Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור,

תאמין או לא - אבל חיכיתי לתגובה שלך בכליון עיניים היות וידעתי שאתה היית בעלים של אחת.

שמח לשמוע שהרכב שירת אותך נאמנה ושהיית מרוצה ממנו.

כמה זמן יקח עד שבכלל אתפנה לרכישה של מידבאסים יא אללה.

יהיה בסדר :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לרשותך. :not_worthy:

וכפי שציינתי,בבניה פשוטה אפשר להרכיב כל מידבאס שתחפוץ.

אל תיתן ליצר הפולני שלך לעשות שמות בנשמתך המיוסרת גם ככה. :-D שום פירוקיאדה וניתוח מוח.רק לקנות עוד זוג רשתות כיסוי אורגינליות בפירוקיה כדי שבמכירה עתידית,תוכל לשלוף את הבניה ולהרכיבם ולהחזיר בדקות את המראה הטבעי והאורגינלי.

ליאור

פורסם

אדי תתחדש, בחרתה רכב מאוד בטיחותי אך ממליץ לברוח ממוסכים של קרסו... B-)

לגבי סקין 15w שלי, הוא בכלל של גנסיס. אלי אתה שמעתה אותו על 75rms של מגבר דיי בסיסי שממש לא סיפק אותו.

אדי, בלי בניה מחוזקת, סקאנים לא נשמעים טוב. גם קטן הזה יכול להזיז שערות במקום ששמש לא חודרת לשם :-)

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

גם קטן הזה יכול להזיז שערות במקום ששמש לא חודרת לשם :-)

:roflmao::roflmao::roflmao:

ברוך השב ייבגני! ואפרופו המשפט שלך-שם בתאילנד שהיית עכשיו ,"הזיזו" לך שערות במקום ששמש לא חודרת לשם? :wink::twisted:

פורסם

קודם כל לגבי הROADROVER - זו יחידת ראש שמאוד מזכירה את הדאבל דין של NIPPON שיחסית לכל הסיניות הם עוד שומרים על רמה נורמלית.

לאבא שלי יש את הניפון בB4 שלו וזו בדיוק אותה מערכת הפעלה.

המצלמת רוורס והחיישנים לדעתי ביחד עם הדיבורית BT והGPS הם בסופו של דבר מה שבאמת נותן שם את התוספת.

לגבי סאונד - נכון לעכשיו מספק.

----------------------------------

לגבי הדיפונים כשאתה אומר בניות אתה מתכוון לבניה של הגריל מחדש.

הרמקול מותקן ישירות לדלת נכון? אם כן יש שם מספיק בשר לחתוך בכדי להתקין מידבאס של 7 אינטש ועדיין להיות מסוגל להחזיר את הגריל הבנוי למקומו על הדיפון המקורי?

אם כן אז אני לא רואה סיבה להסתפק ב5.25 - מצד שני, זה משהו שאף פעם לא עשיתי וזה דווקא מעניין אותי.

סאב טוב שיביא סגירה לבייס ליין וזהו.

אפרופו - ברכב הזה לעשות התקנת קיק-פאנל יהיה פשוט טמטום היות והמידבאסים גבוהים יותר בהרבה, לכן, תידרש כאן בניית קורות ואם אני לא טועה, בדגם שלי, הביזנס, אין כריות אוויר בקורות מה שמפשט את התהליך בצורה ניכרת.

האם יש כריות אוויר בדיפונים ברכב הזה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בבניה שהיתה לי ניתן לדעתי (ובזהירות) להרכיב 7 אינטש.

הבניה על הגריל מהווה פתרון פשוט וזול ונבנתה כקונוס שהולך ומתרחב אל תוך הדלת .הצורה הזו מאפשרת לכל רמקול "לדחוף" אויר לדלת ללא טבעת שחנקה אותו ומונעת צורך הכי בסיסי של אלמנט-אויר חופשי.

אם עוד פעם רק תרפרף בעפעפיך "קיק פאנל" ברכב הזה אני פשוט :2gunfire::2gunfire::2gunfire: בך!!!

חושבתני שיש כריות בדיפונים רק שאינני זוכר (הגיל...:?) היכן.כמעט בטוח שבאזור העליון שמעל חגורות הבטיחות של הנוסעים הקידמיים.

ליאור

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao:

ברוך השב ייבגני! ואפרופו המשפט שלך-שם בתאילנד שהיית עכשיו ,"הזיזו" לך שערות במקום ששמש לא חודרת לשם? :wink::twisted:

יש דברים שעדיף לצנזר בפורום פומבי :-D

אדי, תבדוק בבקשה ברשיון מדינת מוצא של הרכב. לי נראה שצרפתי רק ירק על תעודת משלוח של הרכב.

יש לי הרגשה שהרכב בכלל מוסלמי :-x

רוולטור 5.5 + טוויטר מאותה משפחה על קרוס פסיבי איכותי / אקטיבי 2.8-3.4k ב12 DB יספיקו לך עד לשיגעון הבאה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אני בספק אם תצטרך בידוד ,כי הדלת בהחלט אטומה יחסית ומשמשת ככר פורה לכל אלמנט שתרכיב ,שפשוט ישמע טוב יותר ממה שמהנדסיו תיכננו...:twisted:

ראשית אדי תתחדש.

ליאור לא יודע מה גרם לך לחשוב שיש בדלת הזאת משהו מיוחד מבחינת בידוד? בכל אופן אני לא מכיר דלת שלא צריכה בידוד גם אם הרכב בא מגרמניה.

פורסם

היי יוסי

אין בדלת הזו שום דבר מיוחד אולי גם בגלל שמקום הולדתה בתורכיה . :wink: והכל יחסי. אדי אף ציין שיש לו באס טוב מרמקולים פשוטים שמורכבים ברכב ומנסיון הוא יקבל תפוקה אדירה מכל אלמנט שירכיב שם.

אין ויכוח כלל שכל רכב שיעלה על דעתך גם אם זה האמר זקוק לבידוד.פשוט מהכרותי את הרכב ואת אדי אני מניח שזו צריכה להיות האפשרות הכי פחות נחוצה כרגע. מה גם שהוא ציין שיש עוד זמן עד שיכנס לעובי הקורה בכל הקשור להתקנה.ובאחת הטויוטות שלו לא היה כלל בידוד. גם אצלי בתקופתי עם המגאן.

אינני יודע אילו אלמנטים יורכבו אבל אם להסתמך על שאלתו לגבי אפשרות הרכבה ל7 אינטש-אז ברור כשמש שחובת בידוד הדלת היא בראש וראשונה ו"דמו בראשו" אם לא כך. 8)

ושוב,למען הסר ספק,"לזות שפתיים" ושאר "מרעין בישין" ולמנוע פתיחה לא רצונית של "תיבת פנדורה" :lol: אני בהחלט מצדד בבידוד שהוא האלף-בית בכל התקנה בסיסית ככל שתהיה.

ליאור

פורסם

ליאור לא רק שאין בדלת הזאת שום דבר מיוחד לדעתי היא אחת הדלתות הגרועות. אתה לא יכול להתקין שם רמקול בצורה נורמלית ללא מסכת שינויים. דבריי לגבי האיטום באו לא רק אחרי קריאת הדברים שלך אלא קריאת שרשורים נוספים (אחד ממש לא מזמן וולוו משהו). שבהם משתמע כאילו שיש דלתות שלא זקוקות לאיטום. אין כאן עניין של פתיחת "תיבת פנדורה" אלא דיון לגיטימי לחלוטין גם אם הוא נוטה במעט מנושא השרשור אדי יסלח לנו הפעם. לא צריך להיות פראנואיד:?.

נ"ב לפעמים אני נעזר בתרגום רש"י על מנת לפרש את דבריך...:-P

פורסם

אדי תתחדש. ותהנה. מנסיון רב שנים עם מגאן.

רכב מפנק. נוח לנסיעה. יחסית שקט. טיפה כבד. אבל בטיחותי.

ולגבי הדלתות. יוסי אני לא חושב שהוא התכוון שאיטום לא ישפר.

יש רכבים שהדלתות שלהם פחות בעיתיות ונשמעות יותר טוב מאחרות. בלי תוספת איטום.

ברור לכולם שתוספת איטוום זה דבר מבורך. ומשפר מעוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...