Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עם השנים הצטברו הדברים הבאים.

בולמים ספורטיביים אחוריים כל שהם לסיטרואן AX ירדו מסיטרואן שפורקה- 300 ש"ח

בולמים קדמיים + קפיצים של 205GTI 1.6 אחד הבולמים דפוק כל החבילה- 250 ש"ח

מנוע מפורק קומפלקט D6D של סיטרואן BX GTI 1.9 יש כמעט הכל נא להתקשר ולשאול

סעפות של הBX יניקה 400 ש"ח פליטה 200 ש"ח

BX שלמה לפירוק להתקשר ולשאול

חלקי פלסטיקה פנימית ופחחות ל205 קופה להתקשר ולשאול

לוחות שעונים BXGTI 1.9 + 205 XS הלוח שעונים של 205 הוא אם מד טורים כל אחד -200 ש"ח

4 גאנטים מגנזיום יפים מידה 15 לפגיו פורד וסיטרואן ללא צמיגים הגנטים לא עקומים הם במצב טוב רק סרוטים מבקש- 600 ש"ח גמיש תציעו

מנוע GTI 205 1.9 בעל קומפרסיה נמוכה (תקין לגמרי) נקנה למטרות פרויקט טורבו הפרויקט טורבו ירד המנוע נשאר- 600 ש"ח גמיש

ידית הילוכים כל המתקן לידית ידנית עם הקבלים וכל מה שיושב עליה לVOLVO S70 או -850 400 ש"ח גמיש

כיסאות של BX GTI 1.9 הכי צומכים והכי נוחים יותר נוחים מכיסאות של ZX שווה - 400 ש"ח

קבל קלא''ץ לפגיו 306 XSI - ש"ח 100

גלגל תנופה של 605 אני חושב בעל השטח הכי גדול לקלא'צ 215 מ"מ אם אינני טועה. 400 ש"ח

עוד כל מיני חלקים שאיני זוכר ושושבים אצלי ואולי אם אני יחפש טוב אני ימצא.

זקוק לכסף אבל לא נותן חינם מוכן להחלפה על דברים מעניינים וגמיש במחיר אבל לא שפגת למי שירצה שימצע ואחפש בשבילו אניני עושה זאת רק מי שיבוא יראה

מה יש לי ומה אני מוכן למכור כי אני מבאר שבע ולא רוצה שישגעו אותי סתם

תודה לכולם אליק 052-6738708

פורסם

4 גאנטים מגנזיום מתאימים לפגיו סיטרואן ופורד בעלי מידה 15 טובים אך משופשפים 600 ש"ח גממיש

ידית הילוכים VOLVO S70 או 850 מתאים גם וגם כולל את כל המתקן למי שיודע ומכיר יחד עם הקבלים עליו 400 ש"ח גמיש

מנוע 1.9 של 205 GTI בעל קומפרסיה נמוכה נקנה לפרויקט טורבו עקב ירידה מהפקויקט איני צריך עוד את המנוע 600 ש"ח גמיש

4 בולמי קוני צהובים לפיאט אונו לא הורכבו מעולם נקנו ב3800 אני רוצה 2000 ש"ח

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קאליפרים ברלינגו 2004 מתאים לכל פגיו סיטרואן עד 2004 טוב למי שיש יותר קטנים

במצב מצויין ללא רפידות וצלחות. גמיש ומוכן להחלפה

שאר החלקים עדיין רלוונטי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...