Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא יפה! אם זו היתה הדירה שלי,הייתי מקלף את המדבקה החומה של הפלדלת ומשאיר אותה בצבע מתכת. ממש מוסיף לדעתי !

וכמובן, LCD במקום הטלויזיה הרגילה :wink:

פורסם
יצא יפה! אם זו היתה הדירה שלי,הייתי מקלף את המדבקה החומה של הפלדלת ומשאיר אותה בצבע מתכת. ממש מוסיף לדעתי !

וכמובן, LCD במקום הטלויזיה הרגילה :wink:

LCD יהיה גם יהיה.

אני מחכה שהמחיר של הפלאזמה תרד.

אין לי מה לקנות LCD LED וחבריו שכל פישר מתלהב מהם.

אני רוצה את זה

http://www.home-cinema.co.il/product/23093,2033,17928.aspx

אבל לא ב9 אלף...

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

את הדלת תנקה היטב (תוודא שאין שום חומר שומני עליה) ותצבע עם צבע אקרילי בגוון של הקיר. מניסיוני, אם הטפט של הדלת במצב טוב, אין צורך אפילו בפרימייר (מעל 4 שנים אצלי בבית - ונראה עדיין כאילו נצבע אתמול ! לא מתקלף ולא מתבלה). החומרים שעושים את האקרילי למה שהוא, מספיק חזקים בשביל לאפשר היצמדות מצויינת לפני השטח גם ללא הפרימייר. 2 שכבות עם רולר רגיל ואתה מסודר (במידת הצורך צבע שכבה נוספת).

ע"מ לשמור על טקסטורה כמה שיותר עדינה עם הרולר, צבע בסופרקריל של טמבור או בנירוקריל-סופר\נירוקריל-2000 של נירלט.

אם אתה רוצה טקסטורה סופר עדינה, צבע באמצעות רולר ספוג (זה הכי עדין שתוכל להשיג). סביר להניח שתצטרך יותר מ-2 שכבות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...