Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Error stop:C0000218 ב-XP ברוסית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה עם הבעייה הבאה. היות ולא מדובר במחשב נייח שלי, אשמח לייעוץ איך כדאי לטפל בבעיה בדרך הכי בטוחה על מנת לשמור על הנתונים.

מדובר על win xp ברוסית (כנראה best xp או משהו שבסגנון - אני לא זוכר) שאחרי הפסקת חשמל בעת הפעלה נותן את השגיאה הבאה: STOP: C0000218

he registry cannot load the hive (file) \SystemRoot\System32\Config\SOFTWARE

or its log or alternative. It is corrupt, absent, or not writable.

שום אופציה של safe mode וכו' לא עובדת.

הדרך הקלה תהיה פשוט לפרמט ולהתקין הכל מחדש אבל אני מנסה להימנע מכך (אלא אם הלך HDD בוודאות ואז אין ברירה - אפשרות סבירה לפי גוגל).

איך אני מתקן את המערכת הפעלה כאשר אינני יודע איזו גרסת XP בדיוק מותקנת ? יש ברשותי XP ברוסית אבל כנראה לא ביודק הגרסה שמותקנת במחשב.

אם אין לי סיסמת administrator בקונסולת שחזור, מה עושים ?

אשמח להסבר פשוט אך כמה שיותר בטוח על מנת להחזיר את המחשב לקדמותו מבלי להתקין מחדש תוכנות וכו' (בתנאי שלא אגלה בהמשך שבעצם ה-HDD הלך).

תודה לעוזרים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

נסה את זה:

Boot your system with the XP cd in the drive, let the system boot into the Setup. Once in the Setup, choose to run the Recovery Console.

You will be presented with a command prompt (like DOS)

Now, type in the following commands pressing Enter after each line.

md tmp

copy C:\windows\system32\config\system C:\windows\tmp\system.bak

delete C:\windows\system32\config\system

copy C:\windows\repair\system C:\windows\system32\config\system

Make sure you type these commands exactly as I have shown you.

Also, change the C in the commands to whatever your Windows XP drive letter is.

Now reboot the computer, if it doesn't boot, get back into the Recovery Console and run the following commands.

md tmp

copy C:\windows\system32\config\software C:\windows\tmp\software.bak

delete C:\windows\system32\config\software

copy C:\windows\repair\software C:\windows\system32\config\software

Now reboot again and hopefully your problem will be fixed. Good luck.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תודה רבה אלון.

כרגע התיקון עבר לטכנאי בגלל חוסר זמן שלי אבל במידה ויהיה מה לחדש בנושא, אעדכן.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
XP ברוסית

סתם הערה - אם זה הפצה כמו ZVERCD ודומיו, תעיף אותה, ותתקין XP נקי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך אני אוהב אמירות כאלה שבאות בלי הסבר...

לי דווקא יש נסיון מאד חיובי עם ZverCD לדורותיו. שנים של שקט תעשייתי אחרי אלף ואחת הפצות פירטיות

שמסתובבות ברשת בלי אבא ואמא. הסיבה היחידה שהפסקתי איתם זה שהעולם התקדם כבר ל-WIN7, ולא

לכולם מתאים להיות תקוע בתחילת העשור.

נכון שברוסיה יש מלא הפצות זבל, אבל ZverCD היא ממש לא אחת מהן. לא במקרה הם שורדים כל השנים

וממשיכים להוציא גרסאות מעודכנות.

• תוכן חדש...