Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בצער רב, יום שישי שעבר, נפל הפור והוחלטה ההחלטה, שהגיע הזמן, להחליף את הקורולה.

הקורולה היתה רכב נהדר וכיפי וחסר תקלות - אמינות מוחלטת.

במשך 7 שנים הקורולה שירתה אותנו, אשתי ואני, בנאמנות חסרת פשרות - בעבודה הקודמת הינו חולקים בה - הייתי נוהג לעבודה, מתחלפים ואשתי ממשיכה לעבודה שלה - בערב היתה באה ואוספת אותי ואני הייתי מחזיר אותנו הביתה - ככה במשך שלוש שנים רצופות - יום יום, לילה לילה.

לאחר מכן - 4 שנים נוספות הקורולה היתה הרכב השני בבית ובעצם הרכב של אשתי כאשר הרכבים הראשיים היו קורולה 2007 ליסינג והאוונסיס הנוכחית.

התחתנתי כשהרכב הזה היה ברשותי, הגשמתי ברכב הזה את החלום שהיה לי למערכת 4WAY אקטיבית מבוססת אילייט, הגעתי איתה לכל קצוות הארץ.

והיא עדיין במיטבה, לאחר פחחות וצבע ולאחר חישוקי סגסוגת חדשים אך הגיע הזמן להחליפה - האשה זקוקה לרכב נוח יותר ובטיחותי יותר ובעיקר גבוה יותר.

ביום שישי שעבר סגרתי עסקה עם קרסו לגבי מגאן 2008 עם שלוש שנות אחריות, ביטוח מקיף וחובה חינם לשנה ראשונה, הנחות בשלושה טיפולים, יישור קו מכאני שכולל טיימינג ומצבר וצמיגים חדשים, החלפת חלקי פלסטיקה שלא נראו לי ובנוסף לכך במסגרת "בהצדעה" לחיילי צה"ל קיבלתי HU מולטימדה ROAD ROVER עם BT וGPS בייחד עם חיישני רוורס ומצלמת רוורס ומשענות ראש עם מסכים ואחרי כל זה - חישוקי סגסוגת יפים.

יישור הקו גם כלל טיפול תקופתי ובלמים (צלחות ורפידות) חדשים וכוון פרונט.

ואת מחיר העסקה קיבלתי במימון מלא בתנאים טובים - לגבי העסקה הכל רשום בפורום ייעוץ לרכישת רכב חברים.

אני רוצה לאמר בזאת תודה ע-נ-ק-י-ת לשי ודרור מאהובי שי

חברים - אין לי מילים לתאר את האדיבות שלהם ואת הלבביות שלהם כאשר סגרתי את העסקה, הם דאגו לעזור לבחור רכב עם נתונים טובים ודאגו כל הזמן מאחורי הקלאים שקרסו נותנים לי את התנאים הטובים ביותר ואת היחס הטוב ביותר.

בנוסף לכך ביקשתי להוסיף פלטות למגברים וחיווט מתח 4 גייג', רימוט וRCA למערכת עתידית ואני חייב לציין שהמחיר לעבודה ולחלקים היה יותר משפוי!

מתקין הבית הנוכחי של אהובי שי, בחור בשם דודי - חברים, התרשמתי מאוד לטובה, בחור נחמד והכי חשוב צנוע! צנוע צנוע צנוע.

הרכב נחמד - נוח בצורה בלתי רגילה לרכב בקטגוריה משפחתי 1.6 ליטר ואני חייב לציין שאני דווקא מאוד נהנה.

חברים - שוב, תודה ענקית לאהובי שי, באמת שאין לי יכולת להעביר לכם כאן במילים את היחס שקיבלתי מהם.

לגבי מערכת - כרגע, ככל הנראה בשנה הקרובה אני רק אאסוף רכיבים, עוד יש לי הרבה דברים למכור עכשיו.

אבל המערכת שאני מתכנן לרכב הזה תהיה מערכת שתורכב מרמקולים ברמות הכי גבוהות שאני יכול להביא המותגים שאבחר - ההגברה תהיה לא פחות ממעולה אבל הפרוססור ויחידות הראש יהיו עממיים ביותר בשלב הראשון - למען האמת, הנוכחית תיאלץ להיות זו שאשתמש בה, אבל יש זמן עד אז - זמן רב.

קצת תמונות (אין טעם לצלם את המערכת אבל שתדעו , התקנה נקיה ומקצועית עם מראה מקורי לחלוטין ברכב - אם תתעקשו אצלם).

תהנו ותודה.

וכמובן - קורולה 96 - אני מצדיע לך!!!

אפרופו אנחנו (אשתי ואני) נותנים שם לכל המכוניות שלנו - הקורולה היתה "צוטושי" (אל תשאלו למה...)

ועכשיו הגיע תורה של "רינה" הרנו אבל אני קורא לה "באגט" ועכשיו אתם מבינים את הסמלון... :-D

alloy2.jpg

alloy.jpg

DSC_0008.JPG

DSC_0012.JPG

DSC_0013.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתחדשת*

מותר לדעת למה אתה הולך להשקיע את הציוד מהטופ, לרכב שלא אתה תהיה הנהג העיקרי בו?

ברור שאתה רוצה את הטוב ביותר עבור אישתך, אבל באיזו נקודה היא כבר לא תשים לב להבדל?

בכל מקרה, ראה את הכתוב מעלה :-D

מתחדשת*

פורסם

מסיבות מאוד פשוטות -

לפעמים אנחנו מתחלפים ברכבים.

בכל זאת הרכב השני הוא רכב "קטן" יותר ולכן לפעמים גם קל יותר לתמרן איתו או למצוא איתו מקום חניה - כמו למשל ת"א, כמו למשל החניון המעאפן של המקום שאני מזיז בו ברזלים או סתם נסיעה בתוך העיר - בשביל זה להשיט את התיבה של נוח? :-D

לפעמים פשוט בא לי לנסוע ברכב שלה וההפך.

והסיבה הכי פשוטה בעולם - כי זה התחביב האהוב עליי ופשוט בא לי.

לה אפרופו - שני הרמקולים של ה5 ורבע אינטש 1WAY מספקים אותה - זה פשוט שאני כבר בשוונג.

יש משהו כיפי ברכב הזה - כבד כמו נגמ"ש אבל רך כמו צמר גפן, אין בו בעצם שום אבזור אבל העיצוב הפנימי שלו מאוד יפה והגיוני.

האשה אמרה שזה מרגיש לה כמו רכב חדש ולא כמו רכב יד שניה - נוח לה, המטרה הושגה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש, עפ"י התמונות ויחד עם התוספות שהורכבו הרכב נראה באמת יפה ושמור.

האם בדקת או לקחת בחשבון את אופי ההתקנה בדלתות של הוופרים?

משני רכבים שזכורים לי (הרכב הקודם של ליאור ארזה והרכב של יאן עם הבראקס) נאלצו לעשות בניה די רצינית כדי להכניס שם וופר נורמלי וגם אז זה לא היה אופטימלי.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תתחדש ותהנה אדי,

במגאן באמת יש צורך בבניה למיד באסים מכיוון שהמידה המקורית היא 5.25 אבל הרבה עבודה אין שם.

אלי

פורסם

כן,

אני יודע שהמידה היא 5.25 והאמת - די מעניין אותי כמה באס בתדר 90 הרץ בסלופ 6 אני אהיה מסוגל להוציא ממידבאס 5.25 כמו רוולייטור למשל.

מה אתם חושבים?

אפרופו - האם אתם יכולים לאמר לי עם מידבאס 6-7 אינטש עם עומק התקנה סטנדרטי יכול להכנס שם מבלי שאני אצטרך לבנות מחדש את כל הדיפון?

כלומר אולי רק לבנות מחדש את הגריל המקורי של הדיפון?

אמנם מוקדם מידי אך בכל זאת שואל ומברר - זה המקום הנכון.

Pioneer TS-X150

פורסם

ראיתי מה עשו לליאור בזמנו במגאן, בסך הכל פוד קטנטן שלא הצריך יותר מדי עבודה ובלט אולי מס' סנטימטר מהדיפון, ככה

זה לא יגביל אותך יותך מדי בבחירת מיד באס.

אם כבר 5.25, מה דעתך על זה?

http://www.scan-speak.dk/datasheet/pdf/15w-4531g00.pdf

שמעתי אותם אצל יבגני כמות הבאס שהם מפיקים משתווה להרבה מאוד מיד באסים 6.5 ששמעתי. עם לא הייתי יודע מה יש לו בדלתות הייתי נשבע שהאלמנט הוא 6.5

אלי

פורסם

אל תבנה על 5 ורבע במיקום המקורי, הבעיה היא שהרמקול יושב על הפלסטיק של הדיפון ולמיטב זכרוני אין שום אופציה לדחוף שם טבעת הגבהה (חכה לליאור שיתן תשובה חדה יותר).

למיטב זכורני (ואשמח אם יתקנו אותי אחרת), כדי לעשות שם בניה שתתלבש על הפח של הדלת ולא על הדיפון עצמו צריך לבצע מניפולציה די רצינית.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני הסתמכתי בתשובתי על מה שאמר לי ליאור בזמנו על הבניה שעשו לו וכמובן על מה שראיתי. מה שכן באמת אני לא זוכר עם ההלבשה היתה על הדיפון או על הפלאסטיקה.

אלי

פורסם

תתחדש אדי!!! :-)

עם כאלה תנאים ותוספות והנחות ומה לא, כדאי מאוד שאשתך תהנה מאוד מהרכב. :wink:

בהצלחה עם המערכת, בכל מקרה אין לך מה לדאוג, לא משנה מה תרצה להכניס שם זה לא בלתי אפשרי!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ברוך שובך ליטל - מזמן לא ראיתי אותך מגיבה כאן

:-P

אני יודע שאני אצטרך להעיף שם את הפלסטיקה ולחתוך קצת בבשר של הדיפון - יש שם הרבה בשר לחתוך ממנו לפי מה שראיתי אבל עדיין אני חושב שזה רק אם אני רוצה להתקין כמו שצריך אלמנט שהוא גג 6 אינטש ולא יותר - אחרת, אני אאלץ גם לבנות מחדש את הדיפון ולא רק את הגריל.

אבל מה אני מדבר - זה יקח עוד כל כך הרבה זמן, עכשיו זה זמן של ליקוק פצעים מביצוע החלפת הרכב.

צריך למכור קצת ציוד בכדי להשלים את החוסרים וגם זה יקח זמן כי אני יודע שאני כנראה הולך למכור במכירי זנות שלא יעזרו לי יותר מידי.

אבל יש לי זמן ויש לי סבלנות והכי מצחיק זה שגם לי סה"כ זוג רמקולים שמנגנים גלגל"צ אפשר לאמר מספקים אותי.

בקורולה - לפני שהבאתי אותה לסוכנות, התקנתי רדיו דיסק של פנסוניק (מה שהיה באוונסיס לפני הפרוייקט) ושני רמקולים קואקסיאליים 6.5 אינטש 2WAY מאוד צנועים של סוני.

ומה שמפתיע זה שהודות לעבודת הבידוד שבוצעה שם - שומעים לא רע בכלל, אפילו יש קצת באס.

זה היה מאוד מפתיע מה שבידוד מסוגל לעשות לזוג רמקולים.

מה שעוד יותר מפתיע זה הזווית של הרמקולים בדלתות של המגאן - לא צריך TC!!!

כשאני שומע רדיו או דיסק - שומעים בול מהאמצע!

חבל רק שזה יהרס כשאני אתקין שם קומפוננט - אולי אני אנסה לשמור על הזוויות :-D

לגבי הסקאן ספיק הזה - יש במדיסאונד גם אחד כזה שמיועד להיות פרי-אייר או בקיצור IB. - זה נראה מעניין מאוד.

אני בכלל חשבתי ללכת על L8 ולמען האמת כבר שריינתי אחד - אבל זה כנראה לא יצא לפועל.

חשבתי למכור את הסאב אאורה - אבל לא, אני אשמור אותו, לפחות לבינתיים. פשוט לא חשבתי שאני בסוף אביא רכב עם 520 ליטר תא מטען.

Pioneer TS-X150

פורסם

לצערי אישתי שתחייה לא ממתינה לי כפי שאתם....:wink::lol:

כבוגר עתיר נסיון עם המגאן על שילדתה ודיפוניה שאיתה נסעתי כברת דרך של 120000 קמ אני בהחלט מחזק את ידיך בבחירתך המוצלחת . הרכב היה הזה היה הראשון בקטגוריה שלו שיצא עם מקסימום אביזרי בטיחות כסטנדרט ואף הבגאז' הענקי שלו יאפשר לך בנקל להרכיב 4 סאבים של כל חברה שתבחר...:lol:

תתחדשו אתה ואישתך ומאחל שהרכב הזה ישרת אתכם על הצד הטוב ביותר ולפי התמונות זכית ברכב יפהפה! (טפו! טפו! טפו!).

מגבלת גודל הרמקולים בהחלט מרגיזה אבל כאן גם יתרונה. מיקום האלמנט ממוקם מעט מעל גובה ברכיך ועם זוית קטנה אתה תקבל סאונד ישר לפנים ,יתרון אדיר שלמדתי להעריך כששמעתי רכבים רבים.

האלמנט של ייבגני הוא בגודל של 5.75 ושמעתי ממקורות שונים שהם בועטים כמו סוסים אבל מסופקני אם ניתן להרכיבם ללא התקנה ייעודית לכך.

מכרתי את הבניה במחיר זנות וחבל שלא אתה הוא שזוכה בהן :-( אבל הבניה בהחלט לא "תורה מסיני" -נהפוך הוא- שהמתקינים היקרים שלנו לא יוכלו לה מכיוון שרכשו נסיון זה מכבר. (יוסי התקין עבורי טבעות ל5.25 בתחילת דרכי וג'וניור ביצע בניה למישהו מירושלים.יש תמונות.בצע חיפוש).

הבניה נבנתה על רשת כיסוי הרמקולים המקורי של הרכב וקובעה על הדיפון המקורי כפי שהוא עם חיזוק של ברגים.

בגלל זוית חדה שלא ויתרתי עליה בצידה הימני,לא ניתן היה לפתוח את תא הכפפות ללא פתיחת הדלת,דבר שלקחתי בחשבון מלכתחילה,אבל פשוט הצדיק את המטרה.

אני בספק אם תצטרך בידוד ,כי הדלת בהחלט אטומה יחסית ומשמשת ככר פורה לכל אלמנט שתרכיב ,שפשוט ישמע טוב יותר ממה שמהנדסיו תיכננו...:twisted:

בעזרתה האדיבה של דלת הרנו,הפיקו שני אלמנטים שונים במהותם ואופיים תדרי באסים שגרמו לי לנתק את זוג האודיופילים שלי והיו שירים שגרמו לי לבדוק שוב ושוב שהסאבים אכן מנותקים...עד כדי כך!

שאו ברכה אתה ואישתך ותיהנו מהרכב היפה שלכם!

ליאור

• תוכן חדש...