Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שווה במחיר הזה וגם יש יתרונות יותר מי הפאביה, זינוק בעליה, לא צריך איתוראן,בקרת אקלים,,איך הביטוח יקר?

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם
שווה במחיר הזה וגם יש יתרונות יותר מי הפאביה, זינוק בעליה, לא צריך איתוראן,בקרת אקלים,,איך הביטוח יקר?

אתה בטוח לגבי בקלת אקלים? כי זה לא צוין מודעות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני הזמנתי היום.

אגב, הייתי בעלים גאה של 206+ עד לפני כמה שבועות.

יהיה מעניין לחוות את ההבדלים בין השתיים.

פורסם

וכבר מכרת?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה בטוח לגבי בקלת אקלים? כי זה לא צוין מודעות.

סורי בקרת שיוט התכוונתי

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם
וכבר מכרת?

האוטו עבר תאונה והוא טוטאל לוס (אובדן להלכה).

בזמן שישנתי שינת ישרים והרכב חנה מתחת לבית על הכביש, שני בני עוולה שיכורים נכנסו בו ובעוד 2 רכבים חונים (הם ברחו, אגב).

בשש בבוקר אחד מבעלי הרכב שנפגע דפק לי בדלת ואמר לי לרדת למטה ולהיות חזק כי המראות קשים. :-D

באמת אתה מזכיר לי שרציתי לפתוח כאן שרשור מפורט בנושא, עם תמונות ומסקנות.

מאז התאונה יצא לי לנהוג על מספר רכבים חלופיים וזה רק גרם לי להבין שבאמת כיף לנהוג על ה- 206+ אך שהיא גם חלשה יחסית.

אגב, ב- 206+ הייתה לי מערכת מולטימדיה של פיוניר דגם AVH 5200 BT מעולה שכוללת מערכת מולטימידה, GPS (מסך ענק של 7 אינץ) ודיבורית בלוטוס. המערכת ממש חדשה (4 חודשים הרכב היה על הכביש) ואני מוכר אותה בהנחה ניכרת. אז אם מישהו כאן קנה את ה- 206+ באחד המבצעים ללא המערכת מולטימדיה, זו הזדמנות נהדרת להתחדש באחת. אני אשמח לענות על עוד שאלות בהודעות פרטיות.

פורסם

מעניין יהיה לראות תמונות.

וגם אל תשכח להשוות בין שתיהם.

פורסם

שאלה:

רשום במפרט "ביטול כרית אויר לנוסע". מה זה אומר בדיוק?

איזה כרית אויר? מקדימה?

ואם אני רוצה לנטרל כרית אויר מאחור או גם מאחור וגם מלפנים, זה אפשרי? אני שואל בגלל הסעת ילדים.

פורסם

AEM - כשרכב עובר תאונה (לא באשמתך) ומוכרז אובדן להלכה\למעשה - אחרי כל הפרוצדורה אתה מאבד את ההעדר תביעות? הפרמיה עולה בחידוש הביטוח הבא ?

אם כן וכן נשמע הזוי,גם אתה לא אשם,גם מבזבז כסף (השכרה\בדיקת רכבים אחרים\רכישת חדש לפעמים במעל התקציב הנתון) וכבונוס,מענישים אותך בתשלום ביטוח יקר יותר בחידוש הקרוב\רחוק?

וואלה מגיע לנו התואר מדינת ההזויים :shock:

(אמנם אני קצת יורה באפילה כאן,אשמח אם מישהו יתקן)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
AEM - כשרכב עובר תאונה (לא באשמתך) ומוכרז אובדן להלכה\למעשה - אחרי כל הפרוצדורה אתה מאבד את ההעדר תביעות? הפרמיה עולה בחידוש הביטוח הבא ?

אם כן וכן נשמע הזוי,גם אתה לא אשם,גם מבזבז כסף (השכרה\בדיקת רכבים אחרים\רכישת חדש לפעמים במעל התקציב הנתון) וכבונוס,מענישים אותך בתשלום ביטוח יקר יותר בחידוש הקרוב\רחוק?

וואלה מגיע לנו התואר מדינת ההזויים :shock:

(אמנם אני קצת יורה באפילה כאן,אשמח אם מישהו יתקן)

במקרה שלי, מכיוון שהפוגעים ברחו ולא נתפסו, אז אני תובע את הביטוח ולכן כן, אני מאבד את העדר התביעות וזה משפיע על הפרמיה. אין לי עדיין מספרים מדוייקים לגבי הפרמיה החדשה. רק עוד כמה ימים.

אם הפוגעים היו נתפסים, אז כל האמור לעיל לא רלוונטי. הביטוח היה תובע אותם.

פורסם

וגם אם גונבים לך את האוטו...

פורסם
שאלה:

רשום במפרט "ביטול כרית אויר לנוסע". מה זה אומר בדיוק?

איזה כרית אויר? מקדימה?

ואם אני רוצה לנטרל כרית אויר מאחור או גם מאחור וגם מלפנים, זה אפשרי? אני שואל בגלל הסעת ילדים.

ביטול כרית אויר לנוסע - מדובר על סוויטץ בדופן ימין של הדשבורד אליו מכניסים את מפתח הרכב ומסובבים וכך מנטרלים

את הכרית של הנוסע הקדמי כדי שניתן להושיב במושב זה סל-קל לתינוק.

בטיחותי ? לא !!! אבל מנסיון רוב רובם של ההורים ממקמים סל-קל במושב הקדמי בחודשים הראשונים מטעמי נוחות.

ניתן גם לבצע ביטול כרית במכונית שאין לה מנגנון כזה במוסך, בד"כ במכוניות ישנות יותר.

שוב, בטיחותי ? לא !!! חוקי ? לא בטוח שכן, אבל לדעתי העניין שנדרשת כאן פעילות של מוסך זה קצת יותר בעייתי.

יצא לי גם לשמוע על מוסכים שלא מוכנים לעשות זאת ובצדק.

פורסם
ביטול כרית אויר לנוסע - מדובר על סוויטץ בדופן ימין של הדשבורד אליו מכניסים את מפתח הרכב ומסובבים וכך מנטרלים

את הכרית של הנוסע הקדמי כדי שניתן להושיב במושב זה סל-קל לתינוק.

בטיחותי ? לא !!! אבל מנסיון רוב רובם של ההורים ממקמים סל-קל במושב הקדמי בחודשים הראשונים מטעמי נוחות.

ניתן גם לבצע ביטול כרית במכונית שאין לה מנגנון כזה במוסך, בד"כ במכוניות ישנות יותר.

שוב, בטיחותי ? לא !!! חוקי ? לא בטוח שכן, אבל לדעתי העניין שנדרשת כאן פעילות של מוסך זה קצת יותר בעייתי.

יצא לי גם לשמוע על מוסכים שלא מוכנים לעשות זאת ובצדק.

רגע, אבל אנחנו ממקמים את הסל-קל במושב האחורי... איך מנטרלים שם?

ומדוע זה לא בטיחותי? אני הבנתי שצריך לבטל מטעמי בטיחות, לא?

• תוכן חדש...