Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך כמעט נהרגתי בגלל מבריח שבחי"ם

AvielT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני עדיין עם ידיים רועדות אבל החלטתי שאני חייב לשתף אותכם בביזיון שהולך פה בחודשים האחרונים.

תסלחו לי על הניסוח אני מלא עצבים ממה שעברתי עכשיו.

אז ככה,

כבר כמה חודשים שבאזור שאני גר בו(צור הדסה,כל חובב הגה מכיר את האזור)הולכת חגיגת הברחות של שוהים בלתי חוקיים,מגיעים לפה מידי בוקר בין 5-15 רכבים מושכרים+טרנזיטים,שהנהגים שלהם הם ערבים-ישראלים עם תעודות זהות כחולות שהם בעצם יכולים לעבור פה בכל המעברים בין ירושלים לצור הדסה בלי שום בעיות.

כל בוקר הם מגיעים לתחנת דלק של מבוא בית"ר ומתמקמים שם להערכת מצב ומשם הם מתפזרים לצמתים מרכזיות באזור,שמים שם "משקיפים" עם מירסים+2 רכבים שעושים הלוך חזור בין הצמתים האלה ובעצם משמשים מעין סיירים למקרה שתגיע משטרה לאזור.

בנתיים שאר הרכבים מרביצים פה הלוך-חזור מהצד של מבוא בית"ר לצד של נס הרים,מדובר על משהו כמו 5-7 דקות נסיעה,שבצד אחד הם אוספים שוהים בלתי חוקיים(בעלי תעודות זהות ירוקות,לא יכולים לעבור במעברים של צה"ל),שמגיעים מהוואדי ברגל אל תוך שטח ישראל ועולים עם המבריח טרמפ לצד השני.

הדבר הפך להיות תופעה של ממש,המבריחים האלה עושים את זה על בסיס יום-יומי,תוך כדי שהם נוסעים כמו מטורפים,מעמיסים על הרכב הרבה מעל המותר ויוצאים בנסיעה פרועה לצד השני,תוך כדי חסימת כבישים,כדי שתושבים לא יגיעו לנקודות איסוף,ותוך כדי נסיעה מהירה,חצייה של פסים לבנים,עקיפה בסיבובים ומהירות מופרזת.

סכנות נפשות,פשוט ככה!

בחודשים האחרונים,התקשרתי אין ספור פעמים למשטרה,נתתי פרטים של רכבים,מספרים דגמים וכו',תיאורים של עברות תנועה,ופשוט לא זז פה שום דבר,אני יודע בוודאות שאני לא היחיד,שכן יש פה עוד אלפי תושבים שנתקלים ברכבים שעוקפים בסיבובים,שהם עמוסים ב5-6 אנשים דחוסים מאחור.

לא צריך להיות גאון הדור כדי לראות את דפוס הפעולה שלהם ובאיזה מקומות הם מתמקמים ומאיפה הם יוצאים ומאיפה הם חוזרים.

המשטרה כמובן לא עושה כלום,וגם כאשר עוברת פה ניידת של מג"ב,מיד התצפיתנים שלהם מעבירים במירס הודעה וכולם מתקפלים לחצי שעה-שעה וחוזרים לפעילות.

חזרתי מהעבודה לא מזמן,באחד הסיבובים הגיח ממולי אחד מהם,תוך כדי שהוא עוקף 3-4 רכבים בפס לבן,במהירות מסחררת,בלמתי בלימה מקסימלית תוך כדי ירידה לשוליים,והוא ממש עבר מספר סנטימטרים ממני,מאחורי הייתה משאית שכמעט שלחה אותי לקיבינימאט והבן זו*ה המשיך לנסוע כאילו לא קרה כלום.

התקשרתי שוב פעם למשטרה,הפעם עצבני(מסכנה הפקידה,שטפתי אותה בצעקות),אמרתי לה שזה לא יכול להיות שהתופעה הזו קיימת כבר מספר חודשים ואף אחד לא נוקף אצבע לעצור אותה,כנראה שכמו שתמיד קורה אצלנו במדינה-עד שמשפחה שלמה לא תמחק כאן בגלל אחד מהבני כלבה האלה,אף אחד לא יתעורר,ואז ישאלו למה אף אחד לא עשה כלום למרות שכל יום יש פניות למשטרה מנהגים עצבניים.

אולי הגיע הזמן לפנות לעיתונות.

זה פשוט כבר לא הגיוני,תחנת הברחת שבחי"ם מתחת לאף של המשטרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמח לשמוע שלא קרה לך כלום.

ולעניין ניסית אולי מייל אדום של YNET או כל אתר גדול אחר?

לדעתי אם תוסיף לזה את כל הפרטים שכתבת פה משהו כן יזוז.

404

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיימל האדום של YNET זה רעיון מצויין.

מרוב עצבים,לא כתבתי את כל שאר "ההתקליות" שהיו לי איתם,קרה לי לא פעם ולא פעמיים שיצאתי מסיבוב(למזלי בנהיגה מנהלתית ורגועה),ורכב גדול בסגנון מאזדה 5 פשוט עומד באלכסון על כל הנתיב ולא נותן לאף אחד לעבור,בהתחלה חשבתי שאולי מדובר במשהו ביטחוני אבל כשהבנתי את העניין פשוט עקפתי את הרכב והמשכתי שפתאום אני מגלה 5-6 רכבים גדולים מעמיסים עשרות אנשים וטסים משם!

פשוט לא להאמין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה אני נמצא ביחידת המעברים של צה''ל ככה שאני יודע בדיוק על מה אתה מדבר.

להגיד שלא עושים נגדם כלום זה לא נכון מפני שמג''ב ואנחנו נמצאים יום ולילה

במאבק מתמיד לעצור את החלאות האלה.

בכל שבוע נעצרים עשרות כאלה, אבל גם הרבה מהם מצליחים להתחמק ככה שזה מעין משחק של חתול ועכבר.

קשה מאוד להלחם בתופעה הזאת, ההיקף שלה מאוד גדול ואי אפשר לתפוס את כולם.

לגבי מקרה הספציפי שדיברת עליו אני מאמין שיש צורך בפעילות של סמויים כדי לתפוס אותם.

אבל הסמויים מתעסקים בעניינים חמורים הרבה יותר. יש מחסור גדול מאוד בכוח אדם וזה המחיר שאנחנו משלמים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

YNET? אתם רציניים? אתה רוצה שידיעות אחרונות יפגע במעמדם של השב"חים ה"פליטים"?

יש לי רעיון יותר טוב. תשלח להם סרטון של הטרנזיטים נוסעים במהירות ותגיד להם שאלו "מתנחלים"! תוך 5 דקות זו ידיעה ראשונה בכל אמצעי התקשורת. אתה מקבל חבילה קומפלט: ציטוט בכירים עלומי שם שלא קיימים, פוליטיקאים שקורצים לצד שלא אוהב "מתנחלים", תמונות מסולפות ואילסוטרטיביות, כתבות תחקיר, דיונים מלאי מומחים מאונ' תל אביב באולפני הערוצים ועוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבתי על זה לפני כשנה. תופעה חמורה שכנראה תעלה לכותרות רק אחרי תאונה קשה.

משטרת ישראל בדיחה עצובה בהקשר הזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לירן אם כל הכבוד לכם/צה"ל/מג"ב אבל מי שהחליט שהבית Zונות הזה שעושים שם זה וחיי אדם חפים מפשע לא עיניינים חמורים.

אז לדעתי אותו אדם צריך לדעת מתי לפרוש בשיא.

וגם אם אתם נמצאים שם ותופסים אז תמצאו דרך להיות הכלב שתופס גם את החתול וגם את העכבר.

שלא תבין אותי לא נכון יש לי כבוד גדול לצה"ל ולמג"ב ובטח שזה לא אישי, מעצבן לשמוע דברים כאלה.

404

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תתלונן בטלפון, אלא במכתבים למפקד המחוז/נפה מה שלא יהיה, עם העתק לשר לבטחון פנים והודעה מפורשת שביום שמישהו יהרג בגלל חוסר הטיפול, אתה תלך עם ההעתקים לעיתונות ותדאג שקידום הוא כבר לא יראה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עיתונות טלוויזיה כבר עכשיו, כי זה סיפור שמצטלם יפה. אם תחליט שאתה מחוייב לזה אעזור לך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי שום בעיה ללכת לעיתונות כמו שכבר אמרתי,אני אפילו אשמח לראות איך צדים את הנבלות האלה.

לירן-עצוב שהמשטרה לא רואה את זה כעניין חמור,כי שתהרג פה משפחה שיצאה לטייל,או שאחד מהם יוריד 2-3 רוכבי אופניים רק אז העניין יהפוך לחמור?

זה עניין של זמן עד שהמזל יפסיק לשחק פה וזה יגמר באסון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אביאל, תתזכר אותי בבקשה ביום ראשון ואני אטפל בזה מול אחד הערוצים. תשלח לי בבקשה גם מספר נייד כדי שייצרו איתך קשר.

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע על מה אתה מדבר , חברה שלי גם גרה ליד צור הדסה ואני נוסע אליה מדי פעם ורואה את התופעה הזאת וגם את המוניות הצהובות שלהם , כשגרה אין להם אלוהים הם נוהגים כאילו לא אכפת להם למות בכלל.

אותי עקפה מצד ימין בכביש צר ומפותל באזור שם סקודה לבנה , לא מספיק הוא עוקף אותי הוא עושה זיגזגים בין המכוניות , באותו רגע רציתי לקחת אקדח ולרסס לו את הרכב.

גם באזור מעלה אדומים הם נוסעים כמו חיות , בייחוד המוניות שלהם , פשוט לא יאמן איפה המשטרה שצריך אותה ?? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאחד שעשה בקיץ האחרון מילואים בדיוק באזור המדובר, אני יכול להגיד בפרוש שלא נעשה קרוב למספיק כדי למגר את התופעה.

אנחנו בתור חיילי מילואים, לא היה בסמכותינו להתעסק ישירות עם מבריחי השבח"ים, וכאשר הזמנו מג"ב\משטרה (גם במקרה של ניסיון לפריצת מחסום ע"י אחד המבריחים) קיבלנו אוסף של תירוצים והבנו שגם ידיהם כבולות (וגם שלא בז*ן לעבוד קשה) ובמקרה הטוב נרשמה תלונה שלא מנעה מהמעורבים להמשיך בעבודתם גם יום אחרי.

הגדולו לעשות המג"בניקים שבכל אפשרות שהייתה להם סינג'רו את המחסום לעשות את העבודה השחורה.

מה שהדהים אותי שכל תהליך הברחת השבח"ים נעשה בגלוי לחלוטין, לא נדרש כל מאמץ כדי לעצור את המעורבים ועדיין, לא נעשה דבר.

נ"ב - אחלה בחורות יש לכם בצור הדסה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתי.

תזכר אותי בהודעה במוצ"ש אני אטפל בזה בבוקר יום א'.

אם זה יצא לפועל אני אתדרך אותך.

שבת שלום

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...