Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממתי איביזה עולה 90 אלף ? כחדש היא עולה 110 מהחברה

נכון, איביזה עולה 90K רק בימי שני וחמישי.

איביזה 2011 1.4 עולה 86K

איביזה 2011 1.6 עולה 90K

להפתעתי אנשים מוכרים 2009 במחיר של 80 .... זה מאד מוזר, ואני אתפלא מי אקנה רכב שהוא שנתיים וחצי על הכביש שאיפשר להוסיף עוד קצת וקבל אוטו חדש ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם

ואז אני צוחק שאני רואה מודעות שהם כמה חודשים טובים על הלוח.

YUVK ולמה שאתה אומר שתבקש כמה שאתה רוצה לגבי הרכב אין בעיה,גם יש מצב שהיא תישאר על הלוח המון זמן.

וכן חייב שיהיה מחירונים לרכבים ויהיה "סוג של פיקוח" כי אחרת אנשים ישתגעו עם המחירים,וכן אנשים דורשים מחירים לא הגיוניים ואז מתפלאים למה הרכב נמצא על הלוח למכירה המון זמן.

ההגה הוא עגול!

פורסם

ג'וני הדרמתי-

תגדיר מחירים לא הגיוניים?

לפי התאוריה שלך אנחנו חייבים להצמד להוראות של מר לוי יצחק כי הוא מחליט מה הגיוני ומה לא.

לא מתאים לך ? אל תשלם.

כרגע לצורך העניין אתה קונה פוטנציאלי שמחפש לקנות בכמה שיותר זול. אל תשכח שיבוא יום ותרצה למכור ולקבל כמה שיותר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
ג'וני הדרמתי-

תגדיר מחירים לא הגיוניים?

לפי התאוריה שלך אנחנו חייבים להצמד להוראות של מר לוי יצחק כי הוא מחליט מה הגיוני ומה לא.

לא מתאים לך ? אל תשלם.

כרגע לצורך העניין אתה קונה פוטנציאלי שמחפש לקנות בכמה שיותר זול. אל תשכח שיבוא יום ותרצה למכור ולקבל כמה שיותר.

מתנאלוש היקר,להגדיר מחירונים לא הגיוניים? יש הרבה אין לי כוח להתחיל לחפש לך דוגמאות,אתה בטח ילד גדול תיכנס ליד 2 ותפתח את העיניים שלך.

לא מתאים לי? ברור שאני לא משלם,גם הרכב נשאר המון על הלוח.

ולא אמרתי להיות דבק על המחירונים של מר לוי יצחק,אבל צריך שיהיה איזה סוג של פיקוח לגבי המחירונים של הרכבים לא? אחרת יבקשו מחירים הזויים.

וכן נתקלתי לא מעט במודעות שרוצים על רכב שנת 2005 עם יד 5 קילומטראז גבוהה סכום זהה לאותו רכב שנת 2008 עם יד 2 וקילומטראז הרבה ,אבל הרבה פחות,על זה אני מדבר.

ההגה הוא עגול!

פורסם
תאוות בצע?!? לא הגזמת?

אני אציע למכירה באיזה מחיר שנראה לי ואתה תנסה לקנות באיזה מחיר שאתה רוצה. קוראים לזה שוק חופשי.

(גילוי נאות: אין לי פג'ארו למכירה)

אני מדבר על ג'יפים פג'ארו שנת 2001 שעברו איזה 5 ויותר ידיים, עם מעל ל 250 אלף ק"מ כאשר המחירון היה לא מזמן (אולי גם עכשיו) באזור ה 59 אלף שח ואנשים עוד מעיזים לבקש 75 ומעלה על כזה דבר. על מה ולמה? האוטו שמור? לא נסע? על מה בדיוק? אולי כי הם חושבים ש59 אלף שח זה נמוך מדיי ולהרבה יש כזה סכום אז אפשר לבקש עוד קצת. אם כבר שמים כזה מחיר אז קונים כבר שנתונים יותר מתקדמים. ודרך אגב, את אלה כל השלושה או ארבעה שנת 2008 שפירסמו אותם ב 30 עד 40 אלף פחות הם כבר נמכרו. הם היו עם פחות מ 60 אלף ק"מ עליהם.

גילוי נאות, אני לא עובד, אין לי קשר למיצובישי בצורה כל שהיא ולמרבה הצער אין לי גם כסף לפ'גארו כרגע. רק מפנטז עליהם כמו שכולם מפנטזים על בר רפאלי. :wink:

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
איביזה 2011 1.4 עולה 86K

איביזה 2011 1.6 עולה 90K

להפתעתי אנשים מוכרים 2009 במחיר של 80 .... זה מאד מוזר, ואני אתפלא מי אקנה רכב שהוא שנתיים וחצי על הכביש שאיפשר להוסיף עוד קצת וקבל אוטו חדש ...

מחיר מבוקש עדיין אינו מעיד על מחיר בפועל. ישנן מכוניות יד שניה שמוצעות במחיר קרוב או אף גבוה יותר בלוחות, מאשר כזה של מכוניות חדשות זהות הנמכרות במבצע. אני מתקשה להאמין שמי שמחפש מכונית משומשת אינו מודע למחיר מכונית חדשה ולכן מרבית הסיכויים שאותן מכוניות בלוחות קשורות פשוט לחכה של דייג מאוד סבלני.

• תוכן חדש...