Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורבן: 106XR שנת 99 (מזגן מקורי)

הבעיה: המזגן לא מקרר

הבעיה התחילה אחרי שהחליפו לי במוסך (פוספלד) את המפוח הפנימי של מערכת האיוורור. לדעתי הם עשו עבודה גרועה במיוחד, כיון שעם המפוח הקודם (עד שהוא שבק) הייתי מסוגל לחולל סופת הוריקן באוטו, ועם החדש זה מקסימום איזה פוווווווווו קטן (או במילים אחרות, המפוח צריך להיות כל הזמן על מהירות 4).

דרכי פתרון שנוסו כבר לפתרון בעיית הקירור: מומחה המיזוג של פוספלד טען שהבעיה היא שאין גז. הלכתי למזגניסט (אור עד קור בהרצליה) שמילאו גז ולא פתרו את הבעיה. כיון שהוספת גז לא פתרה את הבעיה, המזגניסט בדק שוב וטען שהבעיה היא בתרמוסטט, והציע לעשות גישור כלשהו שישאיר את המדחס פועל קבוע. כיון שאני לא בעד אילתורים, הבאתי מאנגליה תרמוסטט חדש, חיברתי אותו, ו... כלום. המזגן לא מקרר (מה שאומר שההשערה של המזגניסט לא נכונה). בקיצור - ביזבזתי כבר קרוב ל 700 ש"ח (מילוי גז + יחידת תרמוסטט), ונשארתי עם מזגן שלא מקרר.

אני מחפש מזגניסט תותח, רצוי באזור השרון, שמסוגל לאבחן בעיות חמקמקות שכאלו. לא בא לי להוציא עוד כסף על פתרונות שלא עובדים.

פורסם

אני ממליץ לך מאוד להגיע לעמוס מזגנים ב"ב.

http://www.d.co.il/4184750/28280/

אחרי ש 4 חודשים נדדתי בין כל מיני "מומחים" עם בעיית מזגן ברכבי (נדלק\לא נדלק) נכנסתי לעמוס - עוד לפני שהספקתי לפתוח כרטיס עבודה, העובד שלו מצא את התקלה - יצאתי ממנו תוך 10 דקות, ולא הייתי צריך להחליף מדחס\מחשב (מה שרצו לעשות במוסכים אחרים).

אחרי שנה הופיעה תקלה אחרת , חשמלית - ישר נכנסתי לעמוס, ושוב אחרי 10 דקות הכול סודר.

למרות שאין לי 106, אני מאמין שהניסיון שלו גם במיקרה שלך יוביל הישר לפתרון התקלה, ללא החלפות מיותרות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי תאורך, שכמעט לא יוצא אויר מהמפוח, נראה לי שחוטי המפוח הפנימי חוברו הפוך ולכן

המפוח מסתובב הפוך ולא מוציא אויר אל תא הנוסעים, אלא להיפך שואב אויר מתא הנוסעים.

בדוק ונא עדכן ממצאים, לכשיהיו.

בברכה - רפי לין

• ספונסר פורום
פורסם

עמוס מזגנים בהחלט מקצועי ושמו הטוב הולך לפניו. בנוסף אליו אני ממליץ לך בחום גם על יצחק וויס מפתח-תקווה, חשמלאי רכב ומזגניסט מקצועי מאוד. פתר לי כמה בעיות קשות במזגן בקלות רבה.

פורסם

מחזק את ההמלצה על עמוס מזגנים , פתר לי תקלה שכמה בעלי מקצוע לא הצליחו לפתור.

וכמו כן , מפרט ומסביר מה התקלה, ומה הולך להתבצע ,וכמובן כמה אמור לעלות .

מה גם שחברים שהמלצתי להם עליו , יצאו מרוצים .

• תוכן חדש...