Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף שבוע ברודוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באירופה המחירים יורדים ככל שמתרחקים מזרחה.

אאל"ט מוסקבה נחשבת לאחת הערים היקרות בעולם.

בכל אופן, נחמד לדעת שיש יעד איכותי וזול באירופה, נמאס לשמוע על ברצלונה, על בורגס ושאר ירקות.

פורסם
אאל"ט מוסקבה נחשבת לאחת הערים היקרות בעולם.

בכל אופן, נחמד לדעת שיש יעד איכותי וזול באירופה, נמאס לשמוע על ברצלונה, על בורגס ושאר ירקות.

אין שום קשר בין המציאות למדד יוקר הערים והמדינות לאיש העסקים כפי שנקבע בעיתוני עסקים. דווקא בערים זולות יש לפעמים שירותי עסקים - מלונות עסקים,שכירות רכב יקרה מאד, מוניות בשמיים ,מסעדות קורעות וכו. השאלה באיזה רמה אתה מטייל ולפעמים בערים כאלה אפשר לטייל יותר בזול מערים שמתוארות כזולות לאיש העסקים. מוסקבה כדוגמא. לואנדה , שנדמה לי שתוארה כיקרה בעולם - עוד דוגמא. אפשר להסתדר בשתיהן בזול. אתה לא הולך לשכור שם דירה/משרד במחירי הונג קונג.

פורסם

עד דבר שיכול להשפיע מאוד על עלויות הוא מיקום המלון.

הדוגמא הקיצונית מבחינתי היא באזל - מלון בצד השויצרי יעלה כפליים ממלון דומה בצד הגרמני. בערים גדולות מלון בפריפריה יכול להיות זול מאוד בהשואה למלון מרכזי, ומדובר בהפרשים של עשרות אירו ללילה, כאשר במקרים רבים ההבדל מבחינת האירוח הוא לא משמעותי (נסיעה של 15-45 דקות בתח"צ, כמובן שאני מדבר על ערים אירופיות עם תח"צ משובחת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בברצלונה בדצמבר הרוח תעיף אותך. אין יותר הורס חופשה מרוחות חזקות, יותר מגשם ושלג.

סליחה, אני חושש שאתה טועה.

לא יודע לגבי מזג האוויר של היום, אבל אני הייתי שם בשנת 2002, סוף דצמבר (טיסה חזרה בערב חג המולד).

מזג האוויר היה יותר מסביר. לא הזדקקתי אפילו לז'קט (זה לא אומר הרבה כשזה בא ממני... אתה כנראה תזדקק ללבוש קצת חם). יעד מומלץ לחלוטין בתקופה הזו. כמובן שכדאי לך לבצע חיפוש באתרי מזג אוויר למיניהם (היה כבר שירשור כזה...) לגבי מזג אוויר ממוצע בימים המתוכננים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מזג האויר באירופה הוא עניין של מזל. הייתי בדרום גרמניה לפני שנתיים - מזג אויר נפלא, יום גשם אחד בשבועיים. הייתי לפני שנה - מזג אויר מזופת - יום שמש אחד בשבועיים. אפילו בכרתים חטפתי גשם זלעפות ב-1 באוגוסט 2001.

בחורף המצב יותר נזיל, גם בדרום אירופה. אפשר לזכות למזג אויר אביבי נאה ואפשר גם סוער.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אם אתם מוכנים לקחת את הסיכון ולטוס לאירופה, סביר להניח שפראג היא הכיוון האופטימלי בשבילכם.

בשבועות האחרונים ראיתי כמה קופונים לחבילות נופש של 3-4 ימים עם טיסות סדירות בתקציב שציינת.

הנה דוגמה טובה - טיסה סדירה ומלון עם דירוג מעולה ב-1830 ש"ח, תקף ליומיים הקרובים:

http://www.groupv.co.il/%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-g-%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9A-%D7%91%D7%A4%D7%A8%D7%90%D7%92-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%AA-%D7%A1-P_MjYw.html

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עוד דיל שווה לאירופה שנתקלתי בו היום:

סופ"ש ארוך באמסטרדם במלון 5 כוכבים! רק €599 לחבילת נופש ל-4 ימים מלאים בבירת הולנד במגוון תאריכים לבחירה, כולל טיסות סדירות עם KLM
לפרטים נוספים: http://www.groupon.co.il/deals/travel-iw/OfirTours/2360518?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_362&a=2527
פורסם

זה באמת מלון טוב ובמיקום מצויין אבל לציין שהוא שוכן במבנה מהמאה ה 19 כדבר יוצא דופן זה קצת לנסות לעבוד על האנשים. כל האיזור הזה של אמסטרדם נבנה במאה ה 19 ואין שם בתים חדשים.

מבחינת מחיר לעונה הזו זה לא מציאה. ע"י רכישת טיסות בנפרד ומלון בנפרד ניתן להגיע למחירים טובים יותר. לפני קצת פחות מחודשיים הייתי באמסטרדם לתערוכה כשכמעט כל המלונות בעיר היו בתפוסה מלאה ושילמתי פחות (טיסות באל על ומלון 4 כוכבים 100 מטר מקרסטופולסקי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אנשים שיודעים לעשות סקר שוק ולהזמין טיסות ומלונות בנפרד הם לא בדיוק קהל היעד של הדילים האלה.

כך גם אנשים שיודעים לסנן את העובדות מהתוכן השיווקי.

בשביל כל השאר - זה עדיין אחלה. :rolleyes:

פורסם

לא בחנתי את המלון שהוצע באמסטרדם, אבל אי אפשר להדגיש יותר מדי את הצורך לבדוק כל מוצר בשבע עיניים לפני הרכישה.

לגבי מלונות אני נוהג לקרוא ב-tripadvisor.

ד"א - שבתי הלילה מ-6 לילות בוינה, היה קר וקודר אבל מעט מאוד גשם, וסה"כ העלות היתה כ-$500 לאדם לטיסה (סדירה - אין שכר לוינה) ובמלון 4 כוכבים שילמתי 89 אירו לזוג ללילה B+B, כאשר ארוחת הבוקר המעולה חסכה לי, למעשה, את ארוחת הצהריים, והמיקום המעולה היה סמוך למרכז קניות כך שאת ארוחת הערב קניתי בסופרמרקט במחירים מגוחכים.

• תוכן חדש...