Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב מסוג פולו 2010 ואני רוצה להרכיב את המערכת ברכבי.

רציתי לשאול איך אני מפרק את הHU ?

ושאלה נוספת איך אני מפרק את הדיפוני דלתות ברכב על מנת להרכיב קומפוננט מסוג מורל טמפו 6.5.

והאם מתאים שם 6.5?

תודה מראש עידן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם אתה לא יודע לפרק לבד, אז אל תתחיל עם זה בכלל- קפוץ לבעל מקצוע שיעשה לך את הפירוק.

אם בכל זאת אתה רוצה לנסות לבד, תבדוק אם יש לך חריצים קטנים בפאנל, כמו שיש בדגם של 2008.

אם כן- תפרק בעזרת מוטות חילוץ קטנות : http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=150

או בשיטה שמפרקים בשירוקו: http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=178

לא בטוח שזה יעזור, אבל שווה לבדוק.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

את זה כבר הצלחתי לפרק זה היה הכי קל הבעיה זה איך אני מפרק את הדיפוני דלתות יש בכול הדלת בורג אחד בטוח יש שם איזה קונץ אבל הוא לא ברור

פורסם

בטוח שיש לך שם גם קליפסים- תזהר לא לשבור אותם, כי הם עוזרים לאטימות של הדלת ומחזיקים את הדיפון במקום.

ואני בטוח שיש שם עוד ברגים, תנסה לחפש, או שמקסימום תוציא את הבורג שמצאת ותמשוך בעדינות את הדיפון. אז תוכל ליראות איפה הוא נתפס, ומה מחזיק אותו.

בכל מקרה- בדברים האלה עדיף לפנות לאיש מקצוע.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...