Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת מסכנים אלו שקנו ב85 , מצד שני אני קניתי ב 86 את גרסאת הקופה ואני מבסוט בגלל רמת האבזור הגבוהה,

מעניין אמ הרפרנס יגיע עם סגסוגת ...

אוטו-מאניה :-)

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איש הגרזן, תמורת סכום סימלי - תמיד תוכל להוסיף בקרת שיוט. זאת לא בעיה גדולה...

אם אתה מתכוון למשהו כזה אז זה לא נראה סימלי במיוחד. זה נראה יותר כמו לתת ליבואן לעשוק אותי במחירי החלקים ואז לתת למתקין מקומי (שנסיונו הקודם ובכלל מוטל בספק) לפרק לי חצי מהקונסולה בשביל להתקין את זה

21_cruise20-533x400.jpg

the london underground is not a political movement

פורסם

יאללה הסיאט האלה, חסרי בושה.

איך אמור להרגיש מישהו שקנה את הרכב לפני שבוע ב 85 במחיר מבצע שלא יחזור על עצמו לטענתם??

רוצחים את המותג פשוט

מחיר דגם הreference עד כה היה גבוה ממחיר vw polo הבסיסית. מהדגם הנ"ל נמכרו מספר מועט של רכבים בשנת 2010. מדובר בדגם בסיסי, התמחור החדש מעולה, אך אין מה לשהוות אותו לדגם ה-SPORT , מדובר בקהל יעד שונה.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

מצאתי את הכתבה אודות המבצע הנ"ל - היום במוסף "ממון" של "ידיעות אחרונות".

המפרט הוא כמו ש-niv ציין, והשיווק שלה יחל בשבועות הקרובים (לפי הכתבה, מדובר על כמה מאות).

בנוסף, יש ראיון עם בכיר בסיאט על ההצלחה לה היא זוכה בישראל ותכניות עתידיות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
פורסם

זה יהיה מאד מפתיע אם דגמי ה-TSI SC ירדו אל מחיר נמוך מהמבצע הקודם שהיה על ה-1.6.. 95K אם אני לא טועה.

נ.ב מחר אני מקבל את האיביזה שלי!! :D

.I Rock, There For I Am

פורסם

אל תשכחו שגם סיאט בכלל התחילה את המבצעים עם הרכבים הידניים, מי זוכר שהיא התחילה עם הספורט קופה הידנית ב-88 אלף?

סך הכל היא מיישרת קו עם המתחרות (קליאו, מיקרה, פונטו, פאביה).

אגב, מעניין גם אם תהיה הורדת מחיר לפולו 1.4.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי מי שרוכש איביזה, או כל רכב מהיבואן הנ"ל, פשוט אמיץ, טיפש, לא עושה חשבון לכסף או כולם ביחד.

אני אישית לא הייתי רוכש רכב שידוע שכל ראשון וחמישי יוצא במחיר מבצע חדש אשר שוחט את המחירון.

אגב, לכל אלו שטוענים שזה אבזור נחות משמעותית או מנוע ישן וגיר ידני, יש משהו בטענה,

אך ברגע שמישהו יחפש בעוד שלוש שנים סיאט איביזה ביד-2 ויעלו בפניו מחירים של 45-50 אלף ש"ח למודל 2012 לך תנסה למכור לו אותו הרכב (אומנם מאובזר יותר ועם מנוע טוב יותר, אך עדיין אותו הרכב) ב- 75 אלף ש"ח...

פערים כאלו אולי מתקבלים בקטגוריות של מכוניות יוקרה, אך במכונית מיני ממוצעת לדעתי זה לא יעבור.

אבל זו רק דעתי, ואני מאוד מקווה שאני טועה (לטובת כלל הרוכשים), אך אני מטבעי לא מהמר ולכן לא הייתי מנסה אפילו.

מצד שני, הרכישה של האיביזה ב- 69K ש"ח זו רכישה חכמה מאחר ואין עוד לאיפה לרדת (או שכן?? :shock:), בדיוק כמו במקרה של הפאביה/קליאו/פונטו ושות'.

פורסם
השאלה פה מה עדיף, איביזה או פאביה ?

תנהג בשתיהן - ותדע בעצמך.

מישהו יכול לעלות מפרט איבזור של האיביזה המדוברת ?

גרזן, יש עוד כמה מתקינים שיודעים לעשות עבודתם נאמנה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תנהג בשתיהן - ותדע בעצמך.

מישהו יכול לעלות מפרט איבזור של האיביזה המדוברת ?

גרזן, יש עוד כמה מתקינים שיודעים לעשות עבודתם נאמנה...

רעיון נפלא, איך לא חשבתי על זה ? :idea:

ועכשו באמת, אם נשים את מראה הרכב בצד, שני הרכבים דומים מבחינת מנוע אבל האבזור באיביזה גדול יותר ממה

שמציעה הפאביה, וגם זמן ההמתנה קטן יותר, כך שעל הנייר עדיף את הסיאט ... מה חכמי הפורום חושבים ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

ברצינות - הכי טוב שאתה תנהג בשתיהן ותחליט לבד, הרי כל אחד יתן דעה אחרת, ובסופו של דבר דעתך היא הקובעת.

אני אישית מתעב את האיביזה (היה לי דור קודם - 2008). הייתה לי אחת - היא הייתה מצויינת, עד שהתחילו הבעיות - אין ספור ביקורים במוסך, חרא של שירות במוסך המרכזי של סיאט והרבה מאוד עצבים.

בשלב מאוחר יותר קיבלתי איביזה (דור נוכחי) 1.6 DSG7 לתקופה מסויימת, גם ממנה לא התלהבתי. השיפור הניכר ביותר בא לידי ביטוי בגרסת ה-CUPRA, שם העסק באמת מתפקד טוב משמעותית מהדור היוצא.

כן היה שיפור מסויים ביחס לדור היוצא, אבל זה לא היה מספיק מורגש או ראוי בכדי להעדיפה על פני פאביה ברמת גימור זהה (ורק התחזק עם הגעת החלפת ה-1.6 ב-1.2TSI) - שגם מאז ומתמיד זולה מהאיביזה ובפער.

היתרון היחיד של האיביזה - יתרון הבטיחות. רק קח בחשבון שהוא קיים במידה ומדובר בוורסיות עם כריות אוויר וילון.

יש מי שיגיד שהאיביזה גם נראית יותר טוב, אבל זה כבר עניין של טעם. לטעמי היא נראית כמו הכלאה לא מוצלחת בין מאזדה 2 ליונדאי I30. מישהו בספרד פישל Big Time - ביחס לדורות היוצאים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
איש הגרזן, תמורת סכום סימלי - תמיד תוכל להוסיף בקרת שיוט. זאת לא בעיה גדולה...

הגרזן שלנו... אתה מתלונן על הפאביה?

אחלה רכב שבעולם, במחיר כלום

לא מעט עובדים בסביבתי רכשו את האיביזה ופשוט לא מבינים איך נפלו בפח

Golf 2008 MK5

פורסם
הגרזן שלנו... אתה מתלונן על הפאביה?

אחלה רכב שבעולם, במחיר כלום

לא מעט עובדים בסביבתי רכשו את האיביזה ופשוט לא מבינים איך נפלו בפח

אתה מזכיר לי חבר מהמשרד - אחרי פאביה (MK2 1.6 ידנית), הוא קנה את האיביזה 1.6 DSG (הייתה דאז במבצע). לא עברה שנה - והיא נמכרה. טען שהיו כל מיני בעיות קטנות ומעיקות. במקומה נרכשה פאביה 1.4 "ספורט" בהנחה.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...