Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW פאסאט שנת 2005 מנוע 1.8T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..

מדובר ברכב יד ראשונה שמטופל רק בצ'מפיון, הרכב עשה 160,000K מבחינה חיצונית הוא שמור.

מסיבוב שעשיתי על הרכב, הטורבו הגיב יפה.

גם הגיר עובר יפה אפי שניסיתי למשוך ראשון ולעזוב ושוב להאיץ וכדו' הגיר עבר חלק. רק בכניסה לרוורס יש דקיפה קלה {מרגיש כמו תושבות}

הרכב צריך טסט החודש ורפידות + דרמים אחוריים להחלפה מיידית.

אני יודע שצריך לקחת בחשבון שבק"מ כזה אני מתקרב לשיפוץ גיר.

עוד דבר שהטריד אותי טיפול טיימינג נעשה אחרי 3 שנים {2008} בק"מ 115,000.

מדובר על דגם LUXURY TURBO אוט' 1.8 מחירון הרכב ביד 2 {אחרי הוספה של 6כריות אויר וצבע מטלי} הוא 57,500

*האם טיפול טיימינג שנעשה באיחור של 25,000 עלול לגרום נזק??

*והאם ישנם עוד דברים שרצוי לבדוק טוב לפני הקניה??

*מה העלות של החלפת רפידות ודרמים אחוריים?

*ומה עלות של החלפת תושבות? והאם אפשר למשוך עם זה או שזה יכול לגרום נזק?

*האם שווה לשלם על הרכב 45,000 - 47,000 ש"ח??

פורסם

המנועים האלה סבלו מבעיות בוצה עקב החלפת שמן לא בזמן ושימוש בשמן לא נכון, תבדוק לחצי שמן במנוע במוסך מורשה שהם תקינים ושיבדקו ויזואלית להימצאות בוצה במנוע.

בהצלחה.

פורסם

גם אני חושב שהסופרב עדיפה, רק שהיא הייתה פחות נפוצה בשנתון הזה ולכן ממש קשה למצוא אחת כזאת שמורה, יד ראשונה ומטופלת בחברה. אההה... ולא מונית לשעבר.

ועוד שאלה,

טיפול טיימינג שנעשה ב115,000 במקום 90,000 עלול לגרום נזק כלשהו לטווח ארוך??

פורסם

טיפול טיימינג לא גורם לנזק אם הוא נעשה בשלב מאוחר יותר.

מה שגורם לנזק זה אם לא נעשה טיפול טיימינג ורצועת הטיימינג נקרעה + בעל הרכב מתוך אינסטינקט בלתי נשלט ניסה להתניע...

מה שקרה לי פעם אחת עם דייהו

ונגמר בראש מנוע, צלצלים, נדנדים, בוכנות, קאמשאפט - בקיצור מיני אוברול.

אם אתה תפסת את הרכב ולא בוצע לו טיימינג בזמן - תעשה לעצמך טובה גדולה מאוד ותוציא עוד קצת על הרכב רק תעשה לו את הטיפול הזה. ואם אתה 10K מתחת לטיפול טיימינג אבל אתה רוכש את הרכב - לדעתי, לא נורא לעשות את זה גם לפני הזמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נעשה לו טיפול , רק שבמקום ב90,000 עשו ב115,000 ועכשיו הרכב עם 160,000 זה אומר שטיימינג הבא רק ב205,000 {תקנו אותי אם אני טועה}.

ראיתי את התדפיס של הטיפול ולא זכור לי שהיה שם משו כמו ראש מנוע. כנראה שהוא סתם דחה את הקץ להשכבת 4000 ש"ח בקירוב על טיימינג..

פורסם

אם בוצע לו טיימינג אז אתה צריך לקחת את המרווח טיפול מהרגע שבו בוצע הטיפול האחרון - לבעלים של הרכב הזה שיחק המזל ולא היתה לו תקלה בזמן שבו היצרן מתחייב לאמידות מוחלטת של רצועת הטיימינג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מציע שתבקש פירוט מתועד של כל הטיפולים בצמפיון,אני אסביר לך למה אני חותר, תשווה את תאריך הטיפול והק"מ.

ציינת שהרכב יד 1, תשאל את המוכר (אחרי שעברת טוב טוב על קבלות הטיפולים) מה קרה שב3 שנים הוא נסע 115K ק"מ. ואח"כ ב3 השנים שנותרו עד היום הרכב נסע רק 45K ק"מ.

דווקא בגלל שזה יד 1 ולא 2 נניח,זה יותר מחשיד,מעניין מה ההסבר שלו שהנסועה שלו נחתכה בצורה כה משמעותית.

אביב8)

פורסם

אתה יודע - החיים משתנים

יום אחד אתה גר בחולון ועובד בראש העין.

יום אחד אתה גר בראש העין ועובד ביפו ואח"כ בת"א

ותקופה מסויימת באמצע אתה גר בחולון ועובד ביפו או גר בראש העין ועובד בראש העין (טוב, פארק סיבל יותר כפר קאסם בעיני)

סתם דוגמא.

ויש דוגמאות הרבה יותר קיצוניות - אתה יודע כמה אנשים עושים כל יום את קו ירושלים ת"א? אשדוד ת"א? ב"ש ת"א? חיפה ת"א?

סטודנטים למשל זו דוגמא נהדרת - מתישהו הם מסיימים את התואר - פתאום הרכב לא נוסע כל כך הרבה ואפשר להתפשר ברכב פחות נוח או בדיוק להפך אפשר להשתדרג בחיים.

בקיצור - אל תחפש קונספירציות.

תתמקד במצב הרכב.

בסה"כ מכונה ידידי.

Pioneer TS-X150

פורסם
אני מציע שתבקש פירוט מתועד של כל הטיפולים בצמפיון,אני אסביר לך למה אני חותר, תשווה את תאריך הטיפול והק"מ.

ציינת שהרכב יד 1, תשאל את המוכר (אחרי שעברת טוב טוב על קבלות הטיפולים) מה קרה שב3 שנים הוא נסע 115K ק"מ. ואח"כ ב3 השנים שנותרו עד היום הרכב נסע רק 45K ק"מ.

דווקא בגלל שזה יד 1 ולא 2 נניח,זה יותר מחשיד,מעניין מה ההסבר שלו שהנסועה שלו נחתכה בצורה כה משמעותית.

הטיעון הזה בהחלט שווה בדיקה!! למרות שכמו שאמר lanosforce יכול להיות לזה גם הסבר הגיוני.

אני יבדוק את זה מחר. תודה.

אני ינסה לדרת איתו לכיוון ה45,000 ש"ח שאז גם אם הוצאתי על טסט וטיפולים 5000 ש"ח זה עדיין 7000 ש"ח מתחת למחירון על רכב עם טסט לשנה ו15,000K לטיפול הבא, שזה נראה לי מחיר יפה, לא??

פורסם

אתה יודע - החיים משתנים

יום אחד אתה גר בחולון ועובד בראש העין.

יום אחד אתה גר בראש העין ועובד ביפו ואח"כ בת"א

ותקופה מסויימת באמצע אתה גר בחולון ועובד ביפו או גר בראש העין ועובד בראש העין (טוב, פארק סיבל יותר כפר קאסם בעיני)

סתם דוגמא.

ויש דוגמאות הרבה יותר קיצוניות - אתה יודע כמה אנשים עושים כל יום את קו ירושלים ת"א? אשדוד ת"א? ב"ש ת"א? חיפה ת"א?

סטודנטים למשל זו דוגמא נהדרת - מתישהו הם מסיימים את התואר - פתאום הרכב לא נוסע כל כך הרבה ואפשר להתפשר ברכב פחות נוח או בדיוק להפך אפשר להשתדרג בחיים.

בקיצור - אל תחפש קונספירציות.

תתמקד במצב הרכב.

בסה"כ מכונה ידידי.

אתה צודק ,אין כל היגיון במה שרשמתי, הבנת פותח השירשור אני חי בקונספירציה,אפילו אל תתרח לשאול ולבדוק למה הנסועה שלו נחתכה בשליש.

כנראה שלקומדי זה כ"כ מובן מאליו שלא שווה אפילו בדיקה.

ירד ממוצע שנתי של 40K ל15K בשנה,אבל לפי דעתו זה אפילו לא שווה התייחסות קטנה ובדיקה.

נכון זה רק אני

אביב8)

פורסם

אל תיעלב

נכון זו שאלה לגיטימית אבל בסופו של דבר זה לא ממש משנה - מה שמשנה זה מצב הרכב - טוב, לא טוב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...