Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני צריך ייעוץ והמלצה על בעל מקצוע ישר שמכיר את מחלות החשמל של הרכב הנ"ל ולא ימליץ על החלפת כל מנגנוני הנעילה ברכב (כפי שרכב הנגב בבילו סנטר עשו, ולעניות דעתי ללא סיבה פרט לסיבות המובנות)...

או לחילופין המלצה על פיתרון עצמאי, יש לי הבנה סבירה+ בנושאי חשמל.

בתודה מראש

א.

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא מכיר את הרכב ולכן לא יכול להציע לך פיתרון, אבל אם אתה מוכן לנסוע עוד 10-15 דקות צפונה תוכל להגיע למוסך מצוין לפולקסוואגן שנמצא בתל-אביב. צור קשר עם מוסך רון שמכיר היטב את הרכבים האלו ויוכל לפתור את הבעיה בקלות ובמחיר הוגן.

פורסם

מצטרף בחום להמלצה על מוסך רון, הגעתי אליו מהקריות!

חוץ מזה אולי אם תוכל לפרט על הבעיה ואולי משהו שעשית ברכב שקדם לה..

גם לי השתגעה הנעילה+פיקוד חלונות בעקבות החלפת מנוע ח״ח שלא התאים למחשב פיקוד נעילה.

פורסם

אני אבדוק את מוסך רון,

תודה לחברים שהפנו אותי.

לעצם הבעייה, נראה לי שיחידת הפיקוד על הנעילה סבלה מבעיית קצר על אחד ממתגי התאורה ששיגעה אותה וגרמה לנזק בלתי הפיך, ואולי קיים גם קצר לאדמה היכן שהוא באחת הדלתות.

כרגע ניתן לנעול את האוטו רק דרך הדלת של הנהג, ולפתוח רק מהדלת ליד הנהג.

המנגנון קיבל "אישיות" ומידי פעם נועל את הרכב על דעת עצמו גם בנסיעה, והגדיל לעשות כאשר נעל את הילדים בתוך האוטו עם המפתח בפנים...

אני חושב שהבעייה ידועה בגולף ומצאתי איזכור לכך באינטרנט אבל אשמח אם נמצא פיתרון פשוט.

בברכה,

א.

פורסם

גם אני שמעתי על העניין עם היחידת פיקוד, בעיקר שהיא סובלת מקורוזיה,

היא ממוקמת מתחת להגה, מלבן שחור כזה.

בכל מקרה אם ביכולתך גש לרון, מקצוען אמיתי ועם גישה מצויינת ללקוחות.

• תוכן חדש...