Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

סוג של תקלה או תקלה בהתהוות שאשמך אם מישהו יכוון אותי:

לאחר חניית לילה או חנייה ארוכה של לפחות6-7 שעות אני מניע את האוטו. לאחר ההנעה ישנם התרחישים הללו:

1. נורית סליל ההצתה חוזרת לדלוק למשך כ5-10 שניות ונכבית

2. גם במצב S בבורר ההילוכים בתאוצה איטית (אפילו מאד) מעמידה הרכב נותן בעיטה קטנה כשהוא מוריד הילוך (נעלם אחרי 4-5 דקות נסיעה או דקות בהם הרכב מונע)

3. למשך כ10 דקות בנסיעת "שיוט" עם גז קבוע וללא קשר לתחום הסל"ד ישנה הרגשה שמלווה גם על מד הסל"ד שהמנוע "מזייף" והסלד עולה ויורד בתחום של כ200 סל"ד לפה ולשם. כמובן שאם אני לוחץ קצת יותר על דוושת הגז זה נעלם.

לאחר כ10 דקות נסיעה הכל נעלם והכל נוסע בובה.

כנ"ל לאחר הנעות שאינן הנעות בוקר לאחר לילה שהרכב ישן טוב מדי.

אשמח להכוונה נוספת מלבד ריצה למוסך וללא קשר, אני מחפש מוסך אמין, לא מורשה, בעל חיבור למחשב הרכב ושיודע ומכיר רכבים אלו (מוניות לשעבר בעיקר) לצורך טיפולים שוטפים.

דבר אחרון בניצול הבמה, הרכב צריך צלחות ברקס...לא חריטה אלא משהו חדש \ משופץ.

האם ישנם מניעות מההיבט של ייבוא חלקי רכב שצריכות לעצור אותי מרכישה של רביעיית דיסקים בחו"ל ושילוחם ארצה ?

תודה !

Been there, done that....

• תוכן חדש...