Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לצרפתים דברים יותר חשובים לעשות, אז הם ממציאים שטויות, כמו רוב מכוניות הצעצוע שלהם...

אתה מוכן לפרט או לתת דוגמאות בבקשה :roll:

צביקה

פורסם
אין לצרפתים דברים יותר חשובים לעשות, אז הם ממציאים שטויות, כמו רוב מכוניות הצעצוע שלהם...

אתה מוכן לפרט או לתת דוגמאות בבקשה :roll:

צביקה

לא כדאי לו...הרי CF ידוע באופיו הצרפתי,לכן אם הוא יתן דוגמאות עלולים לסקול אותו בפומבי. :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

ה' מה עוד אפשר להמציא.

ביכלל ניראה לי הם מיתעסקים במחשבים למכנית במקום במכונית עצמה. בגלל זה היא מתנהגת בכביש כמו שאתם מספרים (נכבת בעצה)

דיברו בכתבה על סיבוביי סרק ואיכות סביבה

אז נגיד יכלו להוריד אותם ל500 בתור התחלה ואח''כ ל 100, אבל לא לכבות מנוע

זה סתם מעיק מעצבן

וזה מחייב תיקונים במוסך מורשה ועוד למערכת ממוחשבת שתעלה קרוב ל 1000 ש''ח

אגב זה נכון שב C5 יש 33 מערכות ממוחשבות

ולמי שיש אז מה הן

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

גם לי היתה מכונית שדיממה את עצמה בעצירה, ולא סיטרואן . :lol:

נ.ב. אי אפשר לבנות מכונית שתוריד את הסל"ד ל 100 , בגלל חוקי פיזיקה מסוימים.

פורסם
במקום שהרכב יכבה לך במהלך נסיעה (ראה 307 למשל) הוא יכבה עכשיו גם בעמידה. :D

רק ראיתי את הכותרת וישר חשבתי על זה :lol: (זה דבר שפשוט חייבים לציין בשרשור תחת הנושא הזה :D ).

פורסם
היהי נסיון דומה לפני שנים אוטו אמריקי שחצי מנוע היה נחבה וזה לא היה מוצלח אז למה שעכשו זה יצליח

אני דווקא קראתי לא מזמן שקרייזלר הציגה מנוע V8 שכשצריך הוא הופך לV4 למטרות חיסכון.

חצי מהצילינדרים מתכבים.

למה הנסיון הקודם לא היה מוצלח? :roll:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

כה אמרו חק"פ { חכמי קרז פורום } : " מהנדסי פיז'ו-סיטרואן מטומטמים, שבונים מערכות מיותרות, מבזבזים את כספי המיעל על יין יקר ובחורות זולות, ומוציאים תחת ידיהם מחשבים מקולקלים עם גלגלים"

:idea: אתם - אל תקנו, בסדר? :)

בקשר למע' עצמה - אם יצרן מוציא אותה אז כל הכבוד לו, הרי מנוע כזה - שעובד רק מתי שצריך אותו - זה האידיאל, מבחינת בלאי, מבחינת תצרוכת וזיהום אויר.

בלאי -מנוע שמגיע עם המע' הזאת - כנראה שהוא מתוכנן לעבוד איתה ולא יציג בלאי בלתי סביר.

מיחשוב - בעידן שבו יש מכוניות בלי גל זיזים זה די אידיוטי להיתלונן על יוקר מערכת ממוחשבת, לא?

באופן כללי - אם כל היצרנים כל הזמן היו מוציאים רק דברים שהם בטוחים בהם ב 100% הינו נוסעים עד היום עם מנועים של 50 כ"ס לליטר למכוניות ביצור סידרתי.

דעתי.

8)

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940077,00.html

נלקח מYNET רכב.

מה אתם אומרים על הרעיון הנ"ל? שימושי או סתם טרחה לנהגים?

פליקס.

אופל היתה הקודמת (לפני שנים בודדות) לעשות את אותו הדבר.

ממצאים שהעלו באותה התקופה הראו שהחיסכון בדלק מגיע רק ל-3% :!:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני שמעתי שההתנעה זוללת הרבה דלק ושווה ערך לדקה של פעילות מנוע בהילוך סרק.

אז איך זה חוסך?

התנעה לא זוללת דלק, זה הכל.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...