Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנסו לי בפיאסטה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה חבל !!! ממש כאב לב . ליבי אתך

אני רוצה לגעת בפן אחר מאפשרות לתיקון המכונית .

למכוניות הקלאסי מודרניות שלנו האהובות ישנו שווי שוק נמוך מאוד , כל עוד לא הפכו לסטטוס של אספנות , וגם אז השווי מבחינת השמאים נתון במחלוקת .

מה שקורה , שמספיק שרכב כזה יחטוף מכה קטנה שתיקונה יעלה על 60% משווי הרכב על מנת שהשמאי יהיה חייב להוריד אותו מהכביש על פי חוק ! מאחר ורכבים כאלו מוערכים בכמה אלפי שקלים בודדים נקבל אותם חזרה ונפסיד את יקירינו

הרי שתיקון פשוט יכול להגיע מעל ל 60% מערכו . או לוותר על עירוב הביטוח ולשלם הכל מכיסינו למרות אשמת הפוגע .

זאת הבעיה , דבר שגורם לדפיקות לב מואצות כל יציאה לכביש .

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש חדש אתמול ביקרתי את הרכב ולא היכרתי אותו המכה יושרה , הוחלף מכסה תא מטען.

מחר אני מקווה לבקר שוב לתת לפחח גומיות, פנסים אחוריים ומקווה שישלים את העבודה עד אמצע שבוע הבא.

פורסם

מעניין לראות מה תיהיה התוצאה, שיהיה בהצלחה מקווה שתיהיה תוצאה טובה.

יוסי מחר שאתה אצל הפחח תצלם את הרכב.

אצלי לפני שנה בפיאסטה האפורה שהיתה לי המכה גם היתה מאחורה, מאוד דומה לשלך רק הרבה יותר חלשה,

רועי.

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

פורסם

אויייי!!!! איזה ז! :roll::-(:? אבל אני שמח שלא התיעשת! אבל- תשכח מהכסף- אף חברת הביטוח לא תתן לך את הסכום שיעלה התיקון- תצטרך להשלים מכיסך והרבה! מניסיון, לצערי- עשיתי זאת עם האסקורט שהייתה ומאד אהבתי- רק כדי ששבועיים אחרי זה יהרגו לי אותה שוב בלילה איזה נהג מסטול.... :-( אסור להקשר לרכב יותר מדי- אבל מי אני שאגיד את זה לאחרים???:roll::oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בוקר טוב.

קודם כל כל הכבוד על הנחישות.

אם זה לא סוד?! מה הנזק הכלכלי לתיקון מכה כזאת?

תעלה תמונות.

עכשיו ליאור ברוך התבאס שלא תיקן את הבימר.:lol:

לא חשבת אולי לצבוע כבר על הדרך את כל האוטו?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

יוסי, יפה מאוד!!!

יחזיק כמה שיחזיק!!

אני יודע שזה יותר טוב בהרבה מאיך שהיא נראתה לפני.!

בהצלחה בהרכבה הסופית, מחר אני אראה אותה במציאות.

שי

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

עוד תמונות.....

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

וואווו, אני לא מאמין, עברתי לראות שוב את התמונות לפני וזה לא להאמין, אן שהפחח מעולה שהצליח למתוח את האוטו כמו שצריך או שהחלפתם חלקי פח ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...