Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות בשבילך, תשאל מה אתה יכול לעשות לה בחזרה...

 

:twisted: :twisted: :twisted:

 

אני עושה הרבה בשביל מדינת ישראל, כספי הסיוע מגיעים לישראל מגיעים ממשלמי מיסים בארה"ב, אני אחד מהם.

 

בנצי, בנצי, אתה דווקא ילד חכם... לא חשבתי שתפספס את הציניות, קרא שוב את הודעתי.

 

הכל בהומור ובפראפראזה על המשפט המקורי:

 

"ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU, ASK WHAT CAN YOU DO FOR YOUR COUNTRY"

 

http://www.youtube.com/watch?v=JLdA1ikkoEc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תגובות 378
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני עושה הרבה בשביל מדינת ישראל, כספי הסיוע מגיעים לישראל מגיעים ממשלמי מיסים בארה"ב, אני אחד מהם.

 

עוד אחד מפניני הטפשות

 

כספי הסיוע מסייעים לאמריקאים לשמור על מעמדם כאן באזור .

 

ללא ישראל הם היו משקיעים כאן פי 100 וגם מאבדים חיילים אמריקאים.

 

ראה עירק ראה אפגניסטן ראה לבנון בזמן מלחמת האזרחים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

 

אני עף מפה באמצע פברואר בערך.

אני מקפיא את התואר (השני) וממשיך את הפרוייקטים האישיים שלי בחו"ל.

 

הרעיון הוא לצבור ניסיון תעסוקתי (המשכורת שלי תהיה אותו דבר אבל המחירים יותר נמוכים שם) ואז לראות אם אני חוזר לארץ, ממשיך בצ'ילה או מתקדם למקום אחר וממשיך את התחום שלי.

 

אם אחליט לחזור, אני יכול לסיים את התואר פה, אבל אני גם לא פוסל את האפשרות של המשך לימודים בחו"ל.

 

אני מתוסכל, אני ממורמר, אני מאוכזב וכואב לי.

אז מה? זה משקף את המציאות שהייתה לי ב9 השנים האחרונות מאז שחזרתי לארץ.

כל יום הוא סבל לא נורמלי, אלא אם יש לך הורים עם כסף.

 

אייל, אני משער שאתה לא בא ממשפחה עם יותר מדי מצוקות כלכליות ואתה גם קיבלת עזרה בדרך.

בן אדם לא קונה לעצמו את המכוניות שיש לך אם אתה בא מתוך מצב כלכלי גרוע, וגם לא רואה את העולם מנקודת המבט שלך, שלועגת לכל מי שלא עושה את הדברים בצורה שאתה עושה אותם או מי שלא מצליח בחיים מבחינה כלכלית (למשל, ההתבטאויות שלך כלפי אנשים עם רכבים קטנים או ישנים).

 

קשה מאוד לחיות פה אלא אם להורים שלך יש כסף והם עוזרים, או שאתה קורע את התחת מאז שאתה ממש צעיר והצלחת להתברג איכשהו בעבודה כמו שצריך.

 

 

 

 

יוסי, קודם כל חשוב לי להבהיר שעם חלק מהדברים שלך אני מסכים, שצריך (חייב) עזרה מההורים כדי איכשהו לשרוד כאן.

מצד שני, לגביך, כמדומני (ותקן אותי אם אני טועה...) בתור עולה חדש קיבלת הטבות כלשהן. ועם כל הכבוד, הלימודים לתואר שרכשת כאן, לא עלו משהו מאוד יקר (ויכולת לעמוד בזה). לכתוב "אני עף" מכאן זה כמעט (שוב, ללא שיפוטיות כן..?) לירוק לבאר ששתית ממנה. ואתה עוד תוהה אם לחזור לכאן בעתיד, אז... באמת אכלת כאן כ"כ הרבה מרורים..? בהצלחה בכל דרך שתבחר.

 

אני זוכר שרשורים בהם הצהרת על היכולות הגבוהות שלך, אז... אני קצת לא מבין. עם יכולות כאלה גבוהות, ללכת לצ'ילה ולחזור, נשמע לי משהו שבעצמו כרוך בהוצאות כלכליות לא קטנות. ולא, אינני נכנס לך לכיס חס וחלילה. רק תוהה מדוע הגעת למצב שהגעת אליו...ואני מכיר לפחות מקרה אחד של אנשים שחוזרים למדינות מהם באו.

 

ולפותח השרשור, עשה מה שטוב לך. בהצלחה !

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אם היית עובד קשה בארץ כמו שאתה עובד בארה"ב היית גם מצליח בארץ.

אני לא צריך לפרט לך איך עבדתי וכמה עבדתי בארץ, ואם עשיתי או לא עשיתי כסף בארץ. בוא נגיד שלא התחלתי לעבוד קשה בארה"ב.

 

ומתי אתה חי ב11 בערב אחרי יום עבודה מפרך של 16 שעות ? כאשר אתה עובד 6-7 ימים בשבוע. יאללה תפסיק למכור לנו לוקשים.

רשמתי לפעמים, אני מנהל את היום שלי ככה שאני מוצא זמן להגיע הביתה באמצע היום ונכון להרגע אני משקיע המון בשיפוץ הבית ככה שאני מוצא פשרה, מתי אני עושה חיים? תמיד, סופ"ש ארוך בווגאס עושה פלאים.

 

אז הגעת לרכב שכאן עולה X ושם שליש הX פששש ממש הצלחה .

אני לא קורא לעצמי סיפור הצלחה, עדיין לא וכל מה שיש לי, זה בזכות עצמי, אני לא רואה רכב כמדד להצלחה בחיים או לטיב שלי כאדם, לא קוראים לי אייל.

 

ונהנה ולא חי בין זרים. טוב יש מושבה של ישראלים מצליחים כמוך שם .

חברי הישראלים מועטים, עדיין לא פגשתי שכנים ישראלים בשכונה שלי, צרפתים יהודים שמדברים עברית כן, יש משפחה כזאת לא רחוק

 

כאשר יהיו לך ילדים אולי תבין את חשיבות הארץ הזו. אולי לא.

לא, פשוט לא

 

ובוא תסביר מה המדינה חייבת לך? ולמה?

מה היא חייבת לי? קודם תסביר לי למה אני חייב משהו למדינה

 

אפילו חינוך ניסו להרביץ בך ולא בדיוק הצליחו ( למעשה אתה לא הצלחת ).

אני באמת כישלון, תנסה אתה לגדול במשפחה חד הורית שלא מקבלת שום סיוע (ככה אמא חינכה אותי, לא צריך טובות מאף אחד, רוצה משהו, תעבוד ותשיג), גם אתה תחשוב כל היום איך לעזור לאמא שלך שלא מצליחה לסגור את החודש מהמשכורת שהיא מקבל מעבודת לילה 6 ימים בשבוע במיון של הדואר, כן 6 ימים בשבוע מחצות עד 8 בבוקר במשך 7 שנים בשביל שכר מינימום!, אף אחד לא ניסה להרביץ בי חינוך, פנימיית הדסים הייתה מקום נהדר, אך מנהל הפנימייה החליט שמיותר בשבילי להמשיך ללמוד כי אני שורף זמן, עזבתי את בית הספר והתחלתי לעבוד בסאייטקס בגיל 15. ד"א במבחן האזורי (שרון) שבמעבר בין חטיבת הביניים לתיכון הוצאתי את הציון הכי גבוה ומה קיבלתי? שיחה עם היועצת והמנהל שהחליטו שרימיתי. למה רימיתי? כי אני מהפנימיה? כי ההורים שלי לא טחונים? כי בשבוע הראשו ןשל כל שנת לימוד סיימתי לקרוא את הספרים שעניינו אותי ואז לא הייתי בשיעורים אלא רק מגיע למבחנים ומוציא 100! אלה עובדות, אני יכול להביע תעודות שמראות 39 חיסורים וצינוים טובים מאוד במקצועות שעניינו אותי.

 

האם בין חבריך שם היו אנשים שבאו לבנק ונתנו למנהל את מפתחות הבית שלהם? או שפוטרו ממקום עבודתם ?

לא, תעבוד, תשלם, תחיה, צא מהסרט הזה של לתת את הבית לבנק ובארץ זה לא יקרה, אחרת כולם היו גרים בYOU, פה האפשרויות לרכישת בית הן גדולות וזוג צעיר שעובד יכול בקלות לרכוש בית עם משכנתא מאוד נוחה לתשלום, אף אחד לא חייב לגור באחוזה ענקית, אבל בית קרקע בשכונה טובה זה לא משהו קשה להשגה או לתשלום

 

שום דבר שם לא ירוק יותר מכאן פרט לדשא. וזו בארץ מספר אחת של הגירה בעולם. שגם היא טובלת בים של בעיות כלכלה קשות ובעיות חברתיות קשות .

למען ההגינות הדשא שלי בצבע חום, כן יש פה בעיות כלכלה ויש פה אוכלי חינם ונתמכי סעד אבל יש פה תגמול לאדם העובד שאין בישראל

 

לך זו נראית ארץ החלומות בדיוק כמו שלסודני נראית ישראל כמו ארץ החלומות. ושניכם טועים.

בדיוק כמו סודני, האופציות שלי היו מצרים, מרוקו או ישראל, אז בחרתי אמריקה.

 

מעניין למה יש שם הפגנות של מתנגדי וול סטריט . בטח מרוב טוב הארץ.

פה לפחות לא עושים מסחרה פרסומית במסווה של מחאת אוהלים, פה יש כוח לאנשים.

 

אז לך תמכור חמוצים למישהו אחר, ונסה לעשות נפשות לירידה מהארץ ( למעשה לעליה לארץ זבת חלב ודבש ).

אני לא מוכר חמוצים, אני מכין אותם כתחביב ונותן בחינם לחברים, יש לי מתכון נהדר למלפפונים בחומץ עם שום ושמיר, אני לא מעודד עליה לישראל, אני חושב שזה צעד מאזוכיסטי, מדינה של פרזיטים.

ממש מלח הארץ.

בבקשה תפרט מה זה מלח הארץ, כי אני מאמין שהמילים יצאו מהקשרן עוד לפני שאתה נולדת.

אם הייתי מת בפיגוע אז הייתי מלח הארץ? מישהו היה זורק עליי? בטוח היו משחררים את המחבל אחרי שנתיים באיזו עסקת טיעון. אין יותר "טוב למות בעד ארצנו", לא קיים, מת, הלך, היום חיילים מתים בשביל אידיאולוגיה בגרוש, שגם ככה בעוד כמה שנים הממשל יחזור בו ממנה, תספר את ה"טוב למות בעד ארצנו" למשפחות ההרוגים בתקופת השהייה שלנו בלבנון, או אולי תקים אוהל לתמיכה בחיוך הממזרי של ביבי, הבן אדם בדיחה, לא שברק יותר טוב, אני בכלל לא מבין עד כמה הזיכרון של הציבור הישראלי קצר ומעורפל, איך ביבי נבחר בשנית? בקדנציה הראשונה הוא הראה את פרצופו האמיתי. כשבממשל יושבים יצורים שהמדינה מעניינת אותם כמו שתחבורה מעניינת את ישראל כץ, אל תצפה ממני לחלק מחמאות.

 

לכל אחד יש צרות, אני לא מקנא באף אחד, ולא שואל שאלות. אבל לשבת ולהתבכיין - זה לא אני.

ת'אמת אני חושב שיש בך הרבה תסכול וזה קצת מעציב אותי, אני לא מבין למה אתה תוקף את כולם, תראה את יוסי פרנקוס, הוא בחור מקסים, כן יש בו מעין וודי אלן מעורבב עם ג'ורג' קוסטנזה אבל אני אוהב אותו, הוא בחור חד, מחייך תמיד וכמה שהוא גדול ככה הלב שלו רחב, הוא הגיע לישראל בגלל ציונות ומה הוא קיבל? למה הוא רוצה לעזוב? למה נראה לך שאני עזבתי? כי היה לי טוב? כי שטיפת המוח שעושים לכולם לא עבדה עליי, אין ציונות, יש תחמנות, אתה תבין את זה אם תהיה בנעליים שלי, אני צריך להתמודד מדי יום עם סטיגמות רעות לגביי ישראלים.

 

יש מספר דברים שאני יכול להגיד על עצמי וכן אני גאה לאמר אותם:

אני אדם ישר.

אני תמיד אעזור למי שצריך עזרה, גם אם הוא לא מבקש ואני לא אדבר על זה.

אני מכבד כל אדם, לא משנה דת, צבע, מין או לאום.

אני ילד טוב, לא נוגע בסמים, לא נגעתי בסמים ולא אגע בסמים, לא מחפש תירוצים לחרא שאכלתי, אני מקבל הכל בחיוך, זה מחשל ועושה אותי לאדם חזק וטוב יותר.

אני לא שופט אף אחד. זה לא מקומי בעולם.

אני חי לפי "חיה ותן לחיות" ועם הידיעה שהמכשול הכי גדול שלי כאדם הוא הפחדים שלי מהלא נודע, על זה בודהה אמר " האויב הכי גדול שלך לא יכול להזיק לך כמו מחשבותייך אם לא תשתלט עליהן" וזה נכון, אני פחדתי לעזוב, פחדתי לנסות, פחדתי לטעום והכי הכי פחדתי מכישלון, אבל מה, אני מעדיף לחיות עם הידיעה שניסיתי ונכשלתי מאשר להיות זקן ממורמר ששואל את עצמו "מה אם?". ובינתיים הולך לי לא רע, אז קצת פרגון לא יזיק, אני לא יורק לשום באר כי ביננו לא ממש שתיתי מהבאר הזאת, זה לא שמישהו במדינת ישראל באמת דאג שתהיה לי ילדות יפה או שלאמא שלי יהיה קל לגדל אותי.

 

אז ישה, תשחרר, תפסיק להיות בן אדם כועס.

 

וברק.... אני יודע, זה לא שאני מאמין שהמיסים שלי מגיעים לישראל אבל לפעמים אני נהנה לחשוב ככה.

 

וישה, עריכה, רוב הבלאגן של אמריקה עם העולם הערבי מקורה בתמיכה בישראל.

למה פה אני חי בשלום עם מוסלמים ונוצרים, חי עם כבוד הדדי ואהבה בלי תככים שנאה או תחושה של עליונות כי אני יהודי והם לא, למה?

haters will hate

פורסם

ישה,

 

אני באמת שלא מבין למה אתה עדיין מתעקש שבחו"ל פחות טוב מישראל, אתה גולש כבר לפסים אישיים ולא מכבד את עצמך (ואתה אחד האנשים שאני יותר מכבד פה).

 

אתה יכול להמשיך להתעקש עד מחר שבחו"ל לא טוב, זה לא ימנע ממי שחי בחו"ל להגיד שדווקא לא רע בחו"ל, אתה יכול להתעקש על זה שגם בארץ עם עבודה קשה מצליחים, אני אסכים איתך על זה אבל אציין שבחו"ל עבור אותה השקעה תקבל פי 3 או פי 4 שכר, אתה תמשיך להתעקש שלא כולם הצליחו בחו"ל וגם כאן אגיד לך שאתה צודק, אבל לפחות הם ניסו.

 

נכון, המשפחה והחברים נותרו בארץ כשעזבנו, אבל הכרנו חברים חדשים שהיום הם חלק אינטגרלי מהמשפחה שלנו (בעוד 4 שעות אני ומשפחתי מתארחים לארוחת שישי אצל חברים יחד עם עוד כמה זוגות חברים).

 

נכון, יש דברים שמתפספסים בדרך, הילד שלי רואה את יתר המשפחה רק 3 פעמים בשנה, מעבר לזה רק סקייפי.

 

ויש את היתרונות, הוא הולך לגדול על מערכת חינוך מ-צ-ו-י-י-נ-ת, בגיל 4 הוא ידבר אנגלית שוטפת, עברית שוטפת ומנדרין.

 

אל תלך עם הראש בקיר ישה, יש ישראלים שחיים בחו"ל בסדר גמור, יש ישראלים שלא קל להם בחו"ל, אבל לחזור לארץ תמיד אפשר לחזור, זו הסיבה שאתה יכול לוותר על תושבות במדינה, אתה לא יכול לוותר על אזרחות.

 

אין צורך להתחיל להקניט את מי שעשה את הצעד של מעבר לחו"ל, זה מיותר וקטנוני וגם כשאתה מקניט את בנצי על כך שלא הצליח בלימודיו אני יכול להבטיח לך דבר אחד:

 

את הנסיון שהוא צובר בחו"ל לא תוכל ללמוד באף אוניברסיטה, הנסיון הזה שווה המון כסף עבור חברות בינלאומיות כך שגם מבחינה תעסוקתית לא הייתי ממהר לדאוג לו מבחינת "מה יקרה ביום שיחזור לארץ" (אם יחזור) כי בזמן שאחרים למדו תארים בהנדסה או עשה תואר בלהנדס את החיים, ואת זה אפילו מכללת דרבי לא מלמדת.

 

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברים, אתם מקדישים הרבה זמן לנסיון לשכנע אזרח ותיק אחד שהוא טועה.

לא סתם אזרח ותיק, אלא ככל הנראה גיבור חיל, זוכה עיטור העוז על חילוץ חיילים מטנק בוער באחת ממלחמות ישראל.

אדם שמייצג דור אחר, מהתקופה שהקולקטיב עדיין נחשב יותר מהאינדיבידואל, ושלאנשים עוד הייתה מטרה משותפת.

 

תבינו, הוא ואנחנו מדברים בשפות שונות. הייתי שמח לחזור לאותה תקופה, עם כל הקשיים הכלכליים והבטחוניים, אך

כיום ישראל היא כבר לא מדינת היהודים, והציונות כבר לא על הפרק. זאת פשוט עוד מדינה במזרח התיכון, מושחתת

כמו כל השאר, אבל מחזיקה מעצמה משהו מיוחד. כמו הבחורות הישראליות פחות או יותר... הרבה פוזה ובלי תכלית.

 

אנחנו מודדים את הסיטואציה לפי מדדים אחרים, לכן כל הדיון הזה פשוט לא רלוונטי. ישה ימשיך לחשוב שהוא צודק,

אנחנו נמשיך לחשוב שאנחנו צודקים, ועולם כמנהגו ינהג. אני חושב ששני הצדדים הציגו את טיעוניהם ואפשר להפסיק

לחפש את האמת האבסולוטית. מי שיתקל בדיון הזה בעתיד מוזמן לגבש את דעותיו על סמך הכתוב.

פורסם

ואני מכיר הרבה אנשים מהדור ההוא שחיים פה ולא מוכנים אפילו לחשוב על לחזור.

 

כן, החברים הישראלים המעטים שיש לי הם מעל גיל 50, בשישי בערב אני בד"כ אצל חבר שהבת הגדולה שלו גדולה ממני, זה כמו משפחה.

 

אבא שלי השתתף בששת הימים וביום כיפור, והוא היגר, מאז שעזב ב85 כף רגלו לא דרכה בישראל.

הוא רוצה לחזור, אבל אני יודע שהוא יצטער על זה כי ישראל שהוא מדבר עליה וזוכר לא קיימת.

 

ישה, בוא לבקר אותי, אתה תשקיע בכרטיס טיסה, אני אעשה את השאר, תבוא ותיווכח שהחיים יפים גם בלי לשמוע חדשות ברדיו כל שעה עגולה ושממש כייף לעמוד בפקק כשלאנשים סביבך יש סבלנות, תבוא תראה מה זה לחיות פה, לא לתייר פה, אני אראה לך אמריקה שלא הכרת, מבטיח.

ואז תבין שהמעבר שלי לא בוצע בגלל רדיפה אחרי כסף, כסף זה חשוב אבל זה לא מה שמניע אותי.

haters will hate

פורסם

אני לא יכול ערוך אחרי X דקות...

 

מה שעיצבן אותי זה חוסר הכבוד כלפינו המהגרים, מאייל אני רגיל, הוא תמיד היה פלצן כזה, אחד שאוהב לדבר מגבוה, בחור טוב אבל מה אפשר להגיד, לדבר על השכלתי או על חוסר השכלתי זה נבזה, אז כל מה שנותר לי זה לענות לאייל בדרך שבה הוא כותב הודעות לאחרים כמו ליוסי כדוגמא.

 

אייל, אני יודע שזה כואב, אחרי כ"כ הרבה זמן יזע ודמעות שהשקעת בלימודים מגיע ילד מפגר מבת-ים שמרוויח יותר ממך, נוסע על רכב יותר טוב משלך ומוציא בשנה יותר מה80K שהם השווי של הרכב שלך על מסעדות.

תפסיק לשפוט אנשים לפי השכלתם, מכוניתם או מוצאם, תתבגר קצת.

 

אני מאמין שיש הבדל בין חוכמה והשכלה, אתה יכול להוציא 3 תארים ועדיין תהיה טיפש.

 

וישה, אתה הבעת דיעה, כשנתתי דוגמא אישית לזה שהחיים שלי לא קלים כ"כ אז גם על זה נכנסת בי (מקווה שאתה נהנה להיות ילדותי)

haters will hate

פורסם
אם היית עובד קשה בארץ כמו שאתה עובד בארה"ב היית גם מצליח בארץ.

 

ומתי אתה חי ב11 בערב אחרי יום עבודה מפרך של 16 שעות ? כאשר אתה עובד 6-7 ימים בשבוע. יאללה תפסיק למכור לנו לוקשים.

 

אז הגעת לרכב שכאן עולה X ושם שליש הX פששש ממש הצלחה .

 

ונהנה ולא חי בין זרים. טוב יש מושבה של ישראלים מצליחים כמוך שם .

 

כאשר יהיו לך ילדים אולי תבין את חשיבות הארץ הזו. אולי לא.

 

ובוא תסביר מה המדינה חייבת לך? ולמה?

 

אפילו חינוך ניסו להרביץ בך ולא בדיוק הצליחו ( למעשה אתה לא הצלחת ).

 

האם בין חבריך שם היו אנשים שבאו לבנק ונתנו למנהל את מפתחות הבית שלהם? או שפוטרו ממקום עבודתם ?

 

שום דבר שם לא ירוק יותר מכאן פרט לדשא. וזו בארץ מספר אחת של הגירה בעולם. שגם היא טובלת בים של בעיות כלכלה קשות ובעיות חברתיות קשות .

 

לך זו נראית ארץ החלומות בדיוק כמו שלסודני נראית ישראל כמו ארץ החלומות. ושניכם טועים.

 

מעניין למה יש שם הפגנות של מתנגדי וול סטריט . בטח מרוב טוב הארץ.

 

אז לך תמכור חמוצים למישהו אחר, ונסה לעשות נפשות לירידה מהארץ ( למעשה לעליה לארץ זבת חלב ודבש ).

 

ממש מלח הארץ.

דברי טעם כתבת.

אני מוריד את הכובע לפנייך.

http://www.aka.idf.il/iturim/asp/displayAllSoldiers.asp?catId=25671&pageNum=29&sOrderBy=

איזה כייף לי :)

פורסם

כיום ישראל היא כבר לא מדינת היהודים, והציונות כבר לא על הפרק. זאת פשוט עוד מדינה במזרח התיכון, מושחתת

כמו כל השאר, אבל מחזיקה מעצמה משהו מיוחד. כמו הבחורות הישראליות פחות או יותר... הרבה פוזה ובלי תכלית.

 

היי היי. אל תקבע מה הולך כאן במדינה בשלט רחוק. הציונות חיה ובועטת, ואני ממש לא רוצה להיות בוטה אבל לדעתי כל מי שיורד להקים משפחה בחו"ל, הוא אחד מהכשלונות של הציונות. אתה מדבר על מדינת ישראל כאילו היא עוד מדינה בעולם. כנראה שאין לך שמץ על חשיבותה לעם היהודי, והרבה מהתגובות שלך רק מוכיחות זאת. כנראה שיש לך משקע / טראומה מהמדינה שלנו, כי באמת אני לא מבין כמה טינה וסלידה אפשר לנטור. אבל כנראה שאנחנו מדברים באמת בשפות שונות כמו שאמרת. אותי חינכו למסורת העם היהודי, זה שכמעט נחכד לפני כ-70 שנה, ושרד 2000 שנות גלות רק בגלל שמירת המסורת. לימדו אותי שזו המדינה היחידה ליהודים, ובכל מקום אחר שנגור, נרגיש זרים, כי האנטישמיות בעולם רחוקה מלהעלם. אני בטוח שהיית מת להוריד מעצמך את התווית של "יהודי". אני בדיוק ההיפך.

 

עם זאת אני מאחל לכם שגשוג והצלחה מעבר לים. וביום אחד כשמדינת ישראל תהיה מקום שקל יותר לחיות בו אני בטוח שתחזרו הביתה.

172

פורסם

הכשלון של הציונות הוא העובדה שהמדינה הפכה למדינת קומבינות שנאחזת בביצים על ידי מיעוט דתי שהקשר בינו לבין העולם המודרני הוא בערך כמו הקשר בין מחט לתחת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לכל האנשים ה"גברים" ששמים ז*ן על המדינה.... ואומרים שהיא לא עשתה כלום בשבילכם.

נראה אותכם קודם כל חוזרים למקום שבאתם ממנו.... למערות בתימן, לאוהלים במרוקו, לגדל תפוחי אדמה בפולין, או סתם להיות איזה רוסי בלי שקל על התחת בברית המועצות.

 

אני לא שכחתי מאיפה באתי, ומי ששכח, ובוחר לחיות את חייו במדינה אחרת (ואני לא מדבר על ללכת לעבוד שנה-שנתיים-שלוש), כנראה לא למד לקח ממה שקרה לפני 65 שנה, ואולי מגיע לו שיעור נוסף.

 

ולגבר שמוציא 80K על מסעדות, רק שתדע שאתה מה זה גבר. אתה בטח גם מז**ן מלא ויש לך מה זה גדול.

אני פה בישראל גם אין לי מסעדות! וגם אני בתול!!!

רק תחשוב טוב על תשובה שהילד שלך יבוא אליך יום אחד וישאל אותך "אבא למה ילדים זרקו עלי מטבעות בתחנת אוטובוס?"

דרך אגב, סיפור אמיתי !!! מנפלאות ארצות הברית הגדולה! כן כן, אותו מקום שקיים קאנטרי קלאב ש"לא מכניסים יהודים"....

כן כן בארצות הברית הגדולה בשנת ב2010... בדיוק איפה שמבזבזים 80K על מסעדות בשנה!!!!

פורסם
הכשלון של הציונות הוא העובדה שהמדינה הפכה למדינת קומבינות שנאחזת בביצים על ידי מיעוט דתי שהקשר בינו לבין העולם המודרני הוא בערך כמו הקשר בין מחט לתחת.

 

לצערי זה די נכון. אבל זה נתון לשינוי במו ידיך, לכולנו יש זכות לבחור את מי שינהיג את המדינה. אז בבחירות הבאות - קצת יותר שיקול דעת.

172

פורסם

בכל מערכת בחירות הצבעתי למפלגה חילונית (שבעוונותי הרבים גם נמצאת בצד המרכז-שמאל של המפה), וגם במערכת הבחירות הבאה אעשה כך כי אני מזוכיסט וכנראה אוהב שנבחרי הציבור משתינים עלי (אני מקווה שגם מצביעי הליכוד מהעשירונים התחתונים שעוד זוכרים את נאום בגין על הצ'חצ'חים מבינים שהמצב אצלם זהה ואולי אפילו חמור יותר). גם בתקופות בהן היו לעבודה ולליכוד יותר מ40 מנדטים הוקמה בסופו של דבר קואליציה עם החרדים, וכידוע במקרים בהם קיימת לשון מאזניים בממשלה, הרי שהזנב נוטה לקשקש בכלב.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything


×
×
  • תוכן חדש...