Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל בין פיג'ו 206 ל 206+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השלדה היא אותה שלדה, עם כיולים קלים במתלים.

המנוע הוא אותו המנוע, עם כיולים קלים במערכת ההזרקה.

חוץ מזה, יש שינויים בעיצוב החזית ושינויים קצת יותר קלים בעיצוב מאחור.

פרטים נוספים תוכל למצוא בסקירה שעשינו לא מזמן לפיג'ו 206 פלוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קצת אחרי שהתחילו המכירות של ה-207 החליטו שה-206 תהיה דגם מוזל.

כל הייצור של הדגמים המאובזרים יותר הופסק והרכב עבר מתיחת פנים.

אותו דבר קיים עם הרנו קליאו (הישנה עדין מיוצרת ונקראת "קליאו קמפוס")

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ל 206+ יש בעיקר שינויים קוסמטים לעומת ה206 "הרגילה" ולדעתי היא דומה לה יותר מאשר ל-207.

בכל מקרה לעניות דעתי ישנן בשוק הרכב אלטרנטיבות טובות יותר.

מעניין אותי לראות מה יקרה שמישהו עם 206+ ירצה למכור את הרכב ביד 2 וידרוש לדוגמא 50-55K, לך תסביר לאדם מבוגר שאין לו כלכך ידע במכוניות או לבחורה הנחמדה שמחפשת רכב לעבודה ולקחת את הילדים לגן שיש לך בעצם פיגו' 206 אבל עם פלוס (+)!

כאשר מכרתי את הגולף TSI שלי בגרסת היילין נתקלתי בבעיה דומה, בעלים של גולף TSI בגרסת גנ'ריישן פירשמו מחיר מסויים והמחיר שלי הופיע יקר יותר בכ-15K, ואנשים פשוט לא הבינו למה אני דורש כלכך הרבה, זה בסה"כ "עוד" 38 כ"ס, סאן רוף, שליטה מההגה וריפודי אלקנטרה...

פורסם

חניתי הבוקר ליד אחת כזאת. כנראה שלי ולמעצבי פיג'ו הנוכחיים יש תובנות שונות לגמרי בתחום האסתטיקה, כי הם הצליחו להפוך מכונית שהייתה חביבה בעיני למכוערת בעיני בלי להתאמץ יתר על המידה...

פנסים קדמיים נהיו ענקיים (תחשוב 407) ובולטים (תחשוב ג'וק, אבל אחד שריססו אותו ב-K400 עד שעיניו יצאו החוצה). צריך לראות אחת במציאות כדי להבין את חומרת המצב, לא רואים את זה בתמונות...

:shock:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• תוכן חדש...