Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי העובדה שאף פעם לא קניתי רכב מחברה, חושפת קצת את הבורות שלי בעניין, כיוון שההנחה לא הייתה נשמעה לי גבוהה בכלל, אבל כנראה שדברים מתנהלים אחרת.

לגבי המבצע של 90K, לא נותר לי, אלא להסכים :).

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רחמנות על כל בעלי ה- SC 1400 שקנו אותה ב-88 אלף. כרגע חדשה נמכרת ב-70 עם כמעט אותה רמת איבזור. זה אומר שהמחרים של המשומשות יצנחו צניחה חופשית למטה. פשוט עצוב להם.

פורסם

זו לא אותה רמת גימור, כיול המתלים שונה, מי שרוצה 5 דלתות לא יקנה 3 דלתות, הדגם הבסיסי פונה לקהל יעד שונה.

אני לא חושש מירידת ערך

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
זו לא אותה רמת גימור, כיול המתלים שונה, מי שרוצה 5 דלתות לא יקנה 3 דלתות, הדגם הבסיסי פונה לקהל יעד שונה.

אני לא חושש מירידת ערך

אם תבין טיפה בשוק הרכב אתה תחשוש מירידת ערך, ועוד איך... :roll:

פורסם

למה?

סתם לדוגמא:

פאביה 1.4MPI אמיבאנטה עלתה במבצע 69.

פאביה 1.4MPI ספורט עלתה במבצע 84 - כלומר 15 אלף שקל הבדל על אותו הרכב רק עם איבזור שונה, יש כאן הרבה פחות הבדל מאשר בין האיביזה SC לאיביזה 5 דלתות שבמבצע.

פורסם

תנסה למכור גרסת ספורט משומשת כשרכב עם אותו מנוע וקצת פחות אבזור נמכר ב-15 אלף ש"ח פחות וחדש מהחברה... ואז תבין. רחמנות על כספם של האנשים.

אנשים לא חושבים על קצת אבזור נוסף כשהם יכולים לקנות אוטו חדש מהחברה עם אותו מנוע. צריך להבין את זה.

פורסם

לצערי אני מסכים עם TT, אנשים לא זוכרים אם זה ספורט או אמביאנט או אנערף, הפסיכולוגיה שולטת ובשבילם זה אותו אוטו, גם אם זה לא בדיוק.

הגה כוח מתכוונן, מערכת בקרת שיוט, מערכת סיוע בעלייה , פנסי ערפל, שני חלונות חשמל, נעילה מרכזית, רדיו דיסק מקורי, 4 כריות אויר , בקרת יציבות ועוד. זה די והותר למי שמחפש רכב חדש ב69990.

משכנתא זה קל

פורסם

אתם יודעים מה מצחיק - שאתם מדברים כאילו אתם מנסים למכור כזאת, ואתם לא.

הצעירים שבין הקונים הפוטנציאלים (וגם המבוגרים שמחפשים רכב בעבור הבן / בת) יודעים בדיוק מה ההבדל, והם מחפשים את ה"ספורט" כי יש את כל מה שהופך אותה ל"מגניבה" יותר (או כפי שאמר לי ערסון ג'וניור - יותר "פוזה"). כבר בתחילת השיחה הם ישאלו האם זאת הפאביה המצויידת ב-"ג'אנטים" 16', מושבי ספורט (ראבק - מושבים תומכים), פנסי ערפל (שהשתמשתי בהם פעם אחת בחיי האוטו) והגג הלבן.

אותם הבוגרים / קשישים שמחפשים תמורה לכסף (ובמקרה שלי - הבודדים שמטלפנים) מחפשים את הוורסיה הזולה ביותר, העיקר שיהיה אוטו כמה שיותר חדש, עם טסט ועוד בתקופת אחריות.

אני לא מוכר 1.4 במחיר מציאה - אלא 1.2TSI מאובזרת קצת יותר מאחרות שנעות על כבישי ארצנו, וצריך לשלם בהתאם. לכן הם מבזבזים את זמני היקר ושם נגמרת השיחה במידי. חופרים - לא אצלי. שיחפרו לכל בעלי ה-1.4 "ספורט" שמנסים למכור אותן במחיר גבוה משל 1.2TSI "ספורט".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תזכיר לי ממתי יש לאיביזה גרסאת "קופה" ?

ולא, מרכב 3 דלתות אינו מרכב קופה.

השם של הרכב הוא

Ibiza SC ( sport coupe ) 1.4

לך עכשו תתווכח עם השם

אוטו-מאניה :-)

פורסם

זה מצחיק, כי זה לא עונה להגדרה של "קופה"

אבל מה, יונדאי לא עשו את זה כבר לפני יותר מעשר שנים עם ה"יונדאי קופה" ?

הרי גם שם, דלת תא המטען התרוממה עם השמשה..

פורסם
בנוסף לחיסול מלאי מנועי ה- MPI המיושנים, בעוד מספר חודשים תשווק איביזה מתוחת פנים גם במרכב:

http://www.inautonews.com/seat-ibiza-facelift-coming-in-2012

http://www.worldcarfans.com/111090736366/2012-seat-ibiza-facelift-spied-in-the-night

בכלל לא נסחפו עם ההסוואה... מעניין איך תראה התוצאה הסופית.

פורסם
אתם יודעים מה מצחיק - שאתם מדברים כאילו אתם מנסים למכור כזאת, ואתם לא.

הצעירים שבין הקונים הפוטנציאלים (וגם המבוגרים שמחפשים רכב בעבור הבן / בת) יודעים בדיוק מה ההבדל, והם מחפשים את ה"ספורט" כי יש את כל מה שהופך אותה ל"מגניבה" יותר (או כפי שאמר לי ערסון ג'וניור - יותר "פוזה"). כבר בתחילת השיחה הם ישאלו האם זאת הפאביה המצויידת ב-"ג'אנטים" 16', מושבי ספורט (ראבק - מושבים תומכים), פנסי ערפל (שהשתמשתי בהם פעם אחת בחיי האוטו) והגג הלבן.

אותם הבוגרים / קשישים שמחפשים תמורה לכסף (ובמקרה שלי - הבודדים שמטלפנים) מחפשים את הוורסיה הזולה ביותר, העיקר שיהיה אוטו כמה שיותר חדש, עם טסט ועוד בתקופת אחריות.

אני לא מוכר 1.4 במחיר מציאה - אלא 1.2TSI מאובזרת קצת יותר מאחרות שנעות על כבישי ארצנו, וצריך לשלם בהתאם. לכן הם מבזבזים את זמני היקר ושם נגמרת השיחה במידי. חופרים - לא אצלי. שיחפרו לכל בעלי ה-1.4 "ספורט" שמנסים למכור אותן במחיר גבוה משל 1.2TSI "ספורט".

עכשיו אני כבר ממש סקרן, נו, בכמה מכרת אותה?!

אני טוען שבעוד 3-4 שנים הבדל המחירים בין הגירסאות יהיה אפסי וכולם יתיישרו לפי המחירון של הגירסה הזולה ביותר (מה לעשות אלו החיים).

אבזור זה נחמד ויכול לעזור למכור את הרכב מהר יותר, אך לא במחיר גבוה משמעותית.

האם זה יכול להצדיק תוספת של 50% למחיר? אני חושב שלא.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

פורסם
עכשיו אני כבר ממש סקרן, נו, בכמה מכרת אותה?!

אני טוען שבעוד 3-4 שנים הבדל המחירים בין הגירסאות יהיה אפסי וכולם יתיישרו לפי המחירון של הגירסה הזולה ביותר (מה לעשות אלו החיים).

אבזור זה נחמד ויכול לעזור למכור את הרכב מהר יותר, אך לא במחיר גבוה משמעותית.

האם זה יכול להצדיק תוספת של 50% למחיר? אני חושב שלא.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

לדעתי אתה טועה, מכוניות שפונות לפלח צעירים יש להם שוק בפני עצמו , לא ייעבור עוד הרבה זמן עד שדגם הספורט יעבור השתלת מנוע ושיפורים, דוגמאות מהעבר : alfasud, 106xsi, 205gti ויש עוד דוגמאות.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...