Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט לא לקנות VW.

הרי מי שקנה סיאט לדוגמה ועכשיו הורידו לו את המחירון ב-30K פער הקניה מול המכירה שלו, כלומר הפחת על האוטו בחודש עומד על פערים של מכוניות יוקרתיות בהרבה. כלומר, באותו כסף, אפילו עם ריבית על הלוואה לרכב, הבן אדם יכל לנסוע על פוקוס 2 ליטר או אלפא ג'ולייטה ועוד כמה מכוניות ,חלקם ספורט, נכנסות לרשימה, ולהפסיד פחות בהפרש בין קניה ומכירה, ולהנות יותר.

אז, אם מה עושים:

מאוד פשוט. בפעם הבאה שאתה קונה רכב, אתה עושה רשימה של מכוניות שהייתה שוקל לקנות או מכוניות דומות. פותח אתרים בחו"ל (רצוי אירופה, אותם דגמים +-) WHAT CAR וכו' ובודק את פער המחירים שלהם בחו"ל(להם יש תחרות חופשית) אם אתה רואה מכונית שעולה פה יקר אבל בחו"ל עולה כמו שאר המכוניות, לא נוגעים, א' כי דופקים אותך וב' כי ידפקו אותך כי אתה יודע שליבואן יש לאן להוריד את המחיר בעתיד ,מה שידפוק אותך שוב. כל מה שנשאר, זה להוסיף כסף (אם צריך) לקנות מכונית שנמצאת במחיר היחסי המתאים לה ומספקות את אותה הנאה ואתה יודע שהפחת שלך יהיה סביר. כך שבסופו של יום תשלם את אותו כסף.

בנוסף הרווח שלך יהיה שבדיוק כמו תנובה, אולי היבואן יבין שזין זה כמו בומרנג(כמו בטירונות) ויוריד את מחירי המכוניות שאתה כל כך חושק בהם והפעם לא על חשבונך אלה על חשבונו.

שלא תבין אותי לא נכון, מי שקונה היום סיאט ב-70K סבבה לו ואני ממליץ. אני פשוט לא ממליץ לקנות את שאר המכוניות של אותו יבואן שמתומכרות הזוי לחלוטין.

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האיביזה לא תרד ב 30K,מי שרוצה למכור שימתין עד המבצע יגמר,במחיר הזה הוא יגמר מאוד מהר.

בסופו של דבר,אתה קונה את מה שאתה רוצה,ומי שרוצה את הג'טה במחיר הזה ילך על זה וזה ממש לא מעניין מה מחיר בחו"ל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טעות קטנה. מי שטיפש ,קונה סתם מה שהוא רוצה. מי שחכם יכול לקנות יותר ממה שהוא חושב שהוא יכול לקבל, באותו כסף. צרכנות נבונה לא מזיקה לאנשים. היא לא גורמת להם לנסוע בסוסיתא נהפוך הוא היא תגרום לאנשים לנסוע במרצדס במחיר של סוסיתא.

לגבי המחיר:

אחריו יגיע עוד מבצע ואחריו עוד מבצע. בדיוק כמו בפאביה, ומי שחושב שהרכב ימכר במחיר מחירון אחרי שמציפים את השוק במכוניות זולות, עוד יותר טיפש. הרי גם אם יצחק לוי "ישמור" על הערך של המכונית לפי המחירון הישן (ויצחק לוי לא חובב VAG ידוע) מי שקנה בזול ירגיש תמיד יכולת לתת "הנחה" במחירה ולא לצאת אידיוט, מה שיגרום גם למי שקנה יקר לתת את ההנחה הנ"ל אם הוא רוצה למכור.

פורסם

כולם משחקים אותה פה לקנות מה שאתה רוצה ומה שאתה אוהב , נהיינו מדינה של מיליארדרים אז תפסיד 30 בשנה מה יקרה.

חצי מהמגיבים פה שוכחים שהם מרויחים טיפה מעל 30 בשנה שלמה .

אנשים פשוט פורסים את זה לתשלומים ובטוחים שהרכב עולה להם בסך הכל 600 שקל בחודש, זה הכל !

הבעיה במדינה הזאת מתחילה במקרים האלה , יש לנו פשוט תרבות צריכה מקולקלת עובדים עלינו ואנחנו נהנים מיזה!

אם הייתי קונה סיאט ושבוע אחרי היא הייתה נמכרת ב20-25 אלף פחות קשה לי לדמיין מה היה רץ לי בראש לעשות לסוכנות שממנה קניתי את הרכב!!!:evil:

פורסם

אף אחד לא יודע כזה דבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכל המלעיזים - נמכרה. מעל המחירון.

משבוע הבא מתחילה ההמתנה הארוכה (יחסית) ליטי :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

השאלה אם באמת קיבלת 90 או שקיבלת 85 (כאשר שניהם מעל המחירון)

פורסם

בטח שאתה יכול, רק שבחרת לא לנקוב.

כמו במקרים אחרים שבהם פרטת רק על דברים שהיה לך כדאי לפרט.

בכל מקרה מזל טוב והמתנה מהנה ליטי שהיא באמת מכונית נהדרת.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

חגי, כל אחד יעשה כראות עיניו - ואני בוחר שלא לנקוב בסכום המדוייק. אין עלי חובה פירוט - בטח לא בנושא אליו אתה בוחר לגרור אותי, ואני לא אגרר אליו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
השאלה אם באמת קיבלת 90 או שקיבלת 85 (כאשר שניהם מעל המחירון)

אני יכול לספר שקניתי רכב דומה כזה ב73 אלף שקל עם 15 ק"מ.

פורסם

נו טוב, זול עולה ביוקר...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אומנם אני לא מלעיז, אבל אני כן שמח בשבילך :).

סוף סוף שינוי מהפאביה המשעממת הזאת (:)). האמת שהיטי בגירסה הבכירה עם הג'אנטים הגדולים (16/17?), די עשתה לי את זה. מצד שני, אני גם בחור שאלמרה עושה לו את זה, כך שאני לא יודע אם אני נותן פה מחמאה או מעליב את שנינו :oops::lol: .

• תוכן חדש...