Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חימום הרכב באמצעות מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול האם בחורף כדי לחמם צריך גם להדליק את המזגן (A/C) או שמספיק להעביר לחימום ולהדליק את המאוורר.

מה היתרונות והחסרונות בהדלקת המזגן לצורך חימום.

תודה

פורסם

ברגע שהמנוע חם (כ 5-10 דק' לאחר תחילת הנסיעה) לדעתי אין שום צורך ב A/C. שם על חום, במידה ואתה נוסע בכביש מהיר העוצמה תהיה סבירה בהחלט, במידה ואתה בתוך העיר ונוסע לאט תוכל לעזור לחום לצאת בעזרת עלייה בדרגת האיורור.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

ידידי, ברוב המכוניות אין ללחוץ על כפתור הA\C בשביל לחמם.

החימום במכונית אינו מזגן חימום, אלא רק שימוש במים החמים של הרדיאטור, שעוברים דרך רדיאטור פנימי לחימום פנים חלל הרכב.

להיפך, אם תלחץ על הכפתור תגרום למדחס להכנס לפעולה ולהפחית את עוצמת החום.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

אצלי יש עניין מוזר עם החימום(הונדה אינסייט)

שאני בעצירה האוטו כבה(STOP&START) האויר ממשיך לזרום מתריסי המזגן אבל החום מפסיק.

שהאוטו מניע שוב החום חוזר, יכול להיות שברכב שלי החימום עובד ללא רדיאטור יעודי אלא באמצעות סלילי חימום חשמליים?

פורסם

החימום כאמור נובע מחום נוזל הקרור. הפעלת מזגן בנוסף גם תייבש את האויר (פחות נעים לטעמי, יכול לסייע להפשרת אדים).

את המזגן מומלץ להפעיל למספר דקות מדי שבוע גם בחורף כדי לשמור על הגומיות.

פורסם

תודה לכל המשיבים,

מכל התשובות אני מבין שאסור להפעיל את הA/C לצורך חימום.

אז מדוע עדיין קיימת האפשרות להפעיל את ה A/C בעת חימום?

פורסם

לטובת ניקוי השמשה מהאדים. כשאתה מפעיל את ה-A\C האויר עובר דרך מאדה המזגן ומתייבש וכך "תופס" ומנקה את האדים במהירות.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...