Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליאור לא רק שאין בדלת הזאת שום דבר מיוחד לדעתי היא אחת הדלתות הגרועות. אתה לא יכול להתקין שם רמקול בצורה נורמלית ללא מסכת שינויים. דבריי לגבי האיטום באו לא רק אחרי קריאת הדברים שלך אלא קריאת שרשורים נוספים (אחד ממש לא מזמן וולוו משהו). שבהם משתמע כאילו שיש דלתות שלא זקוקות לאיטום. אין כאן עניין של פתיחת "תיבת פנדורה" אלא דיון לגיטימי לחלוטין גם אם הוא נוטה במעט מנושא השרשור אדי יסלח לנו הפעם. לא צריך להיות פראנואיד:?.

נ"ב לפעמים אני נעזר בתרגום רש"י על מנת לפרש את דבריך...:-P

אחחח יוסי... אם מישהו פה היה מבין מה זה לנסות לדחוף בדלת הזאת רמקול נורמלי! :lol:

חבר ביקש ממני להחליף לו רמקולים... כמה קיללתי אותו על אותו יום!

אבל לאט לאט עברנו את זה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
אדי תתחדש. ותהנה. מנסיון רב שנים עם מגאן.

רכב מפנק. נוח לנסיעה. יחסית שקט. טיפה כבד. אבל בטיחותי.

ולגבי הדלתות. יוסי אני לא חושב שהוא התכוון שאיטום לא ישפר.

יש רכבים שהדלתות שלהם פחות בעיתיות ונשמעות יותר טוב מאחרות. בלי תוספת איטום.

ברור לכולם שתוספת איטוום זה דבר מבורך. ומשפר מעוד.

יוסי-הנה תרגום רש"י מעולה ופשוט. :lol: לכך התכוונתי ואין אני חולק או מערער לקביעתך.ברור כשמש שאתה בעל הידע והנסיון ושואל אותי שאלה מקצועית לחלוטין שבאה "מהשטח" כמו שאומרים.וזה לגמרי בסדר.

ציינתי בפני אדי בהודעה פרטית ,שמשיקולים שונים לא פירקתי את הדיפון ולא בוצע בידוד.

הסקתי מהכרותי את אדי ודבריו, שיעדיף כשלב ראשון בניה על בידוד וחיזקתי את הנקודה.לדעתי הצנועה,תמיד ניתן לבצע בידוד לכשיתאפשר לו.

וסוד כמוס לי אליכם ידידיי מהצפון.הבחור הבטיח לי לפני שנות דור ואור שיגיע לאחד ממפגשי צפון.חושבתני שאין יותר מתאים מהתאריך המדהים הזה שממשמש ובא 11/11/11 :arrow:

אז מה אתה אומר אדי? זה :-P או זה :-( ?

ליאור

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים ולכל המברכים!

צי? אה לא! הקורולה כבר לא ברשותי, נשארנו עם שתי מכוניות בבית - לגור בראש העין ולעבוד בת"א, חברים, זה לא עובד עם רכב אחד. בשביל להגיע לת"א צריך לקחת שני קווי אוטובוס ורכבת - אין מנוס מלהחזיק שני רכבים כאן אם המטרה היא לשמור על איכות חיים שפויה.

לגבי מפגשי צפון - התזמון שלהם סופר בעייתי בשבילי - אני מאוד רוצה להגיע אבל זה לא מתלבש טוב עם המשפחות. אם יצא יצא אם לא לא.

קצת סדר:

1. אני לעולם יותר לא אתקין מערכת ללא לבודד את הדלתות - למדתי להכיר בעובדה שזה אחד מאבני היסוד שבלעדיהן לא ניתן לקבל תוצאה טובה באמת.

לכן - לתקציב המערכת גם יופנה מקום לקיט באלק או אולי אפילו אייבא מחו"ל בהמלצת איתמר כמות כמעט כפולה באותו המחיר.

2. את התשתית לחשמל ולמגברים כבר ביצעתי תוך כדי התקנת מבצע בהצדעה דרך אהובי שי.

לכן - פלטות למגברים, HU, RCA, כבל רימוט, כבל ראשי 4 גייג' וכבל מינוס ומפצלים כבר יש לי מוכנים מראש.

כן - אני רוצה לתת סיכוי לHU הזה - יתכן ויספק אותי, לא רוצה לרוץ להביא יחידת מולטימדיה חליפית כי זה יקר בטירוף והמטרה שלי כאן היא לנסות למקסם את הקיים ולא להחליף - אם הדג יסריח כאן מהראש וזה יהיה בלתי נסבל - אז כנראה שאני אצטרך לסבול את זה :-D

3. הקשר בין אהובי שי לקרסו הוא שהם נמצאים בדיוק באותו הרחוב, קרסו עובדים עם צה"ל ואהובי שי עובדים עם קרסו.

4. דברים שאני אוכל לעשות בעצמי אעשה בעצמי - אבל הפעם עם סבלנות, לא מתכוון לרוץ עם זה ולגמור את זה כמה שיותר מהר.

5. דברים שלא אוכל לעשות בעצמי או דברים שארצה שיהיו כמו שצריך - ליוסי יש מקום חם בליבי.

מתי זה יקרה? השרשיר הזה ינעל הרבה לפני כנראה.

לבינתיים רציתי לאמר תודה על הרכב הישן ששירת אותנו בצורה נפלאה כל כך, ולהודיע לכם שיש לכם למה לצפות מהרכב הבא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש!

ברוכים הבאים לסיוט המגאן!

*סיוט בכל מה שקשור לאודיו.:lol:

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אדי, אני מסתכל על התמונות שהעלת... ותוך שבריר שניה נפל לי האסימון:

אנחנו שכנים :shock:

אתה מ-5 או 7 ?

איציק (עדיין מופתע :shock: )

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

:-D:-D:-D

שני העמודים האלה מאוד מסגירים - אני מ7

אתה? יוווו איזה עולם קטן!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וובכן - תודה לכל המגיבים

הועלה פוסט מכירה 8)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...