Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתקלתם באיביי בדבר כזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צר לי לבשר לכם.

אבל הסיבה לכך שישראלים לא ימכרו לישראל דרך איבאי איננה בגלל איזה תחמנות

פשוט, במכירה לישראלי הם חייבים לנכות מעמ (16 אחוז)

במכירה לחו"ל הם לא מנכים שום מעמ ועל כן כל הכסף בא אליהם.

לכן, מכירה של 100000 שקל בחודש חלקים לרכב תשאיר להם רק 84000.

צר לי, אבל גם אני הייתי עושה כמוהם.

ולא, אף אחד לא היה מוכן לשלם 16 אחוז יותר. ומי שכן, שיפנה למאגר, הוא יראה שהם ישמחו למכור לו. שרק יבוא לקחת.

לגבי מוכרים מהעולם, הם מבססים את זה על הנסיון שלהם. כל ישראלי רוצה את כספו בחזרה ולפי כמות התלונות על מוצר שלא מגיע (בגלל עיכוב במכס לרוב) הם לא שולחים לארץ (פאיפל קובע שאם המוכר לא שלח בדואר רשום אלא רגיל (מה שעושים רובם בעיקר מסין וארהב ששולחים ברגיל אויר או פריוריטי שעליו אי אפשר לעקוב לרוב) אז צריך להחזיר את הכסף לקונה כי אין הוכחה ממשית שהמשלוח נשלח לכתובת שסוכם).

משהו במה שאתה רושם לא ממש מסתדר לי. מדוע שסוחר שמוכר למישהו ינכה מע"מ? להיפך. הוא גובה את המע"מ מהקונה. אז מדוע שהוא ינכה מע"מ מהסכום שהוא מקבל בסוף מהקונה? כלומר, הוא מוכר פריט לישראלי ב 100 שקלים. הוא גובה גם מע"מ בתוספת לכך שאותו הוא צריך להעביר למדינה. כלומר, הוא מוכר את הפריט ב100 פלוס מע"מ והקונה משלם 116 ש"ח למוכר. את ה 16 שקלים המוכר מעביר למדינה ואת ה 100 שקלים זה נשאר לו, כמובן שיש מס הכנסה אבל את המע"מ הקונה משלם לא המוכר. לא ככה? או שאני טועה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה שאני גם לא אכלתי אותה

הזמנתי לפני כחודש את הכיסוי הזה

http://www.ebay.com/itm/FORD-MUSTANG-COUPE-CAR-COVER-1964-1965-1966-1967-1968-/180553632740?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item2a09d5cbe4

עוד לא הגיע

קיבלתי 2 המלצות בה:פ ממשתמשים בפורום

אני מקווה שזה יצדיק את המחיר

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דודי, נראה לי שנפלת קורבן במכירה הזו,

גם אני חשבתי להזמין ממנו ומזל שלא עשיתי את זה, כנראה שיש דברים עדיף לקנות או לייצר בארץ.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
דודי, נראה לי שנפלת קורבן במכירה הזו,

גם אני חשבתי להזמין ממנו ומזל שלא עשיתי את זה, כנראה שיש דברים עדיף לקנות או לייצר בארץ.

אני לא מצאתי פיתרונות טובים בארץ

שנה הבאה אני יבנה סככה בחצר וישכך מהכאב רש הזה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אני אשמח לשמוע על מוכר באיביי שמישהו הזמין ממנו כיסוי והוא עדיין מחזיק מעמד אחרי 4-5 חודשים.

אני יכול להעיד אחרי קבלה שהוא לא רע

עמיד 90 אחוז גשם

שימוש חודשיים

הזמן יגיד כמה איכותי הוא

פורסם

מקווה שלא אכלתי אותה גם הזמנתי את הכיסוי בקישור הבא ואני מחכה לו

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180802667685&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123#ht_6161wt_1140

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

כן, והרבה.

כדי להקל עלינו ולחסוך בזמן יש אפשרות להגדיר שלא תוצגנה בפניך מכירות של מוצרים שלא נשלחים לישראל.

ולטומי שהגיב מעלי, אם אתה מודאג שהמוצר שהזמנת לא יגיע לישראל, אל תדאג, הוא אמור להגיע.

ניתן להבין זאת מהכיתוב:"Ships to: Worldwide".

ועד כמה שידוע לי, אם מוכר לא שולח מוצר מסויים לישראל, לא תיהיה לך אפשרות להזמין אותו.

פורסם
אני אשמח לשמוע על מוכר באיביי שמישהו הזמין ממנו כיסוי והוא עדיין מחזיק מעמד אחרי 4-5 חודשים.

אומנם לא לרכב אבל בכל זאת.

ברשותי כיסוי לאופניים / אופנוע שהזמנתי מאיביי, איכותי מאוד,עומד בגשמים וברוחות האחרונות, כבר חצי שנה.

פורסם
כתוב במפורש משלוח לכל העולם חוץ מישראל:

"

Shipping and handling

Item location: Los Angeles, California, United States

Shipping to: Worldwide

Excludes: Israel

"

הנושא מוכר לי עקב מקרים רבים בהם מגיע ציוד לישראל ואז עקב שילוש וריבוע הסכום עקב מסים, רשעות וטפשות, הרוכש מסרב לקבל את הציוד ורוצה להחזירו ולקבל החזר.

חנויות רבות כולל "אמזון" לא שולחות לישראל אבל כן מוכרות לישראלים השולחים את הפריטים לתוך ארה"ב. יש להאשים את ממשלת הרוע והרשע והטמטום והטפשות והגזל והעושק....שלנו!

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...