Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת רכב פיג׳ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פיג׳ו 206 1400 שנת 2001 היא בצבע ירוק עכשיו רציתי לדעת אני רוצה לצבוע אותה את כולה לצבע שחור כמה בערך זה יעלה לי מה הטווח מחירים? אני יודע שיש כל מיני צבעים ושיטות והכל אני מקווה שהמחיר לא כזה גבוהה אני חייל זה קשה

פורסם

הצביעה הכי זולה תעלה לך כמה אלפים והאיכות תראה בהתאם. בגלל שאתה משנה לצבע אחר הצביעה תהיה יקרה יותר.

להערכתי מקום שמכבד את עצמו יקח על שינוי צבע ועבודה מקצועית סכום 4 ספרתי הקרוב לקצה העליון של הסקאלה ואף עלול להגיע לטווח ה 5 ספרתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אצלנו לקחו על צביעת רכב שלם 5K,אצלך צריך להוריד את הצבע הקיים ולצבוע צבע אחר,אבל כיוון שהרכב אצלך קטן יחסית אני חושב שזה יעלה משהו כמו 5-6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...