Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מעניינת:

המשלוח הראשון של האיביזות צריך להגיע ב1.12 לארץ והמשלוח השני ב15.12 .

רציתי לדעת מה התסריט אם המשלוח השני מתעכב ונכנס לארץ לקראת סוף דצמבר ?

האם במקרה כזה רכבים ינתנו כרכב ינואר 2012?

איך היבואן ינהג במקרה כזה? הוא יכול לבטל עסקה?

מצויין בפירוש שההנחה תקפה עד ל31.12

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלה מעניינת:

המשלוח הראשון של האיביזות צריך להגיע ב1.12 לארץ והמשלוח השני ב15.12 .

רציתי לדעת מה התסריט אם המשלוח השני מתעכב ונכנס לארץ לקראת סוף דצמבר ?

האם במקרה כזה רכבים ינתנו כרכב ינואר 2012?

איך היבואן ינהג במקרה כזה? הוא יכול לבטל עסקה?

מצויין בפירוש שההנחה תקפה עד ל31.12

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

המחיר הוא מה שכתוב לך בהזמנה.

אין להם זכות להעלות אותו או לשנות אותו לרעתך בשום מצב,כמובן שזה עילה לתביעה.

הסבירו לי בהזמנה של הפאביה שנדיר ששני משלוחים מגיעים בהפרש של שבוע שבועיים,והזמן שנותנים בהזמנות הוא הזמן המשוער מפריקת הרכבים בנמל ועד הגעתם למוסך ההתקנות ומשם אל הלקוח.

על אוניה אחת מגיעים בסביבות ה4000 רכבים וזה ברור שלא ניתן להעביר את כולם בו"ז תוך שבוע.

פורסם

רשום לי בפירוש בהזמנה שהמחיר הוא עד 31.12....

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

לפי התנאים הרשומים בהזמנה, אם מחיר הרכב ישתנה עד למועד מסירתו, בין אם מחמת שהמסירה תתרחש לאחר ה- 31/12 וההנחה לא תהיה בתוקף, ובין אם מחמת שהיבואן יחליט לעדכן את המחירון ואפילו באופן שרירותי, תצטרך להשלים את ההפרש. היבואן אינו מתחייב לספק לך את הרכב במועד בו ההנחה תהיה בתוקף, או לאפשר לך לבטל את ההזמנה במקרה של שינוי במחיר.:|

פורסם
לפי התנאים הרשומים בהזמנה, אם מחיר הרכב ישתנה עד למועד מסירתו, בין אם מחמת שהמסירה תתרחש לאחר ה- 31/12 וההנחה לא תהיה בתוקף, ובין אם מחמת שהיבואן יחליט לעדכן את המחירון ואפילו באופן שרירותי, תצטרך להשלים את ההפרש. היבואן אינו מתחייב לספק לך את הרכב במועד בו ההנחה תהיה בתוקף, או לאפשר לך לבטל את ההזמנה במקרה של שינוי במחיר.:|

כרגע הדבר היחיד ששולם היא מקדמה ע"ס 2000 ש"ח.

בנוסף קיבלתי אישור חתום על כך שניתן לבטל את ההזמנה בכל זמן ולקבל את המקדמה בחזרה.

פורסם

יפה. לי הסוכן אמר שאוכל לבטל את ההזמנה, אך אפסיד את המקדמה.

אגב, שים לב שלאחר השלמת התשלום ושחרור המכונית מהמכס, היבואן חייב לספק אותה לקונה תוך 15 ימי עסקים (3 שבועות). ודאי שעיכוב בשלב זה מסיבות שאינן תלויות בקונה, אינו יכול להוות אמתלה לדרישת תוספת תשלום.

פורסם

השאלה היא מה יקרה במצב שהרכב יגיע בסוף דצמבר והיבואן יראה שהוא לא יצליח לשחרר אותו לפני ינואר ,

האם הוא יכול לבטל את העסקה?

דרך אגב, אני לא מאמין שלכל לקוח יש חוקים משלו לגבי החזר המקדמה.

מאיזה סוכנות הזמנת את הרכב?

שביקשתי מהסוכן אישור לכך שתוחזר לי המקדמה הוא טען שיש חוקים ברורים בנושא שכל עוד לא שילמת את שאר הסכום על הרכב ניתן לקבל את המקדמה בחזרה.למרות זאת התעקשתי על כך והוא שלח לי בפקס אישור בכתב.

פורסם

הוא לא צריך לבטל את העיסקה. העיסקה קובעת שההנחה בתוקף רק אם האספקה תהיה ב- 2012 (ע"ע הפאביה שבמבצע).

כתבתי מה שאמר לי אלכס מב"ש בתחילת היום השני למבצע לגבי אובדן המקדמה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם הרכב מגיע עם מיגון כלשהו מצ'מפיון? במידה ולא דורשים ממני שום מיגון בחברת ביטוח.

ואם החברה כן דורשת, איפה מתבצעת ההתקנה של אמצעי המיגון?

פורסם

בד"כ רדיו מילנו מתקינים כספת (SAFE) למחשב רכב וקודנית.

אל תדאג - ידרשו ממך מיגון בחברת הביטוח :) (כל חברה והשגעונות שלה..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בד"כ רדיו מילנו מתקינים כספת (SAFE) למחשב רכב וקודנית.

אל תדאג - ידרשו ממך מיגון בחברת הביטוח :) (כל חברה והשגעונות שלה..)

לא בטוח, קבוצה שלמה של בעלי פאביה (וגם אני) ביטחנו את הרכב אצל סוכן בחיפה (דן-מור) ללא כל דרישה

לאמצאי מיגון פרט לאימובילייזר שכבר קיים ברכב כסטנדרט.

נראה לי סביר שהאיביזות גם יהנו מכך אחרי הכל הם נחשבות לגניבות פחות.

חפשו קצת בפורום על קבוצת הפאביה ואולי תקימו קבוצה משלכם שתאפשר מחירים ותנאים טובים

פורסם

גם אני הזמנתי את הרכב הנ"ל שבמבצע בצבע שחור מכיון שהידיות והמראות הם שחורות ובכל צבע אחר זה ייראה זול ופשוט ,וגם בכללי אני מאוד אוהב את הצבע הזה,בכל במקרה ביום שני הקרוב 5.12 הוא יוצא מהמכס ובחברה טענו שהוא יגיע אלי עד עשרה ימי עסקים מיום שהוא ייצא מהמכס..מקווה שיגיע לפני:lol:

פורסם

גם אני רכשתי בדיוק בצבע שחור רק בגלל הקטע הזה שצבע אחר נראה זול...

חסר לי מאוד USB לאייפון, אני מחפש בנרות את המתאם המקורי של VAG ל-USB שיראה את המידע על הצג...

הייתה לי פולו 2006 כחולה יפיפיה TRENDLINE (כמו REFERENCE) שמכרתי ב-2000 מתחת למחירון, 3 שנים אצלי ולא ראתה מוסך... מקווה שגם האיביזה לא תראה מוסך :)

ההזמנה בוצעה לפני שבועיים אבל את הכסף העברתי ביום רביעי, מישהו יודע להעריך מתי תתבצע המסירה?

תודה!

• תוכן חדש...