Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

עקב גירושיי והעובדה שאני נוסע רוב הזמן לבד ברכב, אני רוצה למכור את ה C5 האהובה שלי למשפחה שצריכה לשנע 5 נפשות על ציודן בבטיחות למרחקים ארוכים.

115000 ק"מ בלבד, 6 כריות אוויר, אני יד 3, גיר AL4 אוטומטי משופץ כחדש. תא מטען ענק נגיש מאד (כל החלון האחורי מתרומם עם מכסה הבגאז'). צריכת הדלק מפתיעה לטובה למנוע גדול.

מכיוון שהרכב מטופל ושמור הוא נוסע מעולה, עם הרבה כח (136 כ"ס שכולם כנראה עובדים), נראה נפלא מבפנים (עבר ניקוי יסודי עם טאף סטאף) וטוב מאד מבחוץ (למעט פגיעות שוליות כצפוי).

הרכב שמור ביותר ותוחזק בקפדנות, בעיקר במוסך "שאפט" המומלץ בתל אביב, כולל:

- שיפוץ גיר מעולה לפני כשנה במוסך יבואן בירושלים בשיתוף ספי מסגולה, אחד המומחים הטובים בארץ אם לא ה...

- שימוש בשמן וולווליין דורבלנד 4010, האידאלי למנוע מסוג זה.

- מטופל כל 15 אלף ק"מ במקום כל 30 אלף הדרוש.

- החלפת מאוורר קרור מנוע

- טיימינג עדכני

- יוניט לחץ הגה כח הוחלף.

- מצערת נקייה.

- רפידות בלם קדמיות בוש מקוריות, אחוריות TRW\לוקאס חלופיות OEM.

- צמיגי מישלין אנרג'י סייבר במצב מצויין.

- רדיו דיסק פיוניר, מגבר קנווד ורמקולים אינפיניטי משודרגים (כולל USB).

- ועוד הרבה השקעת אהבה (וכסף)...

נא ליצור קשר בפרטי רק אם אתם מוכנים לשלם מחירון ומעלה עבור הרכב, במידה וימצא חן בעיניכם. אין לי כוונה להיפטר ממנו בכל מחיר אלא להעביר אותו בתמורה שתהיה ראויה להשקעה בו.

זה שהוא הרכב הכי נוח בשוק אני לא צריך לומר.

תמונות להנאתכם, ומספר טלפון לטובת מי שלא חבר בפורום (כתוב בפורמט נגד ספאם).

050

578

55

56

frontC5.jpg

CabinC5.JPG

rearC5.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

המילפית עברה טיפול 15 אלף מסור ב"שאפט" עם הגיעה ל 116700 ק"מ, כמו כן הטמבון שנראה קצת בחוץ בתמונה שלמעלה, הודק למקומו.

לכל המתקשרים - אנשים טובים, תבינו, אני לא לחוץ למכור מכיוון שאני מחכה לאקזמפלר הבא ויש לי זמן. לא תהיה הפחתה משמעותית של המחיר למרות שלכאורה יש חלופות צעירות יותר בשוק.

הרכב במצב מעולה ומחודש ומקטין את החשיפה של הקונה לתקלות ידועות ויקרות, ולכן הפרמיה על המחיר.

מומלץ בחום למשפחות שלא רוצות להיקרע בתקציב אבל צריכות ליסוע בביטחה עם ילדים וציוד בנסיעות בין עירוניות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כנראה שמצאתי כלה חדשה, והמחיר יורד כדי למכור.

28,000 ש"ח (מחירון יד 2) עבור רכב במצב נדיר, בטיחות גבוהה ומרחב אינסופי בתא הנוסעים ובבגאז'.

ניתן לראות ולבדוק את הרכב בירושלים או בתל אביב בימי השבוע.

Winston S. Churchill -

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים מספרים:

לא צריך טורבו, יש לי בשבילך משהו טיייייייל!

סיטרואן C5, אוטו מטוס עם מתלים פנאומטיים כמו של הPIMP בMTV מאדרפאקר יעיף לכל השרלועות מהשכבה שלך את הפוני!

במקרה אני מוכר אחת.... מעוניין?"

מחיר יעלה לדיון מול מי שיבוא לראות את הרכב, לא סתם אני דורש אותו.

Winston S. Churchill -

פורסם

רכב מדהים, המחיר עושה לו עוול...

ידעתם שכשעומדים ברמזור אז מהירות הווישרים יורדת כדי לא לשגע את הנהג?

Winston S. Churchill -

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רלוונטי שוב לרציניים בלבד.

לפני כשלושה חודשים נוספו 4 צמיגי גודייר אקסלנס תוצרת גרמניה עם תאריך 20.12 8)

קמ"ג' מעודכן 134K כמובן אחרי טיפול 15K לפני כחודש ב"שאפט".

שולם כבר טסט לשנה הקרובה, מחיר הרכב יעלה אחרי שאעביר את הטסט בסוף החודש.

תיקונים שידוע שכדאי יהיה לבצע בשנה הקרובה: ציוצים מכיוון הסרן האחורי מצביעים על צורך לא דחוף בשיפוץ סרן (נבדק ע"י "שאפט") וכן כנראה תושבת מנוע עליונה תשיב נשמתה לבורא בחודשים הקרובים.

לא לחוץ למכור אבל מוכן לעסקה מיידית עם רציניים בלבד, שרוצים לזכות עכשיו ברכב מעולה במחיר בדיחה.

Winston S. Churchill -

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טסט לאשכרה שנה שלמה, מהיום!

ידעתם שכל החלונות מסנני קרינה כך שלא נצלים מהשמש הישראלית הקופחת?

Winston S. Churchill -

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום השקעתי במצבר שנפ חדש כדי שלא לוותר על התנעות חלקות בבוקר.

הרכב במצב מעולה, מוזמנים ללמוד עליו בפורום וליצור קשר אם מעניין אתכם.

אודי

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...