Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל שלום לכולם סוף סוף הצלחתי להתחבר לפורום

עכשיו יש לי שאלה קטנה יש לי באוטו רמקולים פיוניר 330 וואט 6*9 אחוריים ורמקולים 100 וואט קידמיים וגם מגבר לוגיק 800 וואט.

אז ככה המגבר מחובר לרמקולים 6*9 ואני לא יודע למה הבאסים שהרמקולים מפיקים חסרי איכות האם המגבר לא מספק אותם או שפשוט הם לא מסוגלים ליותר מזה?

פורסם

דרך אגב יש לי גם רמקולים בלאופונקט 150 וואט 55 RMS והפיוניר 80RMS איזה רמקולים עדיף לי לשים באוטו?

פורסם
דרך אגב יש לי גם רמקולים בלאופונקט 150 וואט 55 RMS והפיוניר 80RMS איזה רמקולים עדיף לי לשים באוטו?

למה שלא תנסה? זה גם עניין של טעם אישי ....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אני יודע שזה טעם אישי אבל אני שואל אותכם לעצה של מומחים שאם שווה ביום חורף כזה לעבוד על הרמקולים באוטו או לא אתם כבר יודעים פחות או יותר איזה מהרמקולים הנ"ל טובים יותר

פורסם

נווווווווווווווווווווווווווו

חברה תנו דעה אל תבאסו אותי שאני ידע פחות או יותר באיזה רמה המערכת שלי

פורסם
נווווווווווווווווווווווווווו

חברה תנו דעה אל תבאסו אותי שאני ידע פחות או יותר באיזה רמה המערכת שלי

מצטער אח שלי אבל המערכת שלך לא כ"כ טובה . . .

הנתונים של המגבר דיי בשמיים . . .

אני ממליץ להתחיל להחליף לקומפוננטים . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני כבר חוסך כסף לקומפוננטים עכשיו יש לי 1000 ש"ח אבל אני רוצה לחסוך עוד להביא משהו טוב. חוץ מהקומפוננטים יש לך עוד עצה בשבילי כדי לשפר את האיכות?

נ.ב.

יש לי בדלתות הקידמיות חור של '8 ולפי כמה בדיקות שעשיתי לא מצאתי קומפוננטים '8 מה אני צריך לעשות?

אולי אתה יודע מה הRMS של המגבר שלי?

• תוכן חדש...