Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה כ"ס יש לקורולה שלי???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קורולה שנמסרה לידי בעליה (אני יד שניה) באמצע דצמבר 1996.

בקטלוג אוטו מופיע שבשנת 1997 הגיעה הקורולה עם מנוע שהותאם לתקינות האירופיות ולכן ירד ההספק מ117 ל-106. מישהו יכול לעזור לי איזה דגם יש לי בדיוק..?

אני חושב שזה ה-106 כוח סוס בגלל ששנת הדגם ביפניות מתחלפת במאי שנה קודם, כלומר כבר במאי 96 הגיע המנוע עם ההספק הנמוך יותר, צודק או לא?

תודה לכל המשיבים מראש

מדינה כושלת, מחשלת את אזרחיה. אז מי אמר שאין משהו טוב במדינה שלנו?

פורסם
יש לי קורולה שנמסרה לידי בעליה (אני יד שניה) באמצע דצמבר 1996.

בקטלוג אוטו מופיע שבשנת 1997 הגיעה הקורולה עם מנוע שהותאם לתקינות האירופיות ולכן ירד ההספק מ117 ל-106. מישהו יכול לעזור לי איזה דגם יש לי בדיוק..?

אני חושב שזה ה-106 כוח סוס בגלל ששנת הדגם ביפניות מתחלפת במאי שנה קודם, כלומר כבר במאי 96 הגיע המנוע עם ההספק הנמוך יותר, צודק או לא?

תודה לכל המשיבים מראש

נתוני יבואן 117. נתוני יצרן 114 כ"ס לשנים 93-97.

98'-היום - 110 כ"ס כאשר משנת 2000 - VVTI.

אין קורולה עם 106 כ"ס.

פורסם
לפי מה שרשום בקישור הבא לקורולה של 1996 יש 106 כ"ס...

http://www.carfolio.com/specifications/models/id/?id=32615 :lol:

ולפי מה שרשום בקישור הבא לקורולה של 96 יש 113 כ"ס...

http://www.parkers.co.uk/choosing/tech_data/index.aspx?range_id=232

נראה לי האתר הזה עושה הכללה ליותר מידי שנתונים... אבל יכול להיות...

פורסם

בתור אחד שהייתה לו טויוטה 97' אני יכול להגיד לך בוודאות שהדגם שלך עד שנת 96' הגיע עם 117 כ"ס. בשנה האחרונה שבו שווקה הטויוטה בארץ מהצורה שלך (97') ההספק ירד ל-107 כ"ס וכל הדגמים (XLI ו-GLI) קיבלו זוג כריות אוויר ו-ABS סטנדרטי, כל זה בעקבות התקינות האירופאיות או איך שקוראים לזה....

פורסם

ומה עם טויוטה 95'?? גם לה יש 117?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
בתור אחד שהייתה לו טויוטה 97' אני יכול להגיד לך בוודאות שהדגם שלך עד שנת 96' הגיע עם 117 כ"ס. בשנה האחרונה שבו שווקה הטויוטה בארץ מהצורה שלך (97') ההספק ירד ל-107 כ"ס וכל הדגמים (XLI ו-GLI) קיבלו זוג כריות אוויר ו-ABS סטנדרטי, כל זה בעקבות התקינות האירופאיות או איך שקוראים לזה....

עד שנת 96 הגיע עם 117, אבל בדגמי 97 שהיו אמורים להגיע במאי, יוני 96 ירד ההספק, מכיוון ששלי נמסרה לבעליה בדצמבר 96 זה אומר שיש לי את דגמי 97 שלהם 106 כוח-סוס.

ברישום של הרשיון החדש אמור להופיע ההספק של המכונית, האם זה אמין ובדוק? אם כן אז נחכה לראות ברישוי השנתי.

תודה לכולם

מדינה כושלת, מחשלת את אזרחיה. אז מי אמר שאין משהו טוב במדינה שלנו?

פורסם
אם כן אז נחכה לראות ברישוי השנתי.

:lol::lol::lol:

לא הייתי סומך על זה.

הדבר הכי לא בטוח זה מה שכתוב ברישוי השנתי...

אצלי לדוגמא רשום 60 כ"ס (במקום 100 ) ו5 דלתות במקום 3 דלתות

גיר אוטומט במקום גיר רגיל ועוד טעויות כיד המלך....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...