Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר 2011, 155K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין היגיון בחצי מהדברים שאנו רוכשים, אין היגיון לרכוש רכב חדש עם ניילונים, אין היגיון בללבוש ג'ינס בערב, אין היגיון לאכול בחוץ.

אנחנו חיים לפי נורמות, אני לא צריך רכב עם 300 כ"ס שעושה 6 ק"מ לליטר כשאני נוהג 300 ק"מ ביום ותקוע רוב הזמן בפקקים.

אני לא צריך, אני רוצה.

יש הבדל מהותי בין מה שאני צריך ומה שאני רוצה, ההיגיון אומר שלעבודתי אני צריך טנדר, מעאפן וחבוט, אבל לא בא לי, בא לי להתפשר על נוחות העמסה אבל לא על נוחות בתא הנוסעים, בכלל, עדיף לי לקנות פריוס, או ג'טה דיזל, אני מבזבז יותר מ6000 שקל בחודש על דלק. אז אני מטומטם, אבל לפחות אני נהנה יותר מאלה שנוהגים בטנדר, לפחות אני לא מרגיש כמו פועל שחור, בדיוק מאותה הסיבה שאני לובש ג'ינסים של באפלו לעבודה וחולצות של טומי, כי גם אם אני איש עובד אני נהנה מהאפשרות להתפנק על הדברים הקטנים, ולא מעניין אותי אם נמרחה לי זפת על הנעל או על הג'ינס, יעבור.

אם כולם יפעלו לפי היגיון, אז נראה רק טאטא נאנו בכבישים, כולם ילבשו טי שירט פשוטה ומכנס פשוט, סנדלים וכובע טמבל.

אמן, שכולם יפעלו על פי ההגיון, העולם יהיה באמת נפלא.

אבל, עכשיו באמת. אתה מבין שאתה סובל מחוסר בטחון עצום. ללבוש חולצת טומי אור וואט אבר, כי זה גורם לך להרגיש טוב אומר שאתה חושב שהסביבה שלך לא תתפוס מי אתה אם תלבש משהו פשוט, וזה כבר בעיה עם עצמך שבסופו של יום לא משנה כמה חולצות ומכנסיים תקנה שום דבר לא יחסה את חוסר הבטחון הבסיסי אם לא תעבוד על עצמך.

לקנות חולצה כי היא יפה(ולאו דווקא ממותגת), מכונית בגלל שהיא נוחה או מהירה וגורמת הנאה זו עדיין בחירות רציונליות. כך שלרצות מכונית טובה היא בחירה רציונלית לרצות מיני שבוודאי לא מכונית טובה במחיר שלה בארץ, היא בחירה מתוך חוסר בטחון עצמי, שהוא בסופו של יום שד שרק מאכיל את עצמו כל עוד מספקים לו אוכל . כך שגם 10 מיני לא ממש יפתרו לאדם את בעיות התדמית.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע,

בוא נשאיר לרגע את הסופרים המועדפים עליך בצד לרגע.

אתה יוצא מנקודת הנחה שהכוח המפעיל אנשים ללבוש טומי הוא חוסר בטחון.

אם אתה מעוניין להבין את הפסיכולוגיה האנושית כל כך טוב אולי כדאי שתנתח את תאוריית המותגים. למה אנשים מעדיפים ללבוש טומי - זה מתאים לתאוריית המותגים, אתה חושב שגם קניית רכב יושבת על אותה המשבצת?

אני אשמח לשמוע למה אתה חושב שאנשים מעדיפים מיני, מה המניע הרגשי שגורם להם לקנות מיני ולמה לדעתך קניית מיני נובעת מחוסר בטחון?

תשובה כגון "אדם חסר בטחון רוצה להראות שהוא שווה משהו ולכן הוא קונה מיני" היא לא תשובה רצינית.

• תוכן חדש...