Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לקוח שהזמין מנה א - וקיבל מנה ב - צריך לשלם את המחיר על המנה?

לפי פפריקה בפ"ת, ורשת המשלוחים קוויקי - כן.

קצת ארוך.. אבל המסקנה בסוף שווה את זה.

אז כך היה, אתמול הזמנו אני והחברה אוכל מפפריקה בפ"ת, היא הזמינה סלט קיסר, ואני ארוחת המבורגר שכוללת צ'יפס, המבורגר ושתיה.

התקשרנו למסעדה, הפנו אותנו להתקשר ל *3255 , התקשרנו, הזמנו את מה שרצינו, שילמנו באשראי, ונאמר לנו כ 60 דקות זמן המתנה.

אחרי בערך 55 דקות הגיע השליח, קיבלנו את האוכל,שחררנו את השליח הנחמד וישבנו לאכול,

מה רבה הייתה ההפתעה (וזו רק הראשונה) שגילינו שבמקום סלט קיסר קיבלנו סלט עוף (למען ההסבר, סלט קיסר *לפי התפריט של פפריקה* כולל חסה ערבית, אנשובי, קרוטונים, פרמז'ן, חזה עוף ורוטב קיסר).

הסלט שהגיע היה עלי רוקט, גמבה קלויה, בצל, עגבניות שרי, וחזה עוף, וללא רוטב קיסר (אחד החלקים העיקריים במנה?)

בארוחת ההמבורגר שלי שמו כעשרה צ'יפסים (או בקיצור קיבלתי חצי מנה ללא צ'יפס).

כדי לוודא את העניין התסכלנו בדף שהגיע מקוויקי (אותו דף שהם מפקססים למסעדה עם ההזמנה) ואכן שם רשום בדיוק את מה שהוזמן - סלט קיסר עם הפירוט כפי שצריך להיות.

אז התקשרנו למסעדת פפריקה , וביקשנו מהאחראי במקום (כך הוא הציג את עצמו) לבטל את ההזמנה, כי זה לא מה שהזמנו, בתגובה הוא אמר: "אני לא מבטל שום דבר, שינינו את התפריט וזה מה שהזמנת"

אמרתי שגם אם הם שינו את התפריט, אז הם צריכים להגיד את זה בזמן ההזמנה, ולוודא עם הלקוח שהוא מקבל סלט שונה לגמרי ממה שהזמין ולתת לו את הצ'אנס לברוח לפני היחס הנפלא שאתם מרעיפים עליו אחרי שכספו בידם.

בתגובה הוא אמר לי "דבר עם קוויקי הם אחראים על זה"

שאלתי מי זה קויקי, ונאמר לי שזו החברה שדרכה הזמנתי את המשלוח

אמרתי שיש בעיה באוכל - המשלוח דווקא היה בסדר גמור

אז הוא אמר "הכל דרך קוויקי - איתם דיברת לא איתי"

בשלב זה ביקשתי את מנהל המסעדה, שלא חשבתי לרגע שימשיך עם הסגה העלובה הזו של לזרוק לקוח למקום אחר כאשר יש בעיה אמיתית עם האוכל שלו, וזאת בעיקר שהפקס של חבכרת קוויקי בידי ורשום שם במדוייק מה הוזמן.

ציינתי בפניו שזו אינה הפעם הראשונה שאני מזמין את הסלט הזה, ואני לקוח שמזמין מהם לפחות 3 פעמים בחודש מנות זוגיות, אבל מנהל המסעדה אמר (ציטוט):

"מר בחור, אני לא מבין יש לך בעיה בשמיעה? אמרו לך להתקשר לקוויקי מה לא מובן פה ? תתקשר לשם ותספר להם את הבעיות שלך, אותי זה לא מעניין".

מיותר לציין שאחרי שמנהל מסעדה אומר לך דבר כזה, אתה לא חוזר למקום כזה.

התקשרנו לחברת קוויקי - שם כמובן התנערו לחלוטין מהעניין, ואמרו שצריכים אישור מבעל המסעדה כדי לזכות אותנו, זה כמובן לא קרה - ובסופו של עניין נאמר שחברת קוויקי לא יכולה לעשות שום דבר.

אז מה היה פה - מסעדה ששלחה מנה אחרת לגמרי ממה שביקשתי (נכון שכרגע זה סלט אחר, באותה מידה יכלה לשלוח שניצל ..) ואז שלחה אותי לחפש את עצמי בחברה אחרת

וחברת שליחויות שהתנערה לחלוטין מהעניין.

אני אישית - לפפריקה בפ"ת לא אחזור לעולם , אחרי יחס מבזה כזה ממנהל המסעדה, כנראה שהמקום ממש מרוויח, אם בעל המקום מרשה לעצמו לדבר בצורה כזו ללקוח

עוד אציין שבשום שלב לא הציעו לי אפילו להחליף את המנה, אלא אמרו זה מה יש - למרות שהתפריט שונה לחלוטין.

נ.ב מצ"ב תמונות של הסלט, של "ארוחת" ההמבורגר, והתפריט.

MENU.jpg

SALAD.jpg

BURGER.jpg

פורסם

ועוד אומרים שאני משועמם וצוחקים על זה שאני מצלם הכל... :lol:

תכל'ס, דפוקים. גם בפאשלה הראשונית, אבל בעיקר בהתנהלות לאחר מכן.

טוב שפרסמת את זה, עכשיו נוכל להדיר משם את רגלינו. זאת הדרך הכי אפקטיבית להילחם בעסקים כאלה.

פורסם

את האמת אכלתי שם עם המשפחה של אישתי מספר פעמים ודווקא התרשמתי לטובה,המקום נקי ומסודר,המנות בגודל סביר+ והמחיר ממוצע.

בכל הפעמים שהייתי שם ,אם בצהריים ואם בערב המקום היה עמוס.

חבל שהם הורסים לעצמם את השם בצורה כזו על שטות.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אתה כנראה דיברת עם מנהל המשמרת. יש למסעדה גם בעלים וכדאי מאוד לדבר איתו.

אישית אם מישהו היה שולח לי סלט עם גמבה ועונה לי בצורה כזו הוא היה זוכה לביקור ממני באופן אישי להחזרת המנה תוך הבהרה קולנית ליד כל הלקוחות שלו שכך לא מתנהגים ללקוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למעשה אני כבר שנים אוכל במסעדה הזו, אני לקוח דיי קבוע.

אני מכיר את קולו של המנהל, ומכיר את רוב העובדים לפחות מבחינה ויזואלית.

אני יודע בוודאות שדיברתי עם מנהל המסעדה, אני מכיר את קולו.

החרמנו את המסעדה כבר כמה פעמים, לפחות בשלושה מקרים מצאנו שיערות (ארוכות !!) באוכל, אבל כל פעם חזרנו כי .. האוכל סבבה והמחיר גם - אז אתה אחרי כמה זמן נוטה לשכוח למה החרמת.

מה שבטוח - הפעם לא אשכח.

פורסם

מיותר לציין שאחרי שמנהל מסעדה אומר לך דבר כזה, אתה לא חוזר למקום כזה.

זו כניראה הסיבה הכי גדולה שנותני השירות בישראל הרבה פעמים מתנהגים ככה.

כי אולי אתה לא, אבל יש הרבה מאוד אנשים שאחרי דבר כזה כן יחזרו למקום מהר מאוד.

במקום העבודה שלי היה פעם במוצ"ש שהתייחסו ללקוח בצורה מגעילה ביותר, ותנחש מה? ביום ראשון בבוקר הוא כבר חזר לקנות משהו אחר!

אז למה שלא יתייחסו אליו ככה?

פורסם

לא מכיר את המקום אבל את היחס בסגנון שקיבלת כן. לא אתקרב למקום, בעיקר בגלל שמקומות שמתייחסים ללקוחות כך הם מקומות שלא מגיע להם להתקיים. לי בכל הקשור למסעדות וכו' מספיקה פעם אחת של יחס מחורבן כדי למנוע ממני לשוב לשם אי פעם.

• אחראי פורום
פורסם

שירות מגעיל. הייתי מנסה לעלות למעלה בהיררכיה כי כנראה שכך אותו בן אדם מתנהל עם תקלות ולא סתם נפלת על יום לא טוב שלו.

לנותן שירות אסור שיהיו "ימים לא טובים". דווקא המסעדה עצמה טובה, המנות גדולות וטעימות והמחירים זולים יחסית.

המקום באמת מפוצץ כל שעות היממה. אכלתי שם עשרות פעמים.

הייתי מחרים אותם על זה אבל בחרתי בפתרון הבריא יותר: עזבתי את פתח תקווה :twisted:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מאוד מפתיע אותי לקרוא דברים כאלה על פפריקה. בתקופה שבה התגוררתי באיזור נהגתי לפקוד את המקום על בסיס קבוע ומעולם לא התאכזבתי.

פעם אחת זוגתי מצאה במנה שלה סיכה של שדכן שאלוהים יודע איך היא הגיעה לשם, אבל כמובן שכלל לא שילמנו על המנה הזאת.

מצער לשמוע שהיחס שלהם ללקוחות השתנה לרעה, כי זה באמת אחלה מקום עם יופי של תפריט ומחירים נוחים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הדרך הכי טובה זה לבדוק את המשלוח לפני שאתה משלם. (אין כמו מזומן במקרים האלה)

בעקרון, אם הם באמת שינו את התפריט והסלט שקיבלת הוא באמת סלט קיסר- לצערי זו גם בעיה שלך. מה לעשות, עדיף תמיד לוודא שמדברים על אותו דבר גם אם לפני שבוע הזמנת בדיוק את המנה הזאת.

לפני כמה שנים הזמנתי מוקפץ וקבלתי מנה שונה לגמרי, ואמרתי לשליח שאם הוא רוצה כסף שישלח מנה חדשה, וככה היה.

בכל אופן, או שתלך למסעדה, או שתתקשר ותשאל איך אפשר לדבר עם הבעלים, ואחרי הכל, המקום הזה גם ככה לא נראה מקום עם סטנדרט שירות גבוה, מבחינתי זה כמו להזמין מהטורקי באור יהודה ולהתלונן על המשלוח.

פורסם

לבחור מעלי -

לגבי מה שכתבת:

בעקרון, אם הם באמת שינו את התפריט והסלט שקיבלת הוא באמת סלט קיסר- לצערי זו גם בעיה שלך

קודם כל - זה ממש לא בעיה שלי. - אם התפריט שונה, יש לציין זאת בטלפון בעת ההזמנה,

דבר שני - התפריט שנמצא בחברת המשלוחים זהה לתפריט באתר המסעדה - ובתפריט הזה מצויין בפירוש מה יש בסלט וזה לא מה שהגיע בסלט. (אני מדבר על התפריט הרשמי באתר המסעדה הרשמי)

דבר שלישי - בעת ההזמנה הטלפונית צויין בפנינו שיש גבינה פרמז'ן וחזה עוף בסלט - כך שבחברת המשלוחים גם לא יודעים על שינוי תפריט. (ויעיד על כך שלא קיבלנו פרמז'ן ..)

בקיצור לא שינו תפריט ולא נעליים.

• תוכן חדש...