Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה בחיפושים,אני גם בחיפוש אחרי הדגמים האלה(חוץ מהאיביזה),תכין את עצמך למחירים מצחיקים... :shock:

עריכה:

אם אתה מחפש הנאה מנהיגה ורכב מתנהג ומתקשר,למיטב הבנתי הרכב בשבילך לנהיגה הוא הGTI6 מתוך הרכבים שכתבת.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אביאל - תגדיר מחיר מופרח?

אם הכוונה שלך היא המחיר ביחס למחירון לוי יצחק, הרי שאתה פשוט לא בכיוון.

היום, בפחות מ-35K אפשר לקנות את אחד מרכבי ההנעה הקדמית המשובחים ביותר.

למי שאוהב את הסגמנט, נראה לי כמו אחלה תמורה למחיר.

פורסם
BIG Y (יריב אם אני לא טועה נכון?), הבנתי שהשקעת לא מעט כדי שהאיביזה שלך תהפוך לתוקפת סיבובים רצינית :twisted: .

אני לא כל כך בעניין של להשקיע המון כסף על שיפורים, הפעם אני רוצה להיות סטנדרטי יחסית וכמה שיותר קרוב "לחוקי" :wink: .

לכן אני גם מחפש רכב כמה שיותר מקורי, אני אפילו לא יודע אם אני ארצה הנמכה ובולמים קשיחים יותר מכיוון שאני נוסע המון וזה הוכיח את עצמו כמאוד לא נוח לאורך תקופה. לעומת זאת בימים שבהם יש אפשרות לתת לרכב לעשות מה שהוא יודע הכי טוב השיפור של בולמים קפיצים מורגש מאוד ומעלה חיוך מאוזן לאוזן.

AINO קודם צריך למצוא קליאו שמורה שזו משימה לא פשוטה כלל.

ה306 מרגישה חלשה משמעותית מהקליאו?

אז תוציא את האיביזה מהרשימה,קשה לי לראות מי 106 לעבור לאיביזה סטנדרתית.

פורסם
ב35K אתה יכול לקנות קליאו ספורט שהייתה מונית.

הלוח די מצומצם,וגם מה שיש בלוח לא בדיוק מציאה.

ולחשוב שפעם עוד אנשים לא הצליחו למכור 2002 ב40K יד 2 עם 120K ק"מ...(הבורדו)

משכנתא זה קל

פורסם

Fitch - אם אתה מדבר על הבורדו דור שני, רצה הגורל ואתמול יצא לי להפגש עם הבעלים, והרכב הספציפי הזה.

נכון לאתמול - פשוט מדהימה :twisted:

AvielT - אומנם היד הגבוהה מרתיעה, אך ברכבים מהסגמנט הזה אין היא מהווה אינדיקציה רצינית למצבו של הרכב.

בניגוד לרכבים עממים, רובם המוחלט של הרכבים האלה מחליפים ידיים רבות במהלך השנים.

פורסם

אומנם אתה צודק לגבי זה שרכבים ספורטיביים לרוב מחליפים יחסית הרבה ידיים אבל זה בכל מקרה לא מצב אידאלי. רכב כזה יד רביעית מבחינתי זה בסדר, מעבר לזה אני די נרתע.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני חושב שכל אחת מהשלישיה שהעלת תהיה מאכזבת אחרי 106 ראלי.

אולי מהירות יותר , בטוחות יותר וכו' אבל יצא לי לנהוג על כולם ולהחזיק שניים מהם (106 ראלי\GTI6) .

ל106 יש את המתכון הכי נכון להנאה נטו!

אתה תעלה חיוכים בהתחלה ותגיד שעשית את הבחירה הכי נכונה , אבל זה יהיה עניין של זמן עד שתבין שמה שרכשת זה משהו אחר ולא , זאת לא אותה מאה ושש ראלי המהוללת ואז תדע להעריך יותר הפג'טה הישנה הזאת .

עומר שעבר מ106ראלי לאימפרזה GT והתלהב בהתחלה עד שהבין שכוח עושה מוח והלב והרגש נשאר בהגה...

ועכשיו אחרי ששיבחתי שוב פעם את ה106 ראלי - קח בחשבון שהמושבים המקוריים של הGTI6 פשוט זוועתיים!! לא נוחים ותנוחת הישיבה אחת הגרועות! מעבר לזה מכונית מהנה ומנוע שאוהב סל"ד גבוה. קליאו ספורט לא מהירה משמעותית אם בכלל (לא בדקתי ).

על האיביזה אין להרחיב - פשוט עוול לעבור אליה אחרי 106...

ההתלבטות שלך בהחלט ברורה - אבל כנראה שהקליאו תהיה הכי נכונה בגלל היותה מודרנית יותר ויש לה הרבה מה להציע .

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עומר רוצה סיבוב? אולי נעשה איזה השוואה 106 מזדקנת VSאברט' ??

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

כמו שהרוב אמרו פה, אם אתה מחפש להשתדרג מהראלי לאותו סגנון רק בוגר יותר, קליאו.

אם הייתי צריך לקחת את השלוש כ*חדשות* - 306GTI6 יכולה ללמד את הקליאו מאיפה משתין האגזוז, ובהשוואה ל-106, אתה לא תהיה מוכן לחזור ולראות 106 אחרי שנסעת על 306, לא מייצרים אותן ככה יותר.

..אבל, פיז'ו לא מזדקנת יפה, אחרי עשר שנים על הכביש לא תהיה לך לביאה מבריקה, מקסימום חתול קטום זנב עם שלוש רגליים.

איביזה? רק אם אתה רוצה הרבה יותר כוח וזהו - דווקא שיקול מעניין, היה לך רכב כוסיות שפונה נחמד, תנסה משהו אחר (כמו שעומר עשה) ואז אחרי שטעמת הכל, תוכל להחליט על הכיוון שהכי נכון לך.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

מישהו מכיר את ההיסטוריה של הקליאו השחורה ביד 2 ובפורום?

(הבעלים טוען שיש קצה שלדה,אני זוכר שפעם הייתה אחת שחורה שעברה תאונה רצינית וקיבלה מכה בשסי)

turboy

פורסם
אל תשכח לקרוא לי גם,שהיה עוד יותר מעניין.

לך אני חייב עוד מזמן, אל דאגה אני לא ישכח!

האמת אפשר לארגן גם כתבה מעניינת ברשת או באיזה מגזין.

אם עומר יהיה בעניין, נתקדם ברצינות הלאה.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

טוב אז היום קבעה נסיעת מבחן באיביזה טורבו סטנדרתית יחסית של חבר על מנת לקבוע אם אני בכלל מתחבר לאוטו כזה.

רשמים בהמשך. הצעות לרכבים נוספים יתקבלו בברכה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...