Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנתקות מHOT ובזק בינ"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר בראש לגבי איך אני יכול לצאת מהמצב שנקלעתי אליו במינימום כסף.

בערך לפני חצי שנה (מאי) התחלתי להשכיר דירה יחד עם שותף, בגלל אי אלו סיבות יצא שאני לקחתי על עצמי את נושא עלות האינטרנט בדירה.

השותף שלי עבר פציעה קשה לפני כחודשיים ונאלצנו לפנות את הדירה, כרגע חזרתי לבית הוריי והמנוי שלי בHOT ובבזק בינ"ל ממשיך לרדת מהכרטיס אשראי.

לפי הרפורמה החדשה שאמורה להיות החל מנובמבר, ואני מתבסס על האתר הבא:

http://new-reform.hot.net.il/reforma.html

מה עלות הקנס שעליי לשלם אם התחייבתי לשנה בHOT לאינטרנט ב79 ש"ח ? ולבזק בינ"ל אני משלם 37 ש"ח ?

החישוב שלי אומר שעבור הניתוק חצי שנה לפני תום תקופת ההתחייבות, להוט אני אשלם 38 ש"ח ולבזק בינ"ל אני אשלם 18 ש"ח עבור ההתנתקות.

אז אני צודק ? אני טועה ?

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

הקנס יחושב בצורה הבאה:

200 ₪ חשבונית X 9 חודשים שנותרו X 0.08 (8%)

=

144 ₪ קנס יציאה

זה הנוסחה בעיקרון,את המשתנים שלך תשנה ואז תגיע לתוצאה(כמות החודשים+גובה החשבונית)

• תוכן חדש...