Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך אני חייב עוד מזמן, אל דאגה אני לא ישכח!

האמת אפשר לארגן גם כתבה מעניינת ברשת או באיזה מגזין.

אם עומר יהיה בעניין, נתקדם ברצינות הלאה.

קטנות חמות ומשופרות,כותרת יפה לא?

רק שלא יחכו לנו משטרות על הבוקר למחרת:-)

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקורי בכלל

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אני מקורי בכלל, הם מוזמנים הקפה מוכן ויש גם עוגה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

טוב,אחרי סיבוב על האיביזה כרגע היא יורדת מהפרק. אומנם האוטו חזק בטירוף אבל ההגה מרגיש בדיוק כמו ההגה בC3 של אמא שלי וזאת לא מחמאה. מבחינת התנהגות קשה לי לקבוע כי אני כל כך לא רגיל לכוח מתפרץ שכזה שכל מה שקיבלתי זה בעיקר תת-היגוי.

אז נשארנו עם קליאו ספורט בלבד מה שדי מגביל אותי בחיפושים :?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לפני כמה חודשים היה לנו דיון שבו ההית מעוניין לשפר את הראלי.

לדעתי אם אתה אוהב את הראלי כדאי לשפר אותה ולהתאים אותה לצרכים שלך.

יהיה קשה למצוא מחליפה מושלמת בתקציב של 40 אלף.

אני התמודדתי עם ההחלטה ובסוף נשארתי עם הראלי ואני לא מצטער.

חלקים איכותיים ל- 106 ראלי ו- GTI :

http://eyalrallye.ucoz.com/photo/hlkims_lmkairha/3

פורסם

אמנם לא נהגתי על הצרפתיות חמות אבל אני אמליץ על רכישה הטריה שלי, אלפא 147. קצת קשה למצוא ידנית אבל הרכב פשוט מדהים מעבר לאחיזה הוא מספק נוחות מדהימה, נסיעה של שעתיים שחלקה בפקקים ואתה יוצא מהרכב רענן לחלוטין. והצליל מנוע... מהרגע שעלית מעל ל3.5K סל"ד אתה כבר לא מסוגל לרדת למנהלתית.

פורסם

האמת שבדיוק אתמול חבר הציע לשקול 147 2ליטר ידנית כאופציה או 156 2.5 ליטר ידנית. השאלה היא האם הן לא יהיו פרווה מדי מצד אחד ויקרות מאוד באחזקה מצד שני?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לא מבין מה הדיון כאן, הוצאתה את ה306 לגמרי? כמו שאמרו קודמי היא גם בחירה מעניינת ולא רחוקה מהראלי, הבעיה מבחינתך מחיר והעניין שפה אתה כמעט ולא עולה שנה, חבל רכב טוב מעולה כמעט מושלם, מה שכן ברור שהקליאו יותר בוגרת.

לגבי האלפא לא יודע מה לגבי עלויות אחזקה אבל בהחלט צליל ועיצוב ממכרים.

פורסם

חלבי זה משהו שקשה לי לומר על הרכב הזה, בהשוואה לרכבים אחרים שנהגתי עליהם הרכב הזה פשוט שתול באדמה. לגבי כוח, אני נוהג על ה1.6 105 כ"ס עם אינבוקס של K&N אמנם אני לא רגיל לרכבים חזקים אבל מומנט גבוה יחסית ומשקל עצמי של 1050 ק"ג מספקים תאוצה מאוד מכובדת, ב2 ליטר התוצאה אמורה להיות מאוד מרשימה.

לעניות דעתי השד לא כל כך נורא, צריך לדעת איפה לטפל. היישור קו שלי כלל משולשים תחתונים ועליונים, תושבת מנוע אחורית, הברזה של 2 הברגות בנאבה, דיאגנוסטיקה שקבעה שכנראה שהממיר שלי מת, טיפול קטן, ועוד כל מיני קישקשטות כמו קליפסים וישורים. יצא 4.5K, תוסיף כיוון פרונט ויישור בית מיסב נאבה עיגלנו ל5K ונשאר לי רק ניקוז אויר בקלאץ ולהבין סופית אם לממיר שלי יש תקווה.

נסגור במקרה הכי גרוע על 7K, רכב בן 10 עם כמעט 200K. כל החלקים שהורכבו מקוריים של אלפא חדשים.

הטיפול התבצע אצל מיכאל אלפא למי שמכיר בחור עם נסיון של למעלה מ10 שנים במרכזי, הבחור פשוט מכיר בעל פה את הרכב ואני לא מגזים.

רק בשביל הדאחקה במהלך הכיוון פרונט אחד העובדים ששמע שאני אחרי החלפת משולשים סיפר שיום לפני הייתה אצלם אלפא 33 שהבעלים רצה לקבור את עצמו אחרי ששילם 1750 ש"ח על משולש תחתון אחד בלבד, כאשר ככלל אצבע התחתון יותר זול מהעליון.

פורסם
האמת שבדיוק אתמול חבר הציע לשקול 147 2ליטר ידנית כאופציה או 156 2.5 ליטר ידנית. השאלה היא האם הן לא יהיו פרווה מדי מצד אחד ויקרות מאוד באחזקה מצד שני?

כן, הן יותר לכיוון הפרווה, בהשוואה לקליאו ספורט, וכן, האחזקה עלולה להיות יותר יקרה (אם כי כל מה שקשור למנוע בקליאו לא זול... אין ארוחות חינם).

אבל, לדעתי, כשאתה עוסק במכוניות שהן כבר מאוד משומשות וגם ספורטיביות, תתרכז בלמצוא אחת טובה, שלא תאכיל אותך מרורים. יש לי לא מעט שעות על 156 עם מנוע 2.0 והאוטו כיפי. פחות קרבי מהקליאו, אבל לא מבאס בשום מובן דינמי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם אתה מעוניין באלפא 147,

חבר מוכר אחת ידנית 1.6 120 כ"ס- שלוש דלתות 2002.

פרטים בה"פ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מובן שה147 2 ליטר בהחלט שווה בדיקה, לאחר שהורדתה מהרשימה את האיביזה נשארתה לדעתי עם הקליאו מול ה306 מול האלפא.

האלפא בהחלט מזמינה עם העיצוב והצליל לא יודע אך זה בדיוק אך השנים לא עושות להן טוב כך שמבחינת האחזקה היא בהחלט תהיה יקרה יותר, למרות שהקליאו גם לא זולה (בלמים קדימה ואחורה כפי שהבנתי בסביבות 1200 ש"ח, טימינג שרק החלקים עולים 1800 ש"ח, תושבות שצריך להחליף למנוע בפרק זמן קצר יחסית אחרת כל האוטו רועד, גיר מאד עדין שמיבוא אפשרי להשיג ב1900 ש"ח, קלאץ מיוחד שעולה קרוב ל900 ש"ח ללא העבודה, תוסיף לזה פלסטיקה צרפתית שלאורך זמן מראה כי השמש משפיעה עליה).

כך שיחסית לגילה ולהיותה רכב שתוכנן לפני כ20 שנה ה306 תהיה זולה יותר לאחזקה בגלל החלוקה של החלקים עם אחיותיה.

תראה את האלפא סע עליה, גש למוסף תלתן בפ"ת תתעניין שם במה המחלות של הרכב, מה המחירים לטיפולים וכך תדע היכן אתה עומד.

• אחראי פורום
פורסם

פחות הארדקור מהקליאו, אבל בהחלט לא פראייריות.

האחזקה לא זולה בתחומים מסויימים (טיימינג, משולשים [למרות שהמחירים נעשים שפויים יותר], צריכת שמן יקר קבועה).

השאר די סטנדרטי. אני בדיוק שנה עם 2 ליטר ידנית - התנהגות מעולה, היגוי מצויין, איכותית, נוחה ונעימה ליום יום

מצד שני, יהיה יותר קל למצוא קליאו.

אך השנים לא עושות להן טוב כך שמבחינת האחזקה היא בהחלט תהיה יקרה יותר

לא קשור. חלק מהתחזוקה יקרה בגלל עלויות חלפים גבוהות. רכב מטופל לא ייצר יותר בלאי מהסטנדרט.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בררתי קצת עלויות כולן תהיינה יקרות בערך באותה מידה, הכל עניין של כמה האוטו שאני אמצא יהיה מטופל ובמצב טוב.

לכל אחת , גם לרנו גם פיג'ו וגם לאלפא, יש את הקאץ' שלה. לגבי עלויות אחזקה של אלפא יש לי מושג היות וחבר טוב הוא אלפיסט. עדיין הרנו בעדיפות רק שאין משהו שנראה לי טוב בינתיים.

החיפוש נמשך, אתמול נפרדתי מהראלי שלי סופית אחרי סשן אחרון בסופרלנד :cry:.

130.jpg

פורסם

:screwy::bigcry: :bigcry: :bigcry:

בהחלט אחת היפות במועדון, נשמח לראות אותך עם עוד צרפתיה

• תוכן חדש...