. אם היו פועלים אחרת ב-56, היו חוסכים לנו את 67 ו-73 (ועוד הרבה צרות מבית הבעת'). אבל זה סיפור אחר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ו...כן. אנחנו עוצרים את הדיון הפוליטי.

אייל, כמו שכתוב בהוראות הפורום - לא מעניין אותנו. תפסיק לדחוף את תיאוריות הקונספירציה (המאוד נכונות, לדעתי) שלך בכל חור ותחת כל תחת רענן.

חלאס.

ובחזרה לקטלוניה, גן העדן עלי אדמות, בו כל פרארי היא שלך, וכל בלונדה שנוהגת בה רוצה לשכב איתך...

פורסם

ובחזרה לקטלוניה, גן העדן עלי אדמות, בו כל פרארי היא שלך, וכל בלונדה שנוהגת בה רוצה לשכב איתך...

ואני בכלל חובב אסטון מרטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלה יצרו תנאי פתיחה טובים למו"מ , שכמובן מבחינת מצרים יש לכך בונוס היא הופכת כך לחביבת המשטר האמריקאי.

את התשלום האישי הגדול שילם סאדאת בחייו.

טוענים שרצחו את סאדאת מכיון שהנהיג משטר חילוני (הרוצחים רצו את חוק השריעה) וללא קשר לשלום עם ישראל.

גם "אל קעידה" פעלה נגד המערב ולא הזכירה את ישראל במשך שנים, עש שראו שתוספת ישראל להטפות מעלה את הפופולריות שלהם.

אפשר אולי לעבור לשחרחורות? כי אין שם בלונדיניות.

יהודה

פורסם

יהודה

בלונדיניות עם עבר שחור, ובקיצור - שחורדיניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היתה פנייה מסודרת לרשות המתאימה וייבאו מסקנדינביה, מתוך התחשבות בצרכי האזרח...

פורסם
סין והודו אינן עוד רק ה-sweat shops של העולם המערבי, והפערים נסגרים.

סין מפסיקה להיות סדנת היזע, אבל אני ואתה לא נזכה לראות את הודו הופכת למדינה מפותחת, הבעיה שם היא תרבותית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אייל

והפגנות זו זכות לגיטימית של כל אדם במדינה דמוקרטית ואפילו בדיקטטורות שם זה מסתיים לפעמים בנחלי דם.

האם אתה בחרת ביבי ?

אני לא

אתה יכול לומר שאתה לא מסכים איתי ,אבל צורת התגובה שלך לא ראויה ולא מכובדת, מה עוד שמובילי המחאה מודים כיום בדיוק בדברים שציינתי בתגובה שלי ,ככה שזו לא תאוריית קונספירציה.

"מאות האלפים" (המספרים נופחו ע"י התקשורת, אבל לא חשוב) הם אנשים שבאמת אכפת להם , אבל מי שכביכול ייצג ,סחף וניצל אותם הם אנשים בעלי אינטרסים שונים מאשר "צדק חברתי". אותם אנשים אלו פעילי ארגונים שממומנים ע"י גורמי חוץ במטרה להרוס את מדינת ישראל מבפנים ולהביך אותה בעולם.

אגב, בחרתי ביבי, כן .

קיוויתי שהוא יכונן ממשלת אחדות עם קדימה וליברמן ובלי החרדים, זה לא קרה ,אבל אני מרוצה ממנו בכל מקרה,

צריך לדעת לפלטר את ההכפשות בתקשורת ולהסתכל על התמונה השלמה כדי להבין שהאינטרסים שלנו נשמרים (לשם שינוי).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דרורזי ידידי נשמע כמו גליון של הארץ. הייתי בטוח שהוא מבין יותר מזה.

כלומר כל מה שהתקשורת מטפטפת להמונים, נספג, הוטמע והועבר הלאה.

גם קמפיין ההדרה המפואר הורץ ע"י משרד פרסום ויח"צ שככל הנראה ממומן ע"י ארגוני שמאל קיצוני דוגמת הקרן החדשה.

המחאה החברתית היא דמגוגיה שמאלנית קיצונית עלובה שמומנה ע"י הקרן החדשה , קודמה ע"י השמאל הלאומי שהוא ארגון שמאל רדיקאלי , הציבור גילה שמדובר באחיזת עיניים וירד מהסיפור.

הרבה אנשים טובים עם כוונות טובות נרתמו ללא ידיעתם למטרה של הפלת ממשלת רוב שנבחרה בבחירות דמוקרטיות, ע"י מהלך אנטי דמוקרטי מובהק שנבע מייאוש של השמאל מאחר וידע שאין לו סיכוי בקלפיות כי הוא איבד רלוונטיות והוכח שכל קשר בין גישה זו למציאות מקרי בהחלט.

אלו היו 60 שניות על מחאת השמאל הרדיקאלי ועוכר ישראל, הידועה בכינוייה המחאה החברתית.

אייל

האם אתה בחרת ביבי ?

אני לא

אתה יכול לומר שאתה לא מסכים איתי ,אבל צורת התגובה שלך לא ראויה ולא מכובדת, מה עוד שמובילי המחאה מודים כיום בדיוק בדברים שציינתי בתגובה שלי ,ככה שזו לא תאוריית קונספירציה.

"מאות האלפים" (המספרים נופחו ע"י התקשורת, אבל לא חשוב) הם אנשים שבאמת אכפת להם , אבל מי שכביכול ייצג ,סחף וניצל אותם הם אנשים בעלי אינטרסים שונים מאשר "צדק חברתי". אותם אנשים אלו פעילי ארגונים שממומנים ע"י גורמי חוץ במטרה להרוס את מדינת ישראל מבפנים ולהביך אותה בעולם.

אגב, בחרתי ביבי, כן .

קיוויתי שהוא יכונן ממשלת אחדות עם קדימה וליברמן ובלי החרדים, זה לא קרה ,אבל אני מרוצה ממנו בכל מקרה,

צריך לדעת לפלטר את ההכפשות בתקשורת ולהסתכל על התמונה השלמה כדי להבין שהאינטרסים שלנו נשמרים (לשם שינוי).

אני חושב שדעותיך בנושא הזה מטופשות ואתה שבוי בדמגוגיה של הצד השני.

וצעדו מאות אלפים ואת זה אפילו התקשורת לא יכלה להסתיר.

וביבי שלך שהוא גם שלי בגלל שהוא ראש הממשלה מבחינתי לא מתאים . זכותי לחשוב כך כמו שזכותך לחשוב אחרת.

את מסעי הבחירות של ביבי מימנו גורמים קיצוניים ימניים זה בסדר וכאשר מדובר בהפוך זה לא בסדר.

ואף אחד לא ניצל אף אחד.

תקרא כאן את כל המומורמרים על הממשלה שלך / שלנו כדי להבין שמשהו לא טוב קורה.

וביבי הפוליטקאי לא היה מקים וועדה ולא פועל למימוש חלק ממסקנותיה שעומדים בניגוד גמור למדיניות הכלכלית שלו של העדפת קבוצה צרה של בעלי הון על פני כל העם ובעיקר השכבות החלשות, שברוב "חוכמתם" בוחרים בו פעם אחר פעם אחרי שהוא מחרבן עליהם פעם אחר פעם.

איך אתה שואל?

על ידי הסטת אותם בוחרים מבעיות כלכלה לבעיות "בטחון ואנטי ערביים"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...