Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה עור בתפירה

pach12
שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

רכשתי יונדאי i20 ידנית 1.6 עם הגה מעור (בתפירה) כברירת מחדל. אני לא מעוניין בהגה הנ"ל ורוצה להסיר את ציפוי העור. מישהו יכול להמליץ לי על מקום שעושה דברים כאלה?

תודה,

פאצ'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל ה- i20 הן עם הגה מעור?

אם לא, אז חפש מישהו שיש לו הגה לא-מעור ותציע לו להחליף.

סיכוי טוב שתמצא מישהו שלא רק יסכים, אלא גם ישלם על שעת העבודה במוסך לצורך ההחלפה.

(לא להתעסק עם זה לבד - יש בהגה כרית אוויר)

אם הרצון להעיף את זה הוא משיקולים מוסריים, אולי כדאי להבין שרכישת רכב יד שניה עם התוספת הזו לא מעודדת את תעשיית העורות, ובטח ובטח שהסרת הציפוי לאחר שכבר יוצר, לא תתרום שום דבר לאף אחד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כולם עם הגה מעור (בדגם הנ"ל ה-supreme אין אפשרות אחרת). אכן מדובר בסיבות מוסריות ואני יודע שזה לא מעודד אלא רק תוצר לוואי של תעשיית הבשר ובכל זאת זה מפריע לי. נראה לי סיפור למצוא מישהו להחליף איתו הגהים ואני בטח לא יתמודד עם זה לבד. אבדוק מול המוסך הראשי, לא איכפת לי לשלם על זה כמה מאות שקלים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכלל לא העליתי את הטיעון של תעשיית העורות שהיא תעשיית לוואי וכו'.

אני טוען משהו הרבה יותר פשוט - הפרה הספציפית שממנה ההגה ברכב שלך עשוי כבר מזמן לא עושה מו.

להיפטר מהציפוי כרגע לא יעזור לפרה הנ"ל וגם לא יעזור לפרות הבאות.

ככה שהמצפון שלך יכול לנוח.

אני לא מבין למה אתה חושב שזה סיפור למצוא מישהו להחליף איתו.

אם היו מציעים לי להחליף בחינם הגה עור תמורת הגה לא-עור הייתי קופץ על המציאה.

ברגע שמצאת מישהו שמסכים לכו שניכם למוסך המורשה שיבצע את ההחלפה בפועל. זה הכל.

עלות משוערת (2 X פירוק והרכבת ההגה) אולי 200-300 שקל לכל היותר. ולדעתי בעל הרכב השני ישמח לשלם את זה.

אם תרצה לרכוש הגה חדש מהיבואן זה לדעתי יעלה בין 400 (רק ההגה, בתקווה שהוא נמכר בנפרד) ל3000+ שקל (במקרה שהוא נמכר כיחידה אחת עם הכרית אוויר) לפני עבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כבר מזמן עבר את עניין המצפון. עכשיו זה סתם מגעיל אותי לאכול, לנעול או לנהוג במשהו שבעקיפין בע"ח היה צריך לסבול בשבילו.

הייתי בטוח שעניין הגה העור בתפירה ניתן להסרה ומתחת יש את ההגה הרגיל. על כל פנים פניתי למוסך הראשי ואמרו לי שיבחנו את הבקשה.

תודה על ההתייחסות.

פאצ'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

בדוק גם את האפשרות אצל יעקב אלטר מסטודיו דיזיין. הוא מתמחה בעבודות עיצוב כאלו, בהתאמה אישית לטעמו של הלקוח. אני מאמין שהוא יוכל להחליף את ציפוי העור בציפוי אחר, מעור מלאכותי או כל חומר אחר לבחירתך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעלי החיים שהנפט עשוי מהם לא סבלו מפעילות של האדם כי הם מתו מליוני שנים לפני שהאדם הופיע על פני כדוה"א.

לכן מבחינה מוסרית אין שום בעיה בשימוש בנפט.

רעיונות נוספים - אתה יכול לפנות לשירות הלקוחות של היבואן ולהסביר להם את הבקשה שלך (החלפת ההגה לאחד שלא עשוי מעור).

אולי מישהו שם יגדיל ראש וימצאו את הפתרון בשבילך,

השאלה היא אם הם מוכנים קצת לחשוב מחוץ לקופסה כדי לעזור ללקוח שהשאיר אצלהם 100K ש"ח לא מזמן.

אם היבואן ימצא לך פתרון שיניח את דעתך אנא שתף כאן בפורום, יהיה נחמד אם יהיו פה גם שבחים ליבואנים טובים ולא רק דברי נאצה כנגד יבואנים מגעילים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיתי פניה ליבואן שלא הביע רצון לסייע. מצד שני, הפניה היתה לנציג מכירות..אולי באמת אנסה לפנות למישהו בכיר יותר.

אם המהלך יצליח אעדכן בפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר ברכב חדש נכון?

לדעתי תנסה או את מוקד השירות הטלפוני של היבואן או שתגיע לסוכנות ממנה קנית ודבר פנים אל פנים עם הסוכן שמכר לך.

אם הסוכן בנאדם הגון, הוא יסכים לפחות להשקיע חצי שעה בלנסות לעזור לך ולקשר אותך עם מי שצריך אצל היבואן.

בכל זאת - בזכותך הוא קיבל עמלה יפה על המכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוטו אלגנס עושה עבודות עור ברכבים אולי תשאל אותם אם יש אפשרות למה שאתה רוצה לעשות.

http://www.autoelegance.co.il/products/product02.aspx

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 11 חודשים מאוחר יותר...

פאצ' הי,

רציתי לדעת איך הסתיים הסיפור שלך, האם בסוף השגתה הגה שאינו מעור?

ובמה זה היה כרוך?

תודה,

יורי

שלום לכולם,

רכשתי יונדאי i20 ידנית 1.6 עם הגה מעור (בתפירה) כברירת מחדל. אני לא מעוניין בהגה הנ"ל ורוצה להסיר את ציפוי העור. מישהו יכול להמליץ לי על מקום שעושה דברים כאלה?

תודה,

פאצ'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...