Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

מה פתאום הומו אני מקווה שלא היתה רציני כשכתבת את זה!

יש כל כך הרבה איטלקיות פצצות עולם למה הומו למה הוא?????????? :(

פורסם
מה פתאום הומו אני מקווה שלא היתה רציני כשכתבת את זה!

יש כל כך הרבה איטלקיות פצצות עולם למה הומו למה הוא?????????? :(

הממממ... בוא נראה:

לרוב הרוכבים יש דוגמניות על לצידם.

לרוסי יש את ויטו.

לא תראה אותו אפילו מסתכל על בחורות המטריה.

ואל תתחיל איתי על ענייני העיצוב והאסתטיקה להם הוא מקדיש זמן לרוב.

בטח יש לו מטבח מנירוסטה בבית

כמובן שזה סתם עניין של אינטואיציה ומבוסס על שמועות אותן מפיץ אחד ממנהלי הפורום בכוח, אלא אם לסיני באמת יש את הוידאו הלא מצונזר...

נו באמת!

פורסם

רוסי הוא הומו מוצהר (למי שיש עדיין ספק), לי אישית אין בעיה עם זה, כל עוד כל אחד מכניס לתחת שלו מה שבא לו,אם נוח לו עם זה? שיבושם לו.

אבל בתור אישיות ורוכב, לדעתי זה צירוף של אדם שנמצא אחד לדור, באירופה הוא מככב בפירסומות , חברות מוכנות לשלם מיליונים עבור פרסומת מרוסי, יש לו מועדון מעריצים הכי גדול בעולם לרוכב אופנוע, הוא שבר כל שיא עולמי אפשרי על המסלול, לראות אותו רוכב על המסלול זה מדהים, הוא לרוב יתן את הבלתי אפשרי, ולבסוף יתן גם הדרן באיזה הצגה

שתקרע אותך,יש לי סירטונים של מריבות של שנים בינו לבין ביאג'י על הפיטס ומאחורי הקלעים(כרובי בטוח לא ישמח אם אכניס אותם) ולא מזיז לי אם הוא הומו, שוב, שיבושם לו, איש איש אדון לעצמו.

אבל אם קיים בעולם רוכב אופנוע שכל תואר ברמה יתאים לו? זה ולנטינו רוסי הדוקטור :wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

סיני, וכל הפורום - אין לי שום בעייה עם זה שהוא הומו.

שלא יהיו פה אי הבנות - בלי קשר לנטיות, הוא ללא ספק הגדול מכולם, שווה כל גרוש שהחסויות שמות עליו, ויהיה פה עוד הרבה זמן, אלא אם יחליט שנמאס לו.

נו באמת!

פורסם
כשטיילתי באוסטרליה, נכנסתי לחנות ספרים, רק על מוטריקה.

היה שם ספר על רוסי, על הילדות. צילומים כשהוא היה קטן ובקיצור כל הסיפור [קראתי חצי מהספר בחנות..]

כשטיילתי, חשבתי על כל דולר שאני מוציא מהכיס, אז ויתרתי על קניית הספר, מה עוד שהוא היה ענק ויקר [70 דולר אוסטרלי,בערך 210 שקל], והוא היה תופס לי הרבה מקום בתרמיל, היום, אני מאוד מאוד מצטער על זה ששלא קניתי.

במחשבה לאחור,הייתי קונה שם חצי חנות, רק מכל הספרות הטכנית שהייתי רוצה שיהיה לי בבית.

עם כבר מדברים על האגדה (לדעתכם), ובשביל זה נפתח דיון זה... בן כמה רוסי עכשיו? ומתי הוא התחיל במרוצי המוטו GP? והצטרף לימאהה?

תודה לעונים. :wink:

)

רוסי בן 25 [יליד 16.2.1979], הוא התחיל בשנת 1996 להתחרות בקטגוריית 125 סמ"ק עם אפריליה,סיים במקום 9 כללי. שנה לאחר מכן, לקח את האליפות ה- 125 גם כן עם אפריליה. ב-1998 עבר לקטגוריית 250 סמ"ק עם אפריליה, סיים שני בכללי בעונה הראשונה שלו, עונה לאחר מכן, לקח את האליפות עם אפריליה. בשנת 2000 עבר לקטגוריית 500 סמ"ק ולהונדה, סיים שני בכללי,עונה לאחר מכן לקח את אליפות ה-500 סמ"ק עם הונדה.

עונה לאחר מכן,זו הייתה עונה מעורבת ב4 פעימות 990 סמ"ק ו2 פעימות 500 סמ"ק, בעונה הזאת הוא רכב על 4 פעימות ולקח את האליפות 3 פעמים ברציפות עם הונדה [לא כולל עוד אחת על ה-500 סמ"ק] עד השנה שעברה שהייתה השנה האחרונה שלו בהונדה.

הוא שבר פעמיים את שיאו של דוהאן בניקוד המצטבר הכללי [לדוהאן היו 340 נ"ק] ב2002 היו לו 355 נ"ק,ב2003 357 נ"ק.

העונה הזאת היא העונה הראשונה שלו בימאהה. עצם העניין שאתה לא יודע את הסטיסטיקה הזאת,מראה עד כמה קשה לך להעריך את רוסי כפי שאנחנו מעריכים אותו. גם אם היית עוקב אחריו [ואחרי המירוצים בכלל] היית מבין עד כמה הוא רוכב מוכשר,שבהתאם לגודלו הפיזי הוא מצליח להגיע לרמה הזאת. קבל את זה כביקורת ולא כהעלבה, כי זאת הייתה כוונתי.

תודה רבה!!!

לא מצאתי את המידע הזה בשום מקום, אפילו לא במגירות של רוסי בחדר!

תודה גבר...

דרך אגב, חזרתי היום :wink:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם
רוסי הוא הומו מוצהר (למי שיש עדיין ספק), לי אישית אין בעיה עם זה, כל עוד כל אחד מכניס לתחת שלו מה שבא לו,אם נוח לו עם זה? שיבושם לו.

אבל בתור אישיות ורוכב, לדעתי זה צירוף של אדם שנמצא אחד לדור, באירופה הוא מככב בפירסומות , חברות מוכנות לשלם מיליונים עבור פרסומת מרוסי, יש לו מועדון מעריצים הכי גדול בעולם לרוכב אופנוע, הוא שבר כל שיא עולמי אפשרי על המסלול, לראות אותו רוכב על המסלול זה מדהים, הוא לרוב יתן את הבלתי אפשרי, ולבסוף יתן גם הדרן באיזה הצגה

שתקרע אותך,יש לי סירטונים של מריבות של שנים בינו לבין ביאג'י על הפיטס ומאחורי הקלעים(כרובי בטוח לא ישמח אם אכניס אותם) ולא מזיז לי אם הוא הומו, שוב, שיבושם לו, איש איש אדון לעצמו.

אבל אם קיים בעולם רוכב אופנוע שכל תואר ברמה יתאים לו? זה ולנטינו רוסי הדוקטור :wink:

סיני,אתה בטוח במה שאתה אומר?! אני יודע שהוא יצא עם איזה שחקנית איטלקייה. [מרטינה סטלה].

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

יש איתי אחד בעבודה שחולה, מעריץ בטירוף של רוסי...

שסיפרתי לו שהבחור אוחז כיורים ומפליץ קוטג' הוא סירב להסכים. אני מחפש מקום שרשום בצורה "רישמית" על כך...

מדובר בהתערבות רבת משמעות כאן אצלנו בעבודה...

מי יכול לעזור לי ?

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
יש איתי אחד בעבודה שחולה, מעריץ בטירוף של רוסי...

שסיפרתי לו שהבחור אוחז כיורים ומפליץ קוטג' הוא סירב להסכים. אני מחפש מקום שרשום בצורה "רישמית" על כך...

מדובר בהתערבות רבת משמעות כאן אצלנו בעבודה...

מי יכול לעזור לי ?

אני הפכתי את האינטרנט אתמול כדי למצוא משהו על זה. לא מצאתי בשום מקום, כולל האתרים הרשמיים שלו. והלא רשמיים שלו. באחד האתרים נאמר שהוא יוצא עם שחקנית איטלקייה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

הוא רק יצא עם השחקנית האיטלקייה, לא יותר מזה, גם אני יצאתי פעם מסופרמרקט ברשפון עם יעל בר זוהר, זה אומר שעשיתי איתה סירטון במצלמת וידאו?????????

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
הוא רק יצא עם השחקנית האיטלקייה, לא יותר מזה, גם אני יצאתי פעם מסופרמרקט ברשפון עם יעל בר זוהר, זה אומר שעשיתי איתה סירטון במצלמת וידאו?????????

רגע, זה אתה?! :lol:

ומי הבחור השני? :wink:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

אם ולה הומו או לא ....

יש לי חבר שנשוי לאיטלקיה שעד כמה שאני זוכר הוריה הם שכנים של ההורים של ולה .

בבדיקה , מחכה לתשובה

פורסם

rossimania.com

האתר של אוהדי רוסי.

• תוכן חדש...