Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולקסוואגן גולף פלוס 2007 DSG6

רכב מדהים, מפנק, נוח, נהדר ויקר רצח!

בזמן האחרון רק תקלות האוטו הזה עובר, הוא מטופל ומתוחזק מהיום הראשון שיצא, המצב שלו מושלם, אבל נמאס לי ולאבא שלי לשלם כ"כ הרבה על נוחות.

הכל יקר, הטסט, הביטוח, הכלהכל.

המחירון של הרכב היום 75 אלף שקל, חשבתי אולי לרכוש רכב חדש מליסינג בשנתון מתקדם ולחשוב על משהו יפני.

לעשות טרייד אין, עכשיו אני כמעט בטוח שאין שוק לרכב שלי, אף אחד לא צריך אותו.

מה לעשות?

האם זה שווה לי?

פשוט נמאס לי שהכל יקר, בטיפול האחרון גילו לי שצריך להחליף סלילי הצתה, שילמתי 1300 ש"ח.

לפני שבוע נשרפה לי נורה באוטו, נכנסתי לחליף, ואז התחיל אצלי סיפור שהייתי בכמה וכמה מוסכים, וכולם אמרו שנדפק לי הפנס, הזמנתי פנס חדש מקורי בעלות של 780 ש"ח, התחליפי זול ב 50 שקל..

והכל כולל עבודה יעלה לי כ 1350

עכשיו, כאילו למה?, למה כ"כ יקר, אין לי כסף לכל זה.

אני רוצה רכב אמין, זול לאחזקה, אולי טיפה יותר חדש, אני מוכן להשקיע עוד 10-15 אלף ש"ח, שזה תקציב של כ 90 אלף שקל, ולקחת משהו נוח, רחב, זול לאחזקה וטיפולים ובביטוחים.

דיי אני כ"כ מאוכזב מהרכב ומהשירות של צ'מפיון.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

90K זה הרבה כסף, זה בהחלט יכול להביא אותך אפילו לרכבים חדשים מהנילון אצל חברות הליסינג במיוחד לפני סוף השנה.

אני יודע על פורטה ואו יונדאי CW מודל 2011 אשר נמכרות במחירים קרובים למה שציינת עם ק"מ נמוך מ 20,000 ק"מ.

פנה לחברות הליסינג עכשיו, יש מצב טוב שלפני סוף השנה תזכה למחירים מעולים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ברשותי פולקסוואגן גולף פלוס 2007 DSG6

רכב מדהים, מפנק, נוח, נהדר ויקר רצח!

בזמן האחרון רק תקלות האוטו הזה עובר, הוא מטופל ומתוחזק מהיום הראשון שיצא, המצב שלו מושלם, אבל נמאס לי ולאבא שלי לשלם כ"כ הרבה על נוחות.

הכל יקר, הטסט, הביטוח, הכלהכל.

המחירון של הרכב היום 75 אלף שקל, חשבתי אולי לרכוש רכב חדש מליסינג בשנתון מתקדם ולחשוב על משהו יפני.

לעשות טרייד אין, עכשיו אני כמעט בטוח שאין שוק לרכב שלי, אף אחד לא צריך אותו.

מה לעשות?

האם זה שווה לי?

פשוט נמאס לי שהכל יקר, בטיפול האחרון גילו לי שצריך להחליף סלילי הצתה, שילמתי 1300 ש"ח.

לפני שבוע נשרפה לי נורה באוטו, נכנסתי לחליף, ואז התחיל אצלי סיפור שהייתי בכמה וכמה מוסכים, וכולם אמרו שנדפק לי הפנס, הזמנתי פנס חדש מקורי בעלות של 780 ש"ח, התחליפי זול ב 50 שקל..

והכל כולל עבודה יעלה לי כ 1350

עכשיו, כאילו למה?, למה כ"כ יקר, אין לי כסף לכל זה.

אני רוצה רכב אמין, זול לאחזקה, אולי טיפה יותר חדש, אני מוכן להשקיע עוד 10-15 אלף ש"ח, שזה תקציב של כ 90 אלף שקל, ולקחת משהו נוח, רחב, זול לאחזקה וטיפולים ובביטוחים.

דיי אני כ"כ מאוכזב מהרכב ומהשירות של צ'מפיון.

פנס מקורי ב780 ש"ח נשמע לי זול מאוד.

ביפניות זה היה עולה לך פי 8 . בדוק!!

פורסם

חתיכת פלסטיק מסריחה צריך לעלות 5-6 אלף שקל?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אם ביפניות זה עולה פי 8, אז בצרפתיה שלך זה יעלה פי 58697847697. בדוק!!

תמשיך לעוף על עצמך. :lol:

פורסם

אני חושב שאם לא היית מטפל במוסכים של צ'מפיון לא היה נמאס לך כ"כ מהאוטו.

חפש כאן בפורום המלצות על מוסך רון שמתמחה ברכבי - VW ותבין שיכולת לקבל טיפול יותר טוב בהרבה פחות כסף וכאב ראש.

אני מאמין שגם היית חווה פחות תקלות והחלפה מיותרת של חלקים יקרים.

חבל, יש לך אחלה אוטו.

בהצלחה!

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
אני חושב שאם לא היית מטפל במוסכים של צ'מפיון לא היה נמאס לך כ"כ מהאוטו.

חפש כאן בפורום המלצות על מוסך רון שמתמחה ברכבי - VW ותבין שיכולת לקבל טיפול יותר טוב בהרבה פחות כסף וכאב ראש.

אני מאמין שגם היית חווה פחות תקלות והחלפה מיותרת של חלקים יקרים.

חבל, יש לך אחלה אוטו.

בהצלחה!

אני גם חושב ככה, בסופו של דבר בעל הרכב זה אבא שלי, הוא מחליט, נמאס לי שהוא ראש בקיר, רציתי לנסוע היום לרון לגבי הפנס, אבי לא הסכים לי, בצדק, הרכב שלו, הוא מחליט.

אבל זה כבר סיפור אחר.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

קשקוש מוחלט בזמנו הייתה לי ברלינגו עלות פנס אחורי מקורי 150 ש"ח , מראה צדדית עם חימום 350 ש"ח.

הכל מקורי וכולל עבודה.

פורסם

רק העבודה היום על החלפת פנס יקחו לך 150ש''ח, אז סיפורים על פנס מקורי ועבודה ב150 ש''ח, לא מוציאים אותך ''אמין'' כלכך.

אלא אם אתה קורא לוינקר קטנצ'יק פנס. :-)

פורסם

באמת פי 58697847697 , בדקת ??

מה הקשר לצרפתיה ?

חוץ מלספר כמה צרפתיות שמעולם לא היו לך לא אמינות , אולי תנסה לענות לשאלה של פותח השירשור ?

קשה הא...

פורסם

ומה הקשר ליפניות?

כל פעם שמזכירים מחירי חלפים של צרפתיות/גרמניות האדון רץ לספר כמה החלקים ביפניות עולים פי 8 ואצלו ברכב זה עולה גרושים, שילך לקנות חלק מקורי במוסך מורשה פעם אחת בחיים ויקבל חום.

אז תפסיק לקפוץ כמו..(צונזר, שלא תבכה שוב למנהלים)לפני שאתה מבין על מה מדובר.

*והיו לי צרפתיות במשפחה עוד לפני שידעת מזה צרפת.

פורסם

אני חושב שלא באנו לדון פה על המחירים של הפנס שמחר אני עומד להחליף.

אלא האם כדאי לי להחליף את הרכב, האם רכב יפני יעלה לי יותר זול מכל הבחינות?

האם אני סתם עצבני בגלל הקטע של הפנס ובגלל זה פתחתי את השרשור הזה.

האם שווה בכלל לרכוש רכב מחברות כמו אוויס וכדומה, אצלנו במשפחה תמיד רכשנו רכבים חדשים מיבואן ולא נתקלנו בדבר הזה רכב יד ראשונה עם 80 אלף ק"מ וכדומה.

אז אפשר בבקשה כיוון.

האם יש אתר מסויים שאפשר לראות בו מחירים של אחזקת רכבים ספיציים, נגיד לאנסר החדשה, יונדאי I35 וכדומה.

וואי, כ"כ קשה לי להגיד יונדאי ומיצובישי, אני כ"כ נעול על פולקסוואגן, אבל קשה לי

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

תרים ולפון למוסך מורשה של מיצובישי \ יונדאי ובקש מחירי טיפולים 15 + 30 , לא נראה לי שתהיה לך בעיה גדולה לקבל.

אני נוהג כיום על פורטה מליסינג, הרכב עם 50K ללא כל בעיה, יש רכבים עם למעלה מ 80K בני שנה וחצי אשר מבקרים במוסך לטיפולים שגרתים בלבד.

אני חושב שבסכום של 90K תוכל גם למצוא פורטה מהנילון בחברות הליסינג.

פורסם

קיה פורטה מהניילון, פיאט בראבו מהניילון. רכבים חדשים לגמרי בתוספת צנועה שגם ככה תבזבז אותה על אחזקת הרכב.

אין ספק, מחירי החלפים בצ'מפיון זו שערוריה, לא פחות מהמחירים של קרסו.

פורסם

בא נבנה את המשוואה עבורך בצורה כזאת:

"אם אבא ימשיך להתעקש לתקן במוסכים מורשים בלבד, שום רכב אחר לא יוזיל את עלויות האחזקה בצורה משמעותית, כי מוסך מורשה הוא באופן טבעי יקר הרבה יותר ממוסך פרטי מתמחה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...