Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנימה קצת יותר רצינית - לפני שנתיים קניתי לאחד הבנים מתנת יום הולדת: מתקן לחימום ועיסוי הרגליים, של Homedics (נמכר על ידי ד"ר גב). כמובן מחובר לרשת החשמל ולא למחשב.

יתרוות:

חימום IR יעיל מאוד.

הבחור נהנה ממתקן עיסוי כפות רגליים.

חסרונות:

יקר (עלה לי כ-400 ש"ח).

המכשיר המקורי היה בעייתי. לאחר שבילה 3 פעמים בתיקון הוחלף במסגרת האחריות, השני מחזיק מעמד בינתיים בצורה סבירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קנה גרב עבה (יש כאלה שאפילו הן חצי נעל בית ממש) ושים על הרגל, קנה USB שמשאיר את הקפה חם, שים אותו על הרצפה, שים עליו את הגרב, שלום ולהתראות.

ככה גם לא תקרע את החוט כשאתה קם!

מבקש תמלוגים על הפטנט.

USB1 WARMER.jpg

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
קח נעל בית, שים במיקרוגל לחצי דקה וסגרת את הסיפור.

בדיוק 8-)

יש את זה :

http://www.ushops.co.il/product/1451

זה רעיון מעניין. אחפש במידה שלי.

קנה גרב עבה (יש כאלה שאפילו הן חצי נעל בית ממש) ושים על הרגל, קנה USB שמשאיר את הקפה חם, שים אותו על הרצפה, שים עליו את הגרב, שלום ולהתראות.

ככה גם לא תקרע את החוט כשאתה קם!

מבקש תמלוגים על הפטנט.

מצטער, דרורזי, אבל במלוא ההגינות, אני חייב לציין שהמחשבה המוזרה הזו (יחד עם עוד כמה אחרות, אל תשאל אפילו...:lol: למשל תיבת-סאונה בבנייה עצמית, שרוול-כיוון-חום-מהמפזר-חום, ועוד כמה "הפלצות-מח" שכאלה) עלתה גם בראשי הקודח. כך שתמלוגים, לא תראה ממני.:|

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...