Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני דיי מבולבל בנוגע למתי צריך להחליף חגורה טימניג

מוסך 1 אמר להחליף כל 120

מוסך 2 אמר כל 6 שנים או 120

מוסך 3 אמר כל 3 שנים או 60

אני חייב לדעת מה בדיוק צריך לעשות

אני לא רוצה לגרום נזק כבד למנוע

ואם אפשר לדעת כמה עולה כל הסיפור

הרכב המדובר הוא audi a3 fsi 2006

2000 סמק

פורסם

אם ברכבך משנת 2006 לא הוחלפה עדיין חגורת טיימינג ואתה רוצה "ראש שקט" - החלף אותה.

אם הוחלפה כבר רצועת טיימינג ועברו רק 3 שנים - המתן לתשובה נוספת מבעלי Audi.

אני לא מכיר את ההוראות הספציפיות של Audi אך לפעמים יש הבדל בין הוראות היצרן להוראות היבואן.

היבואן מקטין את מרווחי ההחלפה מסיבות שונות.

פורסם

אתה רוצה מידע מדוייק של ייצרן הרכב ?! אנא ציין מהו קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב.

הסיבה שקיבלת תשובות שונות לגבי מועד החלפת רצועת תיזמון היא שלא כול המוסכים מצויידים בספרות ייצרן הרכב או מתעצלים לבדוק מה הם הוראות ייצרן הרכב.

מוסכים מורשים של הייבואן בארץ הפסיקו להנדס את הלקוחות או לקבוע מועדי החלפה שונים מאשר קבע הייצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם

מעניין שאין מגבלת זמן להחלפת הרצועה.

אם נתייחס למרווחי טיפול אחרים בקובץ זה הרי ש- 15000 ק"מ שווי ערך לשנה אחת. כלומר הרצועה אמורה להחזיק 12 שנים.

פורסם

ממליץ להתייעץ עם רון ממוסך רון.

גם בתחום המחיר כנראה שתצא מרוצה מאוד.

ובכל מקרה, לא הייתי מושך עד 180 בגלל שההמלצות תקפות למזג אויר אירופאי.

בארץ הגומיות מתייבשות הרבה יותר מהר.

לדעתי כל 4 שנים או 100 אלף ק"מ זה סביר ומומלץ.

פורסם
מעניין שאין מגבלת זמן להחלפת הרצועה.

אם נתייחס למרווחי טיפול אחרים בקובץ זה הרי ש- 15000 ק"מ שווי ערך לשנה אחת. כלומר הרצועה אמורה להחזיק 12 שנים.

ההודעה הנוכחית שלי אינה בגדר המלצה אלא דיון פתוח בלבד.

החל מדור גולף 5 ייצרן הרכב בשיתוף עם חברת ContiTech פיתחו דור חדש של רצועות תיזמון וגם רצועות אביזרים בעלי אורך חיים הרבה יותר ארוך מהרצועות המוכרות לנו מגולף דור 4.

דרך אגב גם הרצועות בגולף דור 4 החזיקו ללא שום סימני שחיקה, קרעים, ייובש או סדקים גם 5 שנים (מנסיוני עם הרכב הזה בעבר).

ייצרן הרכב VW אינו מציין בשום מסמך שיש להחליף רצועת תיזמון אחרי X שנים אלא לאחר Y קילומטרים בלבד.

ייצרן הרכב אינו ממליץ או כותב שיש להחליף 'על הדרך' את משאבת המים.

במהלך הפיתוח חברת ContiTech חשפה מסמך שבו היא מתארת את תכונות הרצועות החדשות שמתאימות לדור החדש של מנועי FSI ובין הייתר היא טוענת שהרצועות הם לכול החיים (המשמעות אינה ברורה לי).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...