Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבד

אני מתלבט בין כמה רכבים וביניהם יש את ההונדה אקורד( עם חריגה מתקציבי) מאזדה 6 , או לרדת בקטגוריה ושם נמצאת הגולף.

אני יודע שאין ממש קשר בין המנהלים לבין הגולף אבל ההתלבטות שלי היא כזאת, האקורד והמאזדה מביאות יותר פינוקים, יותר נוחות אך עם זאת המחיר תחזוקה (לפחות כך אני מאמין) עולה יותר, הבעיה שלי עם האקורד שקשה למצוא אחת שמורה בתקציבי ואפילו עם חריגה קטנה זה בעייתי, המאזדה 6 עושה צריכה של 1:8 וזה בעייתי מאוד, והגולף, פשוט רכב בסדר ולא יותר לפי מה שראיתי.

כמו ששמתם לב אין לי פה החלטה חד משמעית וקיוויתי שתוכלו לעזור לי..

הדרישות שלי מהרכב הם:

אמינות - הכי חשוב! הרכב הולך לשמש אותי לתקופה של כמה שנים ומאוד חשוב לי הנושא של האמינות.

פנים הרכב- שיהיה נעים ולא ירגיש לי שהכל מתפרק לי בתוך האוטו.

מנוע- לא צריך רכב מירוצים אבל שלא יהיה עצל מדי...

צריכת דלק- כמובן שאני לא מצפה מרכבים כאלה לעשות 1:15 אבל לא צריך גם להגזים עם הצריכה... צריכה סבירה זה בסדר מבחינתי.

עיינתי פה בפורום בקשר למכוניות הנ''ל ועדיין לא הגעתי להחלטה. אם יש לכם עוד רכבים אני אשמח שתמליצו לי, בכוונה פתחתי שרשור כדי לדון פה עם עוד כמה אנשים ולא רק לקרוא.

תודה רבה לעוזרים ! :-D

פורסם

בתקציב הזה אתה מקבל הונדה או מאזדה ישנות יחסית.

הגולף טובה אבל יקרה יחסית לאחזקה.

אם הבחירה היא בין שלושת האפשרויות האלה. וגודל הגולף מספיק לך, אז היא הבחירה שלי.

אני אמליץ לך על רכב מנהלים עם שוק חלש שיאפשר לך להגיע לרכב מפואר וחדש יותר מהמזדה ובטחות שמההונדה - פורד מונדאו ג׳יאה. היא גם לא פחות אמינה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה על התגובה, בקשר להונדה אז אפשר 2003-2004 אבל הבעיה שקשה למצוא אחת שמורה ובמיוחד בתקציבי... בקשר להמלצתך על המונדאו, לפי מה שראיתי אז בתקציבי נכנס עד שנת 2007 שבמקרה הזה היא לא נראית כל כך שונה מפוקוס רגילה, השוק החלש קצת מפחיד אותי מכיוון שבסופו של דבר אני אצתרך למכור את הרכב. יש אולי עוד הצעות לעוד רכבים? כי המונדאו לא נראית לי עם כל כך הרבה הבדלים מהפוקוס הרגילה ונראית אפילו כמעט באותו הגודל רק עם מנוע גדול יותר...

• תוכן חדש...