Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 זולה מאוד. מדוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם מאזדה 3 בת שלוש עם 150אלף ק''מ ומעלה, נמכרת ב15-20אלף יותר יותר ממגאן בת אותו הגיל עם 100אלף ק''מ ומטה.

אם יקח למכור מאזדה 3 חודש-חודשיים, יקח למכור מגאן שנה-שנתיים.

המאזדות עם המחירים הנמוכים אגב, הם רכבים מהשכרה שעברו שחיטה לא קטנה. על האלה במצב היותר טוב, לא תקבלו יותר מ8-10אחוז הנחה.

אני העדפתי לשלם יותר ולהיות בראש שקט. ואני אכן לא שומע ממנה ציוץ. כמו שקונים רכב חדש מהחברה :-)

אתה חזק באשליות הא ??

המאזדה נמכרת במחירים של 55K לרכבים עם קרוב ל 100K ק"מ, אבל אתה עמוק בשיכנוע העצמי.

עם מזומן ביד תקבל יותר מ 10% , תנסה ותחזור לדווח.

חברות הליסינג בלחץ גדול להוריד מלאים עד סוף השנה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 379
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא הולך להגרר לזה.

אין לך טיעונים ענייניים אז אתה מנסה לסטות מהדיון, כהרגלך בקודש.

בשורה התחתונה מכרת את אמונתך בשביל קצת איבזור קוריאני :) אחרת היית מתגלגל בפלואנס מלכת העגלות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לא הולך להגרר לזה.

אין לך טיעונים ענייניים אז אתה מנסה לסטות מהדיון, כהרגלך בקודש.

אין לך איזה צילום של צרפתית תקועה מהיום שבמקרה נתקלת בה ?

חבר שלך שוב שלח את הפלואנס עם תקלה ?

טיעונים ענינים ? , מענין לא מצאתי כאילו אצלך.

אפשר לחשוב שהתוצרת שאתה נוהג עליה נהנית מאיזו אמינות יוצאת דופן, אני ומשפחתי אכלנו חרא מכל דגם אפשרי של היצרן, החל מפולו ועד לטרנספורטר , אז חשבנו שהגרמנים פדנטים...

פורסם
אתה חזק באשליות הא ??

המאזדה נמכרת במחירים של 55K לרכבים עם קרוב ל 100K ק"מ, אבל אתה עמוק בשיכנוע העצמי.

המחירים שכתבת לא ממש מדוייקים. מאזדה 3 מודל 2008 עם קילומטראז' סביר וללא תאונות לא נמכרת ב-55 אלף ש"ח, אלא אם מדובר ברכב שעלה על הכביש בתחילת שנת המודל (כלומר בשנת 2007, ארבע שנים על הכביש). המחיר הסטנדרטי למאזדה 3 בת 3 עם קילומטראז' סביר גבוה יותר במשהו כמו עשרת אלפי ש"ח אם לא יותר.

אני עובד עם כמה וכמה חברות ליסינג ולא מרגיש לחץ מיוחד לקראת סוף השנה. נהפוך הוא, חלק מהדגמים סובלים ממחסור רציני - מסחריות כמו פורד קונקט, מיניוואנים כמו פורד SMAX או מיצובישי גרנדיס וכו'. אבל זה כבר לא קשור לנושא השרשור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה חזק באשליות הא ??

לא נמאס לך לקשקש?

לפני חודשיים בדיוק ראיתי שוב מה המחירים בחברות הליסינג, בK55 מביאים רק זבל שחוט שאף אחד לא רוצה ודוחפים אותו במחירי רצפה. מסוג הרכבים שלא נחים כל היום. (בסוף הבן אדם קנה i30 2008 עם 85אלף ק''מ ב67אלף ש''ח)

מה אני אגיד לך, הלוואי והיית צודק. אבל ב55K אפשר להביא או מאזדה3 שחוטה, או רנו מגאן ששחוטה עוד כשהיא עם 0ק''מ.

למגאנים אין שוק וברור לכולם מה הסיבה, זה אכן רכב לא מוצלח. לא משנה כמה תצעקו ותצרחו.

קח את המחירונים ותתחיל לשקלל:

מאזדה3:

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=21409&Year=2008

רנו מגאן:

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=21429&Year=2008

ותגיד תודה שיצחק לא מעורב כאן :-)

פורסם

לא צריך להתרגז. אין מחלוקת, נדמה לי, שמזדה 3 משיגה בתורה מחיר גבוה יותר מזה אותו תשיג רנו מגאן מאותו שנתון, אותן בעלויות קודמות ובאותו מצב. אבל מכאן להסיק שהיא קניה טובה יותר או איכותית יותר יש מעט מרחק. המגאן שאני הכרתי שלוש שנים וגילתה אמינות מצוינת, הוחלפה בטיפולים שנתיים גם במזדה 3. לי באמת שאין מושג איך מישהו מוכן לשלם על אוטו לא נוח וצפוף, יחסית למגאן, יותר כסף, אבל גם אינני מתיימר להבין. כשאני מבקש חוות דעת מקצועית ואמינה אני פונה כמובן לעזרת החברים ה"רציניים" כאן, אלו שיודעים מניה וביה מה שווה כל אוטו וגם למה. וזה כמובן על סמך נסיונם העשיר עם מספר המכוניות העצום מכל תת דגם שעברו, כל אחת בתורה כמובן, במשך שנים תחת רגלם.

פורסם

התשובות שלך ממש מתישות :)

לכל אחד דרישות אחרות מרכבו, אני לא חושב שהבדלי המרווח עד כדי כך משמעותיים בדורות האחרונים ואני לא חושב שהפלואנס/מגאן נוחה משמעותית מהמאזדה 3 אם בכלל. מבחינת רכב לנהג המזדה 3 לא רואה ממטר את המגאן הזו וזה לדעתי אירוע מאוד מצער עבור חברה כמו רנו.

אין לך איזה צילום של צרפתית תקועה מהיום שבמקרה נתקלת בה ?

חבר שלך שוב שלח את הפלואנס עם תקלה ?

טיעונים ענינים ? , מענין לא מצאתי כאילו אצלך.

אפשר לחשוב שהתוצרת שאתה נוהג עליה נהנית מאיזו אמינות יוצאת דופן, אני ומשפחתי אכלנו חרא מכל דגם אפשרי של היצרן, החל מפולו ועד לטרנספורטר , אז חשבנו שהגרמנים פדנטים...

שוב ,בוא ואסביר לך לאט שתבין מהר :

נניח היפותטית שפולקסווגן זה יצרן גרוע עם מכוניות גרועות (ונניח שהסטטיסטיקה המפוקפקת של המשפחה שלך מייצגת משהו) , זה לא ישנה את העובדה שרנו מגאן זו גרוטאה לא אמינה ובעקבות כך: אין לה שוק.

אני עדיין חושב שאיבדת את זכות הדיבור בשבח מגאן ברגע שנכנעת למהפיכה הקוריאנית :)

אפילו אני, עד כמה שאני מתעב צרפתיות, הייתי לוקח בליסינג הכל חוץ מקוריאניות ויפניות. כי כשזה לא בבעלותך, אפשר להתפרע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב,

אני חייב לציין שיש כאן משהו ילדותי מאוד במריבות על מי יותר טוב, VAG או סרקוזי :-D או מינג צ'ן פונג :-P

בסופו של דבר כל רכב - הכוונה כאן לא לכל סוג או דגם אלא לכל רכב בפני עצמו יש את היכולת להיות לימון או ממתק אמיתי.

השאלה היא איך תטפלו בו, איך תנהגו בו וגם קצת זהבה בן (טיפת מזל).

- עדכון -

חברים, העסקה נסגרה וביום שישי אני אמור לקחת את הרכב.

אני אתן לכם שיקוף מלא של מה שקרה והפעם, אתם מקבלים תגובה אוטנטית אמיתית מאחד שעשה את העסקה ולא מרב סרן שמועתי!

יום ראשון בערב בעודי בעבודה פירקתי את כל חלקי המערכת ורוקנתי את הקורולה הישנה והטובה שלי מתכולתה.

יום שני בערב הוצאתי ממנה את כל החיווט ושאר הציודים הלא דרושים והרכבתי בה מערכת פשוטה - רדיו דיסק ושני רמקולים (אני עושה את הדברים האלה בעצמי - זה התחביב שלי).

יום שלישי (אתמול) - לקחתי חצי יום חופש מהעבודה שהפך ליום חופש תוך כדי זה שאני מתחבר לשעת עבודה מקרסו טרייד אין -

הדברים שנעשו אתמול

1. הרכב עבר טיפול 90 אלף

החליפו פילטרים, מסננים, שמנים ומים.

טיפול בלמים - החליפו רפידות וצלחות.

צמיגים - חדשים מהניילונים! - בבדיקה הצמיגים יצאו לא תקינים.

מצבר - חדש מהניילונים! -> לא ביקשתי אפילו - עשו על דעת עצמם.

רצועת טיימינג ומותחן -> ביקשתי כחלק מהעסקה.

כוון פרונט -> היה לא תקין בבדיקה - דרשתי.

בסופו של דבר כל הסיפור הזה בחשבונית היה על סכום של 3500 שקלים -> טיפול כולל רצועת טיימינג כולל מצבר חדש -> כולל עבודה!

רצועת טיימינג ברנו ממש לא עולה 3500 ש"ח בקיצור.

2. החלפת חלקי פלסטיקה שמצבם לא השביע את רצוני והשלמה של ברגים שהיו חסרים בתא כפפות.

3. הסדרת התשלומים.

4. קבלת תעודת אחריות על הרכב ל3 שנים או 60K קילומטר + שלושה וואוצ'רים של הנחה 300 שקלים על טיפולים כל אחד. בנוסף לכך הדפיסו לי את כל היסטוריית הטיפולים של הרכב כולל האחרונה שנעשתה + צילום של בדיקת הרכב בדינמומטר.

5. הרכב יצא מהתקנת מבצע "בהצדעה" - יחידת מולטימדיה חביבה ביותר עליי לציין, משענות ראש עם מסכים, מצלמת רוורס, חיישני רוורס.

6. במסגרת בהצדעה - החליפו לי את חישוקי הברזל לחישוקי סגסוגת.

7. עשו לי ביטוח מקיף + חובה חינם! דרך כלל קרסו.

8. העברת בעלות ומפתחות.

את הרכב אני אקבל ביום שישי כי ישנה תקלה עדיין בנעילה המרכזית שצריכים לסדר בו וגם צריכים לשתוף את הרכב.

אז כן - כמו שאתם רואים הרכב עובר יישור קו מלא כולל צמיגים, מצבר, חישוקים חדשים.

כל חלקי הפלסטיקה שלא מצאו חן בעיניי (חלק אחד סה"כ) הוחלפו במקום.

אבל - אין מה לאמר, אני בעצם מתחיל עם הרכב בבעלותי כשיש בו תקלה שעדיין נמצאת בטיפול - בהחלט אפשר לאמר שקניתי רכב צרפתי וקיבלתי את הבאגט ישר :-P

חברים - הרכב נוסע רך ונעים, המערכת חביבה ומספקת לבינתיים וברגע שיסדרו את הנעילה המרכזית שלו הוא מוכן לעלות חזרה לכביש מייושר ובאחריות.

אני מקווה שעשיתי דיל טוב שבסופו של דבר יוכיח את עצמו כדיל כדאי.

נחיה ונראה.

לפחות אני מסתמך על המציאות ולא על רב סרן שמועתי.

לגבי קרסו - יחס יוצא מן הכלל מנציגי השירות.

לגבי אהובי שי שהם אחראים על נושא ההצדעה - החברה היו יותר ממדהימים ועליהם אני אפתח שרשיר נפרד בפורום אודיו לאחר קבלת הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש.

מקווה בשבילך שלא תיכנס לסטטיסטיקה.(מקורולה למגאן....זה הולך להיות מענין!)

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
תתחדש ותהנה ומקווה שזה הבאגט הראשון והאחרון שתקבל מהרכב הזה.

אייל תודה - תגובה כזו ממך חשובה לי ואני מעריך את זה.

כן - אני גם, בהחלט מקווה שזו התקלה האחרונה או בין הבודדות שאני אראה מהרכב הזה, אני די סבלני לתקלות שלא משאירות אותי באמצע הכביש.

תקלות שמשאירות אותי באמצע הכביש או לא מסוגל לצאת או לחזור מהבית - לא נסבלות מצידי בצורה טובה.

ימים יגידו.

כמה עלה התענוג? אני הוספתי 44 אש"ח אחרי הטרייד אין - נכון, בהחלט לא האופציה הכלכלית כאשר שוקלים אופציות אחרות - אני מדבר על אותה עסקה, אבל מאוד מאוד נוח.

הטיפול שציינתי ב3500 ש"ח - חברים, לא אני משלם אותו, קרסו סופגים את זה כחלק מהעסקה.

אז בואו נראה מה היה לנו כאן -

טיפול ב3500 ש"ח

צמיגים ששווים לדעתי אלפיה אחת.

חישוקי סגסוגת ששווים לדעתי קרוב ל2 אלפיות (יכול להיות שיותר אבל לא נראה לי - דרך אגב חישוקים מאוד יפים!)

טיפול פרונט שאני מעריך שוויו ב400 שקלים ממוצע.

החלפת פלסטיקה שאני לא יודע להעריך את מחירה - נאמר 200 שקלים לפחות.

ערכת מולטימדיה שכוללת יחידת ראש, מצלמת רוורוס וחיישני רוורס ומשענות ראש - חבילה שאני מעריך במינימום 8 אלף שקלים.

ביטוח בשווי עד 4K שקלים.

900 שקלים הנחה על טיפולים.

והכי הכי חשוב - שקט נפשי - אחריות מלאה ל3 שנים.

מימון מלא לסכום העסקה עד ל5 שנים עם יכולת החזרה ללא כנס בכל רגע.

בקיצור שווי ההטבות עומד על לפחות כ... נכון, תעשו חשבון חברים 20K שקלים של הטבות!

אתם יודעים מה? זה עדיף על לקנות קיה ריו בלי אחריות ובלי ביטוח ובלי יישור קו ובלי עוד הרבה דברים שקיבלתי שם ב35K לערך...

תעשו את השיקולים שלכם, אני עשיתי את שלי.

עריכה - וסובארו (זה שמעליי)

אכן! מקורולה למגאן זה הולך להיות לדעתי לא רק מעניין אלא גם מאתגר :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ה

אפילו אני, עד כמה שאני מתעב צרפתיות, הייתי לוקח בליסינג הכל חוץ מקוריאניות ויפניות. כי כשזה לא בבעלותך, אפשר להתפרע.

אייל, אולי תסביר מה כן היית לוקח?

אתה זה שטוען שה 3 מרווחת כמו המגאן (מהמרווחות בקבוצה), נוחה לפחות כמוה (להזכירך, היא גם מהנוחות בקבוצה) ולא רואה אותה ממטר מבחינת הנהג. נשמע כאילו זה הרכב המושלם בקבוצה והוא יפאני אז למה בכלל לפזול למשהו אחר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
התשובות שלך ממש מתישות :)

לכל אחד דרישות אחרות מרכבו, אני לא חושב שהבדלי המרווח עד כדי כך משמעותיים בדורות האחרונים ואני לא חושב שהפלואנס/מגאן נוחה משמעותית מהמאזדה 3 אם בכלל. מבחינת רכב לנהג המזדה 3 לא רואה ממטר את המגאן הזו וזה לדעתי אירוע מאוד מצער עבור חברה כמו רנו.

המאגאן והפלואנס נוחות משמעותית מה3 , שלא לדבר על מרווחות בהרבה בכל פרמטר בתא הנוסעים , מציע לך להצטיד במשקפים ובסרט מידה .

ואם היית ממשיך להיות עניני הייתי יודע שרנו ברכבים המשפחתים שלה מעולם לא כיוונה לצד הספורטיבי , לשם כך יש לה את דגמי הספורט היעודים.

שוב ,בוא ואסביר לך לאט שתבין מהר :

נניח היפותטית שפולקסווגן זה יצרן גרוע עם מכוניות גרועות (ונניח שהסטטיסטיקה המפוקפקת של המשפחה שלך מייצגת משהו) , זה לא ישנה את העובדה שרנו מגאן זו גרוטאה לא אמינה ובעקבות כך: אין לה שוק.

מה שמפוקפק זה רכבי הקונצרן , את אלפי השקלים השארנו במוסכי הרשת , לשם לא נחזור יותר.

בניגוד אליך, אני את הרכבים שלי בוחר על פי הצרכים וההיצע ולא על פי הסמל על הגריל., אם יתאפשר לי להחליף את הרכב שלי כיום הפלואנס דיזל תהיה הבחירה הבאה שלי, פשוט רכב משפחתי המתאים לצרכי עם מנוע הולם.

פורסם

מצד אחד ה3 והמגאן מתחרות באותו הסגמנט מצד שני הן שונות לחלוטין.

ה3 בעלת עיצוב יותר צעיר וספורטיבי בזמן שהעיצוב של המגאן ממש לא מדבר לכל אחד - בעיניי זה רכב יפה, בתנאי שיש חישוקי סגסוגת אחרת בעעך.

ה3 מכויילת יותר ספורטיבי מהמגאן שלא לדבר על הדגמים עם הג'אנטים הגדולים יותר וחתך נמוך, היא יותר נוקשה ופחות נוחה.

המגאן הכי בטיחותית בסגמנט וגם בעלת תא מטען יותר גדול וגם פתח כניסה גדול יותר.

המגאן גם יותר חסכונית.

לעומת זאת ה3 צריכה לשמור על ערך בצורה טובה יותר, להיות אמינה יותר ובסופו של דבר להמכר יותר בקלות.

אם זה רכב טוב יותר? תלוי מה אתה מחפש.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...