Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. לפני כחודש השעון טורים שלי ברכב החליט לזייף (עלה ל5 ומשם הייתה נקודת האפס שלו) ניתקתי את המצבר בשביל לאפס את השעון והשעון באמת התאפס רק שעכשיו הוא לא מגיב, בנוסף מידי פעם השעון מהירות שלי צונח למטה ולאחר כמה שניות עולה חזרה. ביקרתי במכון ספידומטרים ושם הבנתי שיש בעייה מוקרת בדגמים האלה שהמנוע של השעון נדפק. עלות תיקון ש"ח (כולל) 380 לשעון.

Audi%20Motor1small.JPG

(תמונה להמחשה)

רציתי לשאול האם המחיר הוא בסדר (המחיר כולל שנה אחריות)

הבחור הנחמד במכון ספידומטרים אמר שהוא מוכן להתקין לי את שני השעונים ב 100 ש"ח אם אני אשיג את השעונים לבד

אולי מישהו יודע על מקום שמוכר חלפים אמינים במחיר הוגן?

• ספונסר פורום
פורסם

אכן מדובר בתקלה נפוצה יחסית ברכבים האלו. מנוע הצעדים שבתוך לוח השעונים רגיש יחסית וכשהוא מתקלקל מתקבלות תופעות כפי שאתה מתאר. החלפתו של המנוע אינה מסובכת אבל קשה להשיג מנועים כאלו להרכבה עצמית. תאלץ לגשת למכון ספידומטרים שיחליף את המנוע כולל העבודה.

המחיר שקיבלת סביר, זה המחיר ברוב המקומות. אם אתה מעוניין לקבל הצעת מחיר נוספת אתה יכול להרים טלפון מחר בבוקר לאוו ספידומטרים שבתל-אביב. כיוון שמדובר בתקלה נפוצה הם בוודאי יוכלו לתת לך הצעת מחיר מיידית ולדעתי יש סיכוי שגם יהיו זולים יותר.

• תוכן חדש...