Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין על מה הויכוח פה בכלל

אני בעלים של איביזה SC 1600, לומר את האמת די מבאס לראות את המבצע אבל זה לא הזמן לבכות קניתי את הרכב כי לדעתי הוא שווה 92 K , ואני מאוד נהנה מהתוספות שהגיעו לי עם הרכב!!!!

כשאבוא למכור אפסיד כסף? לקחתי את זה בחשבון זה אוטו חדש, אז נכון שלא תיכננתי מכה כזאת ,אבל זה המצב כרגע!

אני מאמין שהרכב שלי שווה "קצת" יותר מה 1.4 בגימור הפשוט יותר, בתור אחד שנסע גם על ה 1.4, ה 1.4 נורא חלשה לעומתה וואלה האוטו מאיץ על הפנים, עם מנוע 1600 גם מורגש שהרכב קצת כבד ביחס למנוע ומשקל אבל הוא נוסע הרבה יותר טוב, שאמכור אין ספק שהמבצע הנ"ל יגרום לי להוריד חלק משמעותי מהמחיר!!!

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מבין על מה הויכוח פה בכלל

אני בעלים של איביזה SC 1600, לומר את האמת די מבאס לראות את המבצע אבל זה לא הזמן לבכות קניתי את הרכב כי לדעתי הוא שווה 92 K , ואני מאוד נהנה מהתוספות שהגיעו לי עם הרכב!!!!

כשאבוא למכור אפסיד כסף? לקחתי את זה בחשבון זה אוטו חדש, אז נכון שלא תיכננתי מכה כזאת ,אבל זה המצב כרגע!

אני מאמין שהרכב שלי שווה "קצת" יותר מה 1.4 בגימור הפשוט יותר, בתור אחד שנסע גם על ה 1.4, ה 1.4 נורא חלשה לעומתה וואלה האוטו מאיץ על הפנים, עם מנוע 1600 גם מורגש שהרכב קצת כבד ביחס למנוע ומשקל אבל הוא נוסע הרבה יותר טוב, שאמכור אין ספק שהמבצע הנ"ל יגרום לי להוריד חלק משמעותי מהמחיר!!!

על איזה גימור פשוט אתה מדבר ב1.4 ?

אם לחשוב אחורה אולי הייתי צריך לקנות את ה1.6, אבל חוץ מהבדל המנוע אין בכלל הבדלים בגימור , ההפך ל 1.4 יש מערכת

קנווד שעדיפה בהרבה על הסיני העלוב שדפקו ל1.6 - חוץ מיזה ה 1.4 יותר חסכונית :wink:

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אנשים פה מתבלבלים קצת,רכב נקנה כדי להשתמש ולהנות ממנו ולא כדי למכור אותו, במיוחד אם הוא חדש,ובטח שבחיים לא לנסות לקבל ממנו רווח,רכב זה רק הוצאות והפסדים כספיים ושאף אחד לא ינסה לאמר אחרת.

התמורה שלו היא לא כספית,אז להתחיל לחשב כמה אחוזים המבצע הזה הוריד מהמבצע ההוא זה כבר פתאטי,מי שקנה את הרכב כדי להשתמש בו ולהנות ממנו לא מפסיד שום דבר,מי שקנה כדי למכור מפסיד....

סה"כ כל הכיוון הזה של הוזלה של שוק הרכב רק יעשה טוב וזה הדבר הנכון סוף סוף במדינה הדפוקה הזאת.

לא נעים שהמחירון ככה יצנח,אבל מי שעוד מתכנן לנסוע באיביזה שלו כמה שנים טובות לא אמור להתאכזב מזה יותר מדיי,

בסוף כמו שרשמו פה זה יתייצב על איזה מחירון משותף כל האיביזות האלו עוד כמה שנים....

פורסם

כן,שלושתן בקטגוריית הסופר מיני.

לדעתי האיביזה\פולו\פאביה כולן כמעט באותו גודל למעט הבדלים לא משמעותיים.

לגבי מרווח מקום ברכב עצמו - לא יצא לי עדיין לעשות השוואה מקיפה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תגידו הפאביה והאיביזה נכללות באותה קטוגורית רכב? סופר מיני?

האיביזה 5 דלתות לא יותר גדולה/מרווחת מהפאביה?

זה אותו האוטו, רק שהפאביה יותר גדולה במימדי אורך וגובה.

ולא, האיביזה לא מרווחת יותר. היא מעט מעט צפופה יותר ויש לה תא מטען קטן יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אנשים פה מתבלבלים קצת,רכב נקנה כדי להשתמש ולהנות ממנו ולא כדי למכור אותו, במיוחד אם הוא חדש,ובטח שבחיים לא לנסות לקבל ממנו רווח,רכב זה רק הוצאות והפסדים כספיים ושאף אחד לא ינסה לאמר אחרת.

התמורה שלו היא לא כספית,אז להתחיל לחשב כמה אחוזים המבצע הזה הוריד מהמבצע ההוא זה כבר פתאטי,מי שקנה את הרכב כדי להשתמש בו ולהנות ממנו לא מפסיד שום דבר,מי שקנה כדי למכור מפסיד....

סה"כ כל הכיוון הזה של הוזלה של שוק הרכב רק יעשה טוב וזה הדבר הנכון סוף סוף במדינה הדפוקה הזאת.

לא נעים שהמחירון ככה יצנח,אבל מי שעוד מתכנן לנסוע באיביזה שלו כמה שנים טובות לא אמור להתאכזב מזה יותר מדיי,

בסוף כמו שרשמו פה זה יתייצב על איזה מחירון משותף כל האיביזות האלו עוד כמה שנים....

מסכים עם כל מילה.

.I Rock, There For I Am

פורסם

הזדמנות פז להרבה אנשים לקנות אוטו חדש במחיר מעולה, אז גם על זה יש לאנשים תלונות?! יהודים, מה שלא יתנו לנו תמיד לא יספיק ויהיה מה לרטון. אם המחיר גבוה אומרים למה לא מוזילים אותו וכשמוזילים אותו אומרים למה היה כל כך גבוה. מי שמתאים לו שיקנה ומי שלא שיצטער אחרי זה שפספס את המחיר.

פורסם

אני לא מבין פה את האנשים. אתה שואלים למה אנשים מתלוננים.

כי היבואן דפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את הלקוחות שלו במשך שנים כשמחר להם מכונית ששווה 70 אלף במחיר במחיר של 100 אלף ובסוף גם הוסיף סיבוב והוריד את המחיר ודפק אותם פעם שניה.

היום אותו יבואן מוכר ג'טה (122 כ"ס) ,שעולה באירופה בדיוק כמו הפוקוס 1.6 ליטר, ב-20000 ש"ח יותר. כלומר ממשיך לדפוק!את הלקוחות שלו שמשלמים לו במיטב כספם.

ומה התגובה של האנשים פה. אני בכלל רציתי להפסיד, בגלל זה אני יקנה רק מיבואנים שדופקים אותי.

פורסם

פ. ט. בארנום ז"ל אמר עוד במאה ה19 שבכל דקה נולד פראייר. היבואן לא דופק אף אחד, מי שמשלם את תוספת ה"פרימיום" על מותג שהתרגום הישיר של השם שלו הוא "עגלת העם" דופק את עצמו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

חבר'ה, זה מבצע "חד פעמי" ולא הוזלה לנצח, ככה שלא בטוח שהמחירון יידפק מזה.

ברגע שהמחירון לא צנח, אפשר תמיד להסתדר על עסקת טרייד אין של "מחירון תמורת מחירון".

פורסם

זו הבעיה. שזה לא פרימיום של מותג (בטח לא סיאט) זה מותג כמו כולם(VW) שהפך למותג בארץ בגלל שמוכרים אותו יקר יותר לפראיירים(ראה ערך הונדה) ואנשים נדפקים ואחר כך באים לספר שהם נהנים שהכניסו להם את השטוזה לת$% וסובבו קצת. נו, ב'מת

פורסם
חבר'ה, זה מבצע "חד פעמי" ולא הוזלה לנצח, ככה שלא בטוח שהמחירון יידפק מזה.

ברגע שהמחירון לא צנח, אפשר תמיד להסתדר על עסקת טרייד אין של "מחירון תמורת מחירון".

:biglaugh::roflmao::biglaugh::roflmao:

אני אוהב חוש הומור ציני

פורסם
אני לא מבין פה את האנשים. אתה שואלים למה אנשים מתלוננים.

כי היבואן דפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את הלקוחות שלו במשך שנים כשמחר להם מכונית ששווה 70 אלף במחיר במחיר של 100 אלף ובסוף גם הוסיף סיבוב והוריד את המחיר ודפק אותם פעם שניה.

היום אותו יבואן מוכר ג'טה (122 כ"ס) ,שעולה באירופה בדיוק כמו הפוקוס 1.6 ליטר, ב-20000 ש"ח יותר. כלומר ממשיך לדפוק!את הלקוחות שלו שמשלמים לו במיטב כספם.

ומה התגובה של האנשים פה. אני בכלל רציתי להפסיד, בגלל זה אני יקנה רק מיבואנים שדופקים אותי.

אז מה צריך לעשות משהו שרוצה לקנות רכב חדש??

אין מה לעשות על רכבים חדשים משלמים כסף ומי שרוצה VW ישלם בהתאם,האם מחיר מצדיק או לא זה תלוי בקונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
על איזה גימור פשוט אתה מדבר ב1.4 ?

אם לחשוב אחורה אולי הייתי צריך לקנות את ה1.6, אבל חוץ מהבדל המנוע אין בכלל הבדלים בגימור , ההפך ל 1.4 יש מערכת

קנווד שעדיפה בהרבה על הסיני העלוב שדפקו ל1.6 - חוץ מיזה ה 1.4 יותר חסכונית :wink:

אני מדבר על תוספות, ב 1.4 שבמבצע אין סנרוף, אין מראות מתקפלות, וגם אין את הדש בורד בשתי צבעים כמו באיביזה ה 1.6. כיול המתלים שונה.

אני לא אומר שה 1.4 לא שווה תכסף, אני היום הייתי קונה 1.4 ולא 1.6 בל זה המצב כרגע זה מה יש! ואני לא מהמתלוננים אני מאוד מרוצה מהרכב למען האמת

• תוכן חדש...