Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 זולה מאוד. מדוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הקורולה - קיבלתי עליה את המחירון המלא שלה.

לכן גם לא התווכחתי על המחירון של המגאן - זה הוגן לדעתי וזה גם מאוד "חזירי" מבחינתי להתמקח על מחירון של רכב 2008 אחרי שנתנו לי מחירון על רכב שנת 96 עם שלדה שעברה מתיחה בתא המטען (מישהו לקח עליה רוורס בחניה, הרכב היה ריק, פיצץ לה את הטמבון - קמתי בוקר אחד וראיתי אותה עם טמבון על הרצפה - לא ייחסתי לזה שום חשיבות עד הבדיקה בטרייד אין)

בקיצור כמה שיכלתי להוריד כאן במחיר באותה המידה ואף יותר יכלו להוריד גם אותי - סה"כ הדיל מצא חן בעיניי ולכן הלכתי עליו.

---------

לוטי - תודה רבה, תגובה מרשימה ואכן סוף סוף חבר פורום שיודע "לתקשר" בטקט מלא. כיף לקרוא את התגובה שלך.

---------

לגבי האוונסיס - זה רכב בשתיים שלוש רמות מעל המגאן - אין כל כך מה להשוות כאן.

מבחינת יופי - התמונה שהעליתי לא עושה חסד עם האוונסיס - אחת הטויוטות היותר יפות לטעמי.

מבחינת כוח היא משפילה את המגאן ומבחינת נוחות היא גם עולה עליה, זה רכב יפני אבל אל תטעו - הוא נוח בצורה בלתי הגיונית גם לרכבים בקטגוריה שלו.

-------------------------- עוד קצת בעד ונגד ----------------------

נגד - כרגיל האבזור מגלה את עצמו כלוקה בחסר - משהו קטן כמו משענת יד שתוך כדי נסיעה אתם באים להניח את המרפק ומגלים פתאום שאין לכם איפה להניח את היד, בקורולה 96 למשל היתה משענת יד רק חבל שהיא היתה נמוכה מידי :?

בעד - דיפוני הדלתות בעלי שפות עבות וניתן להניח עליהן את היד גם כאשר החלון סגור - זה דבר נהדר למשל.

נגד - אכן, עד 110 קמ"ש הרכב חלק ונעים, אבל ברגע שעוברים את המהירות הזו, אני פשוט לא מבין איך אנשים נוהגים ברכב הזה 120, לא מבין.

בעד - העובדה שציינתי מעלה היא דווקא טובה מאוד כי הרכב שומר על הנהג להיות שפוי ולשמור על מהירות חוקית והגיונית - רכב שמהווה פתרון פנטסטי לא רק למשפחות אלא בעיניי גם לנהגים צעירים - גם מבחינה בטיחותית וגם מבחינה שהוא מרגיש הכי טוב על הכביש בין 90 ל 110 ובכלל בעדיפות בין 90 ל 100.

בעד - הגה אמנם אלקטרוני אבל מאוד מתקשר ומגיב מאוד יפה, זווית סיבוב טובה (טוב, כאן האוונסיס פשוט זוועה, היגוי)

או שיש לרכב הזה גלגל הגה קטן יותר או שהכיסוי הגה שהיה לי בקורולה פשוט התרחב קצת ולכן כבר לא שמיש מבחינתי - חבל, כיסוי עור איכותי.

----------------------

לגבי הג'אנט מגנזיום - לא, לא קרסו נותנים אותם אלא מבצע "בהצדעה" לחיילי צה"ל.

אבל אם אתם רוצים מידע נוסף על הג'אנטים האלו פנו בבקשה לאהובי שי (יושבים בהתחלה של ריב"ל ליד קרסו)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 379
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער שלא היה לי כוח וסבלנות לקרא את כל השרשור (הגעתי עד עמוד 14 ונשברתי...), אבל מבקש להוסיף את נסיוני:

1. מאז שטעמתי את טעמה של רנו (רנו 9 אלף ארבע מאות ידנית מאובזרת) אי שם בתחילת שנות התשעים, הפרטיות שלנו בבית הן רנו בלבד (11 לשבע שנים, 19 לעוד שבע ועדיין נוסעת, ועכשיו מגאן 2001, אוטומטית ראשונה), וזה לא רק הנוחיות.
    העלות הנמוכה של רנו משומשת (כשמוכרים, אם טורחים לזכור כמה מעט שולם עבורה, לא כל כך כואב למכור במה שהשוק מציע) מאפשרת לרכוש מכונית מודרנית ובטוחה, לעתים מאובזרת כהלכה... ולהפתיע באמינות גבוהה יחסית למה ש"ידוע" בשוק.
  2. בעבודה, כקצין בטיחות, החזקתי כמה רנו אקספרס, אח"כ כמה קנגואים מהדור הראשון, ואח"כ נסעתי שנה וחצי במגאן II 2004 ושנה במגאן II אלף חמש מאוד דיזל ידנית. לא נתקלתי בתופעות שכולם מדברים עליהם למעט בעיית הניקוז של מי המזגן (שנכנסים לרצפת תא הנוסעים), ושפשוט אף פעם לא זכרתי להתלונן עליה, אז היא לא טופלה.

האמינות המופלגת של המנועים, הבטיחות ונוחות הנסיעה, עם מחיר הרכישה הנמוך, עושים אותה למכונית מאוד אטרקטיבית לכל מי שעיניו בראשו, ויכול להגיע למוסכניק סביר. יש מלא חלפים בכל הרמות, ונותני השרות למדות את הקריזות הקטנות ומסתדרים איתן.

בקיצור - מי שיודע לאתר מכונית מטופלת ושמורה, יוכל להינות מתמורה גבוהה מאוד לכספו.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב,

תודה על התגובה - תראה

בעבודה הקודמית שלי היו לנו קנגו וברלינגו שהיו מתקלקלות חדשות לבקרים - אבל, זה בגלל שהזניחו אותן בצורה נפשעת!

אחת הברלינגות - אני נשבע, בדקתי יום אחד לאחת מהן את הגלגלים והיו לצמיג זימים!

לקחתי את הטכנאי שנסע על הרכב ואת המנהל של אותו מקום עבודה והורדתי לשניהם סטירה.

מה גם שבאמת משם לא יכלתי להסיק שום דבר לגבי האמינות של הרכבים כי גם שתי המאזדות פרימיום שהיו להם היו מגלות תופעות מוזרות של רעידות בגלל שהם טיפלו ברכבים רק כשהיתה איתם צרה.

------------

אני נהנה לשמוע את מה שהיה לך לרשום כי זה נותן בי תקווה שאני מבין את הדברים נכון - לו רנו באמת היתה מותג כל כך בעייתי קרסו כנראה מזמן היו פושטים רגל.

שלא לדבר על רנו עצמה.

וזו תופעה ישראלית - יש כאן הרבה בעיות שנובעות ממוסכים שלא באמת מתמחים ברכבים שהם מטפלים בהם ואז אתה מתחיל לשמוע כל מיני דברים כמו - אופל, חולות צרעת, אלפות לא לגעת וזה ברובו בולשיט כי מדובר במכונות - אם אתה יודע איך לטפל בהן ואיפה לצפות לנקודות חולשה, לא צריכות להיות לך כל כך הרבה צרות.

--------------

לגבי הרנו - גם אם היא תהיה מאוד אמינה אני אומר לך שהדיעה שלי היא שרכבים בגודל של המגאן שלא לדבר על הפלואנס עם כזה כובד מרכב - היה עדיף מראש לצייד במנועי שני ליטר.

אותו דבר על פוקוס 1.6 או גולף 1.6

כאשר אנחנו מדברים על גיר, מצטער - כנראה שהאירופאים היו צריכים להמשיך לייצר גירים ידניים או להתחיל מוקדם יותר לעשות גירים אוטומטיים כי הפיגור בינם לבין חווית הגיר היפני היא אדירה לפי מה שאני רואה.

ולמרות הכל - לא יודע, יש משהו ממש ממש כיפי בנהיגה במגאן הזאת - אני בהחלט מרגיש שאני מצליח להנות ולהתחבר לאופי של הרכב הזה. אבל אין מצב שאני מוותר על רכב יפני כרכב ראשי, לא כמו שזה נראה כרגע.

אם טויוטה היו מסכימים לקחת ממני את הקורולה ולעשות איתי טרייד אין על יאריס שהיתה להם שם - הם לא היו מפסידים לקוח.

עכשיו - אני שמח שהם לא הסכימו כי מה שהאשה רצתה זה רכב מרווח, נוח ובעל ישיבה גבוהה - לא רק שהיא קיבלה את זה, היא קיבלה את זה באחריות, ביישור קו כולל, בהנחות לטיפולים ובחבילת אבזור שפשוט - לא ניתן לסרב לה.

אני מקווה מאוד שאולי בעוד כמה חודשים אני אזכר לתת חוות דעת נוספת ולעדכן את השרשיר הזה - עם חיוך.

אפרופו - המסקנה שלי לגבי רכבים צרפתיים נכון לעכשיו היא

אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו - הם לא מתפשרים על נוחות והם לא מתפשרים על בטיחות.

את זה אתה מקבל בכ-ל הדגמים שלהם!

אבל - אם אתה רוצה כוח\אבזור - או שאתה לוקח סופר מיני או שאתה לוקח משפחתית גדולה עם נפח רציני יותר.

ואתה יודע מה? צודקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה לא חייב להתפשר על כוח ברכב צרפתי. או שקונים את הגירסה החזקה יותר או גיר ידני.

לגבי אבזור הגירסה המאובזרת מכילה את כל מה שחסר לך ויותר מזה (4חלונות חשמליים, מראות חשמליות, בקרת אקלים דיגיטלית, תאי אחסון ברצפב, תא נוסף מתחת לחלון האחורי, תאים נסגרים בידיות הדלתות, תא כפפות מואר ומקורר,חיישני אורות וגשם, וילונות לחלונןת האחואאים ולשמשה האחורית, מרימי שמשות והדבר הכי חשוב מושב נהג יותר טוב).

לגבי מרימי השמשות, בדוק לחיצה כפולה על כפתור הנעילה, ככה זה בדגם המאובזר. אישית לא הייתי מתקין מרימי שמשות שפועלים בכל נעילה כי אני תמיד חונה עם חריץ בחלון ואז האוטו לא רותח כשנכנסים אליו.

לגבי רעשי רוח לא נתרלתי בהם. בדוק אם אין איזו אנטנת טלפום או משהו דומה שגורם לרעש.

לידע כללי, כשאתה מניע והוא מציג את ההודעה על מפלס השמן אם תלחץ על לחצן האיפוס בלוח השעונים הוא יציג את כמות השמןבגרף של רי ועים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דב,

תודה על התגובה - תראה

בעבודה הקודמית שלי היו לנו קנגו וברלינגו שהיו מתקלקלות חדשות לבקרים - אבל, זה בגלל שהזניחו אותן בצורה נפשעת!

אחת הברלינגות - אני נשבע, בדקתי יום אחד לאחת מהן את הגלגלים והיו לצמיג זימים!

לקחתי את הטכנאי שנסע על הרכב ואת המנהל של אותו מקום עבודה והורדתי לשניהם סטירה.

מה גם שבאמת משם לא יכלתי להסיק שום דבר לגבי האמינות של הרכבים כי גם שתי המאזדות פרימיום שהיו להם היו מגלות תופעות מוזרות של רעידות בגלל שהם טיפלו ברכבים רק כשהיתה איתם צרה.

------------

אני נהנה לשמוע את מה שהיה לך לרשום כי זה נותן בי תקווה שאני מבין את הדברים נכון - לו רנו באמת היתה מותג כל כך בעייתי קרסו כנראה מזמן היו פושטים רגל.

שלא לדבר על רנו עצמה.

וזו תופעה ישראלית - יש כאן הרבה בעיות שנובעות ממוסכים שלא באמת מתמחים ברכבים שהם מטפלים בהם ואז אתה מתחיל לשמוע כל מיני דברים כמו - אופל, חולות צרעת, אלפות לא לגעת וזה ברובו בולשיט כי מדובר במכונות - אם אתה יודע איך לטפל בהן ואיפה לצפות לנקודות חולשה, לא צריכות להיות לך כל כך הרבה צרות.

--------------

לגבי הרנו - גם אם היא תהיה מאוד אמינה אני אומר לך שהדיעה שלי היא שרכבים בגודל של המגאן שלא לדבר על הפלואנס עם כזה כובד מרכב - היה עדיף מראש לצייד במנועי שני ליטר.

אותו דבר על פוקוס 1.6 או גולף 1.6

כאשר אנחנו מדברים על גיר, מצטער - כנראה שהאירופאים היו צריכים להמשיך לייצר גירים ידניים או להתחיל מוקדם יותר לעשות גירים אוטומטיים כי הפיגור בינם לבין חווית הגיר היפני היא אדירה לפי מה שאני רואה.

ולמרות הכל - לא יודע, יש משהו ממש ממש כיפי בנהיגה במגאן הזאת - אני בהחלט מרגיש שאני מצליח להנות ולהתחבר לאופי של הרכב הזה. אבל אין מצב שאני מוותר על רכב יפני כרכב ראשי, לא כמו שזה נראה כרגע.

אם טויוטה היו מסכימים לקחת ממני את הקורולה ולעשות איתי טרייד אין על יאריס שהיתה להם שם - הם לא היו מפסידים לקוח.

עכשיו - אני שמח שהם לא הסכימו כי מה שהאשה רצתה זה רכב מרווח, נוח ובעל ישיבה גבוהה - לא רק שהיא קיבלה את זה, היא קיבלה את זה באחריות, ביישור קו כולל, בהנחות לטיפולים ובחבילת אבזור שפשוט - לא ניתן לסרב לה.

אני מקווה מאוד שאולי בעוד כמה חודשים אני אזכר לתת חוות דעת נוספת ולעדכן את השרשיר הזה - עם חיוך.

אפרופו - המסקנה שלי לגבי רכבים צרפתיים נכון לעכשיו היא

אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו - הם לא מתפשרים על נוחות והם לא מתפשרים על בטיחות.

את זה אתה מקבל בכ-ל הדגמים שלהם!

אבל - אם אתה רוצה כוח\אבזור - או שאתה לוקח סופר מיני או שאתה לוקח משפחתית גדולה עם נפח רציני יותר.

ואתה יודע מה? צודקים.

הגיר האוטומטי ברנו שלך הוא AL4. גיר "חכם" שאמור ללמוד את סגנון הנהיגה שלך ולהתאים לו את אופי התהגותו. יש לו יתרונות, כמו בלימה בעזרת המנוע, מה שאינו קיים בתיבות אוטומטיות סטנדרטיות, אבל לטעמי הוא אחת מנקודות החולשה המרכזיות של המגאן. מדובר בגיר הססן, מטלטל לעתים מזומנות וניחן גם ברעש אופיני "יללני". מבחינת אמינות, אני לא נתקלתי בו בשום בעיה, אבל נסיוני מוגבל לשלוש שנים ראשונות כאמור. בכל מקרה לא הייתי מייחס חשיבות יתרה לדברי חלק מה"ידענים" שדובריהם היותר בוטים מדברים לרוב מתוך תפיסת עולם והרבה פחות מתוך בדיקה רצינית ומעמיקה, או נסיון אישי.

פורסם
איזה שנתון המגאן?

היי צביקי,

הרכב היה מבציר 2008

ולרוכש המאושר-אם יש יתרונות ברכב הנ"ל זה הגודל והנוחות,אני חייב לציין שהרכב שרכשת נראה ממש יפה ושמור.

נהג בבטחה והלוואי שתוכיח שהניסיון המר שלי ושל חבריי לעבודה עם הדגם הנ"ל היה נקודתי ותו לא.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
הגיר האוטומטי ברנו שלך הוא AL4. גיר "חכם" שאמור ללמוד את סגנון הנהיגה שלך ולהתאים לו את אופי התהגותו. יש לו יתרונות, כמו בלימה בעזרת המנוע, מה שאינו קיים בתיבות אוטומטיות סטנדרטיות, אבל לטעמי הוא אחת מנקודות החולשה המרכזיות של המגאן. מדובר בגיר הססן, מטלטל לעתים מזומנות וניחן גם ברעש אופיני "יללני". מבחינת אמינות, אני לא נתקלתי בו בשום בעיה, אבל נסיוני מוגבל לשלוש שנים ראשונות כאמור. בכל מקרה לא הייתי מייחס חשיבות יתרה לדברי חלק מה"ידענים" שדובריהם היותר בוטים מדברים לרוב מתוך תפיסת עולם והרבה פחות מתוך בדיקה רצינית ומעמיקה, או נסיון אישי.

אכן - אחרי שתיים שלוש נסיעות התגובה של הגיר השתפרה בצורה ניכרת - כנראה שבאמת יש שינוי כלשהו בתגובתיות שלו.

כן - הרכב בולם את עצמו בירידות עם המנוע - לא משהו שאני לא מכיר כבר (יש את זה גם באוונסיס).

לגבי הגרסא המאובזרת יותר מכיר - אבל חוץ מהשמשות האחוריות שגם הן חשמליות אני לא רואה שום צורך באבזור נוסף - כל הדברים האלה רק יכולים להתקלקל ומהנסיון שלי תאי אכסון נוספים בד"כ נשארים ריקים או שפשוט שוכחים מה יש בהם.

תא כפפות מקורר? וואו, מה יש לי לעשות עם זה?

מראות חשמליות - אין שום צורך, מראה פנורמית וכוון של המראה הימנית ככה שגם לי וגם לאשתי נוח איתו והכל בסדר - כל השאר נגיש.

נכון לעכשיו אני חוזר למשפט של סבא חמוד של אחת האקסיות שלי - צריך שיהיה פשוט, צריך שיהיה מלח! :-P

תומר -

לראש קבוצה בעבודה שלי היתה את המגאן הזו והתקלות שהיו לו:

א. הרכב לא נכבה - התקלה הידועה עם הקורא כרטיסים -> אין את זה בדגם 2008 עד כמה שידוע לי.

ב. ידית ההילוכים נשארה לו ביד - יש לו יד של סוס :-D וידית ההילוכים ברכב הזה לא מוברגת אלא תפוסה בתצורת ביונת כמו עדשות של מצלמה אז יתכן והוא פשוט שיחק איתה יותר מידי ונשאר איתה ביד - בעיניי זו לא תקלה אבל בשביל המשתמש הלא מהוקצע זו תקלה נוראית היות והוא נשאר עם ידית ההילוכים ביד והוא בטוח שהיא שבורה (וזה לא ככה באמת).

מעבר לכך לא היה לו כלום ברכב.

לאבא של אשתי יש מגאן 2 ישנה יותר - שנת 2006 - כבר מעל שלוש שנים הוא נוסע עם הרכב ולא היה לו כלום אבל לאחרונה הרכב פעם אחת בקושי סחב לו ובסוף התקלה הסתדרה מעצמה - משהו שקשור לשמן גיר -> הזוי ולא ברור.

Pioneer TS-X150

פורסם

מזדהה עם הקטע של המשענת יד. במקרה שלי, היא טיפה נמוכה מדי. הזמנתי מחו"ל, כרית הגבהה ועכשיו אני מרגיש בעננים, אבל זה רק אני והדברים הקטנים, שאני כ"כ אוהב.

אני חייב לציין שאני לא רואה את עצמי עם צרפתיות, למרות שאין לי שום ניסיון איתן, אבל כנראה ש"שטויות שרשומים באינטרנט", הגיעו גם אליי.

אני מאוד מרוצה מהיפניות וכנראה שקיבלתי את זה מסבי ז"ל וכנראה שגם כך אמשיך ( אם תהייה מרצדס מעניינת, אני לא אהיה פתאום גזען :)).

קראתי את פרטי העסקה וזו פעם ראשונה שאני קורא על כזו עסקה מפתה, אני חייב לציין. נשמע מעולה.

יש לי מראות חשמל וזה באמת אחד הדברים היותר מיותרים במכונית. מילא אם הן היו מתקפלות (יתרון אדיר בחניה), אבל המכונית אצלי כבר מעל לשנה ורק פעם אחת נגעתי בכפתור כיווון המראות, טיפה אחרי שקניתי את המכונית:).

הדבר היחיד שאני לא אוהב ומדאיג אותי, הוא החלונות מאחור. אני תמיד פחדתי מכאלו, עקב חשש לפריצה. מה עוד, שאתה מציין שיש לך מסכים על המשענות, כך שאני הייתי מטפל בזה.

במכונית הקודמת שלי, היו רק 2 חלונות חשמל וזה שיגע אותי, אבל זה רק אני עם השטויות שלי.

הג'אנטים נראים ממש חמודים והמכונית עושה רושם טוב :).

תתחדש ותהנה. עם כזו עסקה, אתה חייב :).

פורסם

תודה!

לגבי המסכי ראש - הם לא גלויים - הם מאחורי ריפוד שסגור ברוכסן אז ככה שכמעט ולא רואים כלום - רק אם אתה ממש מתאמץ ומצמיד את הראש לשמשה אולי תבחין בריצ'רצ'ים.

גם השאירו לי את משענות הראש המקוריות אז ככה שאני בהחלט שוקל לחזור אליהן כל עוד אין לי באמת צורך ממשי כמו להרדים ילדים.

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש, הרכב נראה יפה ושמור , מקווה שתהנה ממנו ולא תאכל באגטים כמו בסמלון שלך .

הג'נט נראה פחות סיני ממה שציפיתי, אילו צמיגים הרכיבו לך עם הרכב? משהו סביר?

דרך צלחה.

אגב, בשוק הפסיכי שיש לקורולה, לפי איך שהיא נראית - היית מוכר 20 אחוז מעל המחירון אם לא יותר , אבל אולי השקט הנפשי של לא להתעסק בזה כן היה שווה לך את זה. :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אף אחד כבר לא מוכר קורולה במחירון והשוק ממש לא מטורף.

אפילו חברינו לפורום SUBARU LOYALE, פריק טויוטה שתמיד משבח את המותג, רכש אחת ב-15K מתחת למחירון - ואתם יכולים להיות בטוחים, לאור ההיכרות שלי עם האיש - שהוא קנה רכב שמור בטירוף ולא איזו גרוטאת ליסינג מוזנחת.

פורסם

אייל,

צמיגים לדעתי הרכיבו משהו סיני וזול אבל הרכב נוסע באמת טוב והוא דבוק לכביש ושקט אז הם כנראה עושים את העבודה שלהם לא רע. נדמה לי "הילי" או משהו כזה.

באוונסיס יש לי צמיגים של "סמפריט" מסוג ספיד-לייף שהם אמורים להיות חטיבת יוקרה של קונטיננטל - הרכב באמת נוסע עליהם פגז אבל הביקורות עליהם לאחר קריאה - גרועות. ועוד זה צמיגים שאי אפשר להפוך אותם או להחליף אותם מצד לצד ועלו לא מעט.

אני גם ככה נהג מאוד רגוע ואני בקושי עובר 100 רוב הזמן - אני צריך צמיגים רכים ושקטים ואת זה ממש לא בעיה להשיג, כל חברת בת של גוד-ייר או קונטיננטל תיתן לך את זה ועוד עם 4 שנות אחריות.

הג'אנטים - למען האמת - לא בדקתי בדיוק מה הם - לדעתי הם מהזולים יותר אבל עדיין משהו סביר, סה"כ ג.מ פורטל אחראים על ההרכבה שלהם והם נבחרו ע"י אהובי שי בקפידה בכדי שיתאימו למגאן וגם לברגים שמשתמשים בהם ברנו.

בקורולה הגלגל ספייר נשאר עם האומים המקוריים שלו בעוד לארבעת החישוקים החדשים יש אומים קטנים יותר...

------------

אין לי ספק שיש סיכוי גבוה מאוד שעל קורולה, אפילו שנת 96, היה בא משוגע שהיה נותן לי עליה מחירון בלי לבדוק בכלל.

הבעיה היא שהפעם לא היה לי זמן לחכות לאחד כזה שיגיע.

אני רואה היום רכבים כמו פג'רו קצר שנראה דנדש עומד למכירה כבר חודשיים וצובר אבק.

אני רואה שכן שלי שמנסה למכור פג'ו 405 STI שנת 95 במצב נדיר - שזה ספינת הדגל שלהם דאז - בכולה 8500 שקלים, שזה אמנם מעל המחירון אבל ראבאק על מה אנחנו מדברים כאן כבר? - ארבעה חודשים או יותר הרכב שלו עומד בחניה...

לא רוצה להתעסק עם זה.

לצערי האשה צריכה רכב נוח ובטיחות ועכשיו, לא רק עכשיו, אתמול!

רציתי לתת לה את האוונסיס, רק שתיקח אותה, אבל ראיתי שהיא נמנעת כי כנראה שהיא מפחדת לפגוע לי ב"בייבי" שלי ואם תביט בקישור הבא אתה תבין למה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2777917&postcount=239

אז הפור נפל וההחלטה היתה ללכת על הדיל הזה שסה"כ מחירון תמורת מחירון זה עדיין יפה והוגן ובנוסף לזה כזה שלל של הטבות - פשוט אי אפשר לסרב.

Pioneer TS-X150

פורסם

לגבי הגרסא המאובזרת יותר מכיר - אבל חוץ מהשמשות האחוריות שגם הן חשמליות אני לא רואה שום צורך באבזור נוסף - כל הדברים האלה רק יכולים להתקלקל ומהנסיון שלי תאי אכסון נוספים בד"כ נשארים ריקים או שפשוט שוכחים מה יש בהם.

תא כפפות מקורר? וואו, מה יש לי לעשות עם זה?

מראות חשמליות - אין שום צורך, מראה פנורמית וכוון של המראה הימנית ככה שגם לי וגם לאשתי נוח איתו והכל בסדר - כל השאר נגיש.

נכון לעכשיו אני חוזר למשפט של סבא חמוד של אחת האקסיות שלי - צריך שיהיה פשוט, צריך שיהיה מלח! :-P

לא יודע בקשר אליך אבל תא כפפות מקורר זה דבר מעולה. כשאני יוצא לשטח אני דוחף שם בקבוק שתיה והוא נשאר קר מאוד.

לגבי מראות חשמליות מסכים איתך אבל הפשרת האדים מהמראות מאוד נוחה.

לי רוב תאי האחסון מאוד שימושיים. התא ברצפה מאוד נוח לרשיונות, וסט זוהר ותיק ע"ר והתא מתחת לידית בין המושבים מאוד שימושי לדיסקים, מגבונים וכו'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם, אחריי שהייתי קצת פעיל בשרשור, יש לי רק להוסיף דבר אחד,

לכל בעליי הסטיגמות על צרפתיות שאי אפשר למכור, אז בשעה טובה ביום שישי מכרתי את האוטו שלי (סניק 2.0L שנת 2001 אוטו...)

ולהפתעתי הצלחתי דיי בקלות למכור אותה תוך 3 שבועות של פרסום.

ולגביי המחיר אז היא נמכרה ב-3,000 שקל בלבד מתחת למחירון לוי יצחק.

וזה חייב קצת ליידע את בעליי הגרמניות ויפניות על הסחירות של המכוניות.

כי לדעתי למכור גולף או מאזדה 3 או קורולה תוך פרק זמן קצר ובמחיר של כמעת מחירון זה הרבה יותר קשה כי יש לא מעט אלפיי דגמים למכירה ובשביל למכור אז צריך משהו שימשוך את הקונה דווקא לרכב שלך (קילומטרג' נמוך, אבזור, או כמובן מחיר הרבה מתחת למחירון).

אז בהצלחה לכולם מי שקנה רכב או מי שימכור רכב, ומאחל לכולם להנות מהרכב שיש לו ולא לתת לשום סתיגמות ושמועות של הדוד של השכן שעובד במוסך לבלבל לכם את המוח מה טוב ומה רע.

בסוף אם אוהבים את האוטו שלכם על סמך מה שהוא באמת נותן לכם שווה את הכל.

שבוע טוב לכולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...