Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

I30 יונדאי 1.6, או מאזדה 3 האצ'בק 2.0?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אני נהג חדש ועוד מעט נגמר לי המלווה ואני בהתלבטות רבה.. בין יונדאי I30 שנת 2009 או מאזדה 3 האצב'ק מנוע 2.0 שנת 2007

על איזה אוטו הייתם ממליצים לי יותר ללכת מבחינת אמינות אחזקה ביצועים ודלק? לנהג חדש

אני יודע שהמזדה יותר חזקה כי זה מנוע 2000.. אבל השאלה עם אני ילך על היונדאי גם יש לה כוח..

אני לא אחד שמבין כ'כ במכוניות

 

אני יסע על האוטו הזה הרבה בעיר ובין עירוני ואני בתור נהג חדש עם כמה שיצא לי לנהוג בנתיים עם רגל כבדה על הגז..

גם בגלל ההתלהבות של הרשיון..

אז על מה אתם ממליצים לי ללכת?

 

סליחה על החפירות..

 

ותודה..

פורסם

אני אמנם לא נהג חדש,אך היתה לי התלבטות זהה לפני חודש.האם לרכוש מאבי היקר את המאזדה 3 המעולה שלו עם 53,000 ק"מ או לרכוש את ה I30 מליסינג.שתי הבחירות על הנייר הן מעולות ובד"כ אני נוטה למכוניות יפניות אבל.... ואבל גדול:

לאחר התלבטות גדולה החלטתי (בעיקר בגלל שהייתי זקוק למימון גדול מאוד) לבחור דווקא בI30 היקרה משמעותית אבל לדעת רבים,מתקדמת הרבה יותר מהמאזדה הזו,מרווחת יותר מאחור,יש אבזור בטיחותי משמעותי (שלא היה כמוהו בהרבה רכבי ליסינג) כמו 6 כריות אוויר ABS ו-ESP אפילו בדגם הפשוט ביותר.

התלבטותי נגמרה ביום שבו מצאתי רכב נדיר מליסינג של הרץ שעבר 31,130 ק"מ בשנתיים ופשוט שמתי עליו את היד לפני שמישהו יחטוף לי אותו ואני לא מצטער לרגע.אני נהנה מכל ק"מ של נסיעה ברכב לעומת כאלו שטוענים שהמאזדה לא ממש נוחה להם וגרמה להם גם לכאבי גב.אני נהגתי ברכב כבר למעלה מ-1200 ק"מ בכמעט חודש שהוא אצלי (נרכש ב-1/12).

לגביך: לו הייתי נהג חדש לא הייתי מתחיל דווקא עם מכוניות כ"כ חזקות (יונדאי 126 כוח סוס מאזדה 2000 150 כוח סוס)-אלו מכוניות מהירות מידי ולא חושב,שהן מתאימות לנהג חדש.

הייתי ממליץ לך דווקא להתחיל עם רכב לא כל כך חדש ועם מנוע מעט יותר חלש כי כל שריטה/דפיקה/מכה כואבת מאוד בכיס ויותר מכך בלב ואני מדבר מניסיון רע בעבר.

אם אתה מתעקש על אחת משתיהן ויש לך את האפשרות הכספית לשלם את ההפרש בין שתי המכוניות (שיכול להגיע ל-20,000) הייתי דווקא בוחר ביונדאי כיוון שלעיר אין ממש צורך ב-150 כ"ס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...