Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לנגר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה וחצי נכנסתי לתהליך שיפור הדיור, שמגיע לשלבים סופיים בימים אלה.

בעקבות כך אני מחפש נגר שיעשה את כל הנגרות בבית, כולל מטבח, ארונות, ארונות אמבטיה ושולחן אוכל.

דגש על עבודה איכותית ויכולת לעמוד בקפריזות של מעצבת.

אשמח לקבל הפניה לנגרים כדי שאוכל לשלוח להם שרטוטים לקבלת הצעת מחיר.

תודה.

פורסם

מתוך נסיון בשתי דירות: בדירה הראשונה שלי חסכתי מאוד על עבודת הנגרות, הזמנתי מטבח אצל נגר פרטי. למרות שעבודות ציפוי דלתות הארונות נמסרו (על ידו) למפעל די מכובד המטבח התחיל להראות סימני התפרקות לאחר כ-5-6 שנים (זה היה גם הזמן שבו בכרתי את הדירה).

בדירה הנוכחית הזמנתי את המטבח בחברה די גדולה, אפילו נסעתי מחיפה לת"א מספר פעמים על מנת לתכנן אותו. התוצאה היא עבודה באיכות הרבה יותר גבוהה, כאשר כעת, לאחר קרוב ל-15 שנות שירות, חוץ מכמה צירים שהחלידו המטבח עדיין במצב טוב, והארון שמתחת לכיור אפילו שרד כמה הצפות.

לאור הנסיון אני ממליץ לך לבחון רכישת מטבח אצל חברה המתמחה בכך. גם אם מדובר בהוצאה קצת יותר גדולה יתכן מאוד שבטוח הארוך יחסך שיפוץ, כולל החסכון הספי ובעיקר ההמנעות מהפירוק המטבח והשארתו בלתי שמיש למספר ימים או שבועות.

לגבי הצעות מחיר - מדוד את הדירה (לא חיבת להיות מדידה מדוייקת, אתה רוצה רק לקבל הצעת מחיר) וגש לכמה חנויות ייעודיות. יציעו לך עיצוב, פרזול מתאים (חשוב - מיעל מאוד את השימוש בארונות) וכמובן יתנו הצעת מחיר.

עניין חשוב נוסף הוא לבצע את התכנון לפני התקנת תשתית החשמל והמים בדירה - יתכן מאוד שתרצה להזיז את נקודות המים והניקוז, להתקין תשתית למדיח כלים, וכמובן יש להתקין מספיק נקודות חשמל עם דגש על נקודות עבור ציוד המונח על משטחי העבודה, חיבורים לתנור אפיה, כיריים, מדיח ותאורת משטחי העבודה. רצוי מאוד להתקין מערכת תלת פאזית לאור ריבוי הציוד החשמלי בבית בכלל ובמטבח המודרני בפרט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדירה נוכחית יש לי מטבח של רגבה שהתחיל להתפרק בקטנות ביום שנגמרה האחריות. מחירי שרות שערוריתיים עד כדי כך שאני מתקן לבד. אני מאוד עצלן בקטעים אלה. הבעיה שאני לא רוצה להפריד אלא להזמין הכל במקום אחד. כך אני מבטיח אחידות בצבעים וכדומה.

• אחראי פורום
פורסם

לאחרונה עברתי אצל 3 יצרני מטבחים "קטנים" ועוד חברה גדולה אחת.

כולם משתמשים באותם חומרים ובאותו פרזול, ההצעות שקיבלנו לתכנון ועיצוב היו כמעט זהות

ואילו המחירים היו לגמרי לפי המצופה - בחברה הגדולה היה יקר מאוד ובסדר יורד ככל שהנגר פחות ממותג.

דווקא בחברה הגדולה קיבלתי שירות מזעזע ולא מקצועי מאיזה עאלק-מעצב שגרם לי לנוס משם בבהלה.

ahbarony, לא יודע איפה אתה גר, אבל אחד מהנגרים (שאמנם לא בחרנו אבל השאיר רושם מצויין) עושה את כל

עבודות הנגרות שתבקש ממנו. יושב ליד קיבוץ רגבה, בלי קשר למטבחי רגבה.

מסכים לגבי הכנת התשתיות בהתאם לתכנון המטבח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני גר בפתח תקוה. אבל לא איכפת לי. נראה לי שהסכום יצדיק לנגר לבוא אלי. מטבח וכל הנגרות כבר תוכננו. אני צריך רק מוציא לפועל.

פורסם

האם נגר אמין בכפר סבא מתאים לך?

אם כן אז צור איתי קשר אני מכיר מישהו אישית.

נ.ב

אני לא חושב שהוא יצא מהנגריה שלו, לא יודע למה מין קטע כזה שיש לו לא לרוץ לכל מקום לחפש עבודה(כנראה טיררטו אותו מלא פעמים ואז הוא החליט לא לצאת יותר).

קובי

פורסם

+1 לנגר פרטי.

הסטטיסטיקה מבחינת איכות ומחיר הולכת לטובת נגרים פרטיים - אממה, יש כאלה שנהנים לשלם 30% \ 50% \ 100% יותר ולקנות מ"חברה" שעל הדרך גם דוחפת להם ים של פירזול במחירים מופקעים, מה שנגר פרטי עם קצת שכל ותיכנון נכון יכול לחסוך להם - ובגדול. אם לא הבנת את הרמז אז... במילים פשוטות: אל תתפתה לכל מיני גימיקים של פרזול במחירים מופקעים אם תיכנון יעיל יותר חוסך לך אותם לחלוטין (מדובר בחיסכון של אלפי שקלים).

כולם משתמשים באותם חומרים ועושים, בגדול, את אותה העבודה. תקנה פרזול טוב ותתכנן את המטבח כראוי - המטבח יחזיק גם 30 שנה בלי שום בעיה. החברות המובילות לפרזול נמצאות אצל כל הנגרים\חברות ("בלום", "הטיש" ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה) ומניסיון עם צירים\מגירות\קלאפות של "בלום", המחיר בהתאם אבל אתה מקבל מוצר בן-Zונה עם עמידות מעולה ונוחות תיפעול וכיוונון שמקלים על פירוק והרכבת הדלתות (שליפה מהירה ב"קליק") ומאפשרים כיוונון מאוד מדוייק של הציר, מה שנותן בסופו של דבר גימור מאוד מדוייק וקווים ישרים בחיבורים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
+1 לנגר פרטי.

. החברות המובילות לפרזול נמצאות אצל כל הנגרים\חברות ("בלום", "הטיש" ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה)

לחברה השלישית קוראים GRASS:

http://www.h-g-trading.co.il/grass

והמגירות של החברה הזאת מסוגלות לשאת משקל אפילו יותר גדול מ BLUM, וגם ניצול המקום קצת יותר טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חובב נגרות , אני יכול להמליץ לך על נגר מקצוען אמיתי , יושב במושב אלישמע (צמוד להוד השרון) , שמו שלמה - מספר הטלפון שלו הוא : 09-7400555 .

אם אתה מעוניין בעבודה איכותית , עם דגש על פיניש ברמה סופר גבוהה - תבחר אותו ולא תתחרט על כך .

חזור לדווח בפורום לגבי הממצאים .

לגבי גוף המטבח מומלץ סנדביץ' אדום(אוקומהה) , כל החזיתות של המגירות/דלתות - במה אתה מעוניין שלייפלק , פורניר , עץ מלא , פורמייקה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני דווקא מאוד ממליץ על איקאה, אחלה מעצבים, מחירים מעולים, אחריות ל12 שנים, מטבחים יפים נוחים והכי חשוב, מודולרים.

כלומר אם חשקה נפשכם להחליף ארון א' בארון ב' זו לא בעיה, כנ"ל החלפה של כל דלתות המטבח ובעצם חידושו בעלות נמוכה מאוד.

בגלל שהמטבח שלי קטנצ'ק בחרתי גם בהובלה והרכבה (וקצת בניה) עצמית.

התמונת, מתחילת התהליך ועד סופו, לשיפוטכם:

20111010_130711.jpg

20111011_151013.jpg

20111031_230614.jpg

20111101_183422.jpg

20111128_185215.jpg

20111128_185237.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
האם נגר אמין בכפר סבא מתאים לך?

אם כן אז צור איתי קשר אני מכיר מישהו אישית.

נ.ב

אני לא חושב שהוא יצא מהנגריה שלו, לא יודע למה מין קטע כזה שיש לו לא לרוץ לכל מקום לחפש עבודה(כנראה טיררטו אותו מלא פעמים ואז הוא החליט לא לצאת יותר).

אכן נראה לא רע בכלל. אבל יש רמה מסויימת הן של הנכס והן של גימור פנים שמטבח של איקאה יגרום להרבה הרמות גבה ותהיות לגבי נטיות ל"חריגות" אצל בעלים :-o

מה גם שאני מעדיף שהמטבח יהיה מותאם אלי ולא אני למטבח. השרטוט כבר קיים. צריך רק למצוא מוציא לפועל.

פורסם

מה שלא תעשה, אל תבחר במטבח מגייס או הומו-סנטר. המלצה ידידותית.

אקסודוס, הבחור ציין שהוא קצת עצלן, בנייה עצמית לא מתאימה לכל אחד.

אישית אני מאד אוהב את זה, ורוב הרהיטים שלי בבית הם כאלה שתוכננו ונבנו על ידי, שונו על ידי להתאמה לצרכים שלי, או נקנו באיקיאה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמובן שתגובתי התייחסה לפוסט אחרון ולא כפי שצוטט.

לגבי איקאה אני מאוד נהנה להרכיב את הרהיטים שלהם. זה תראפיה. במיוחד כשיש לך מברגה עם ביט מתאים.

אבל יש דברים שלא עושים. בדיוק כמו שלא שמים מראה פנורמית במרצדס חדשה או לא שמים בפנטהאוס מטבח מהום סנטר.

• תוכן חדש...