Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 זולה מאוד. מדוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לעשות הליכה בשכונה בזמן האחרון (היה יום בהיר אז אמרנו למה לא - גם ככה גרים דקה הליכה מיער)

וראיתי כמה באגטים אה ז"א מגאנים :-P חונות להן והיבטתי בבתי הגלגלים

ממה שאני רואה לדגם שלפני 2007 א 2008 יש מגן רפש עם פתח קצת יותר גדול בעוד שבאחרות הפתח היה עגול (יתכן וזה בדיוק ההפך - לא הבטתי במגאן שלי עדיין).

במקרה עמדה לה חונה מגאן אחת עם גלגל מופנה עד הסוף פנימה - הגישה לחלק הזה ממש לא קשה ולא צריך לפרק גלגל, שטות.

במקרה עמדה לה מגאן נוספת כזו ובה גם היה חסר את המכסה למגן הרפש - המרחק בין החור של מגן הרפש לחלק האחורי של הפנס הוא מרחק ממש ממש קטן, היד נכנסת בקלות והתנועה לחלק של תאורת הדרך (הH7) היא ממש קצרה.

הבעיה היחידה כרגע שעוד לא הבנתי זה איך אני מביט פנימה ואם בית הנורה הוא בעל חיווט מספיק ארוך בכדי לשלוף את הנורה עם הבית שלה מחוץ למגן הרפש - אם כן - זה עניין קל מאוד להחליף נורה.

אם לא - צריך לגשש שם טיפה עד שזה יצליח.

לא נשמע כזה סיפור כמו שעשו מזה אבל עד שלא נכווים לא יודעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 379
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

lanosforce

קראתי את חווית הקניה שלך. תודה רבה על התיאור המפורט.

אני מתכוון לקפוץ השבוע לסוכנות קרסו וגם לבדוק את העניין.

נכנסתי למבצע של "בהצדעה", אך לא מצאתי שום דבר קשור לחישוקים קלים.

תוכל בבקשה לפרט מה בדיוק קבלת בעקבות המבצע.

תודה מראש!

פורסם

אל תהיה מודאג - תקפוץ לאהובי שי מעבר לכביש ותשאל אותם בדיוק מה אתה מקבל - הם אלו שעושים את התקנת האבזור של המבצע הזה בעבור קרסו.

אני קיבלתי:

יחידת מולטימדיה דאבל דין + GPS IGO8 (דיבורית BT מובנית כחלק ממערכת ההפעלה)

משענות ראש עם מסכים - לאמר לך את האמת, הן לא ממש מתאימות לגודל החורים במגאן ונופלות למטה - אם אתה לא חייב תבקש שישימו לך אותן בצד - אם תזדקק בעבור הילדים תתקין ותמצא מתאם שיפתור את הבעיה.

חיישני רוורס

מצלמת רווס

חישוקי מגנזיום (אתה יכול לראות אותם כאן בתמונות - נדמה לי או עמוד 13 או עמוד 16 - תנסה תגובה מספר 251 אם אני זוכר נכון).

בכל מקרה - למעט זינוק כבד הרכב פשוט תענוג למי שאוהב להיות רגוע על הכביש. אין לי דרך לתאר את זה יותר טוב, צמר גפן על 4 גלגלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחרי פחות מ 10 שניות הבנתי שמדובר באחד הדברים המטומטמים שראיתי , אבל לא התפלאתי כלל שאתה הוא זה שמעלה את חוסר הטעם הזה לאתר רכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מי שכתב את זה הוא אחד שסופר את הזמן עד שתסתיים תקופת הליסינג שלו עם הפלואנס.

לא אחד כמוני שמעולם לא היתה לו (ולא תהיה לו) פלואנס. [גם לך בעצם לא היתה]

אני סתם ראיתי אנשים צוחקים ומסתלבטים על הגרוטאה הזו, חלקם עם פלאונס בליסינג והחלטתי לשתף את הפורום :)

תסתכל קצת יותר זמן, זה נהיה מצחיק מרגע לרגע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, לא נמאס כבר מהדבר הזה שהיה מפגר וחסר טעם עוד כשעשו אותו לראשונה?

לגבי אלה שלא מרוצים מהפלואנס זה בגלל שהם אידיוטים. מי לוקח רכב בכזה שמקל עם מנוע חלשלוש? אם פלואנס אז רק דיזל או 2 ליטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מי שכתב את זה הוא אחד שסופר את הזמן עד שתסתיים תקופת הליסינג שלו עם הפלואנס.

לא אחד כמוני שמעולם לא היתה לו (ולא תהיה לו) פלואנס. [גם לך בעצם לא היתה]

אני סתם ראיתי אנשים צוחקים ומסתלבטים על הגרוטאה הזו, חלקם עם פלאונס בליסינג והחלטתי לשתף את הפורום :)

תסתכל קצת יותר זמן, זה נהיה מצחיק מרגע לרגע.

אם כל כך רע לחבר שלך, במקום לקטר וליצור זבל , שישלם ויתיר את החוזה.

ד"א , אני בדרך לפלואנס דיזל , אחרי נסיעת מבחן הוחלט לעבור לפלואנס על מנת להוריד את עלות הדלק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני התלבטתי בין הדיזל לשני ליטר אבל בסוף בחרתי בשני ליטר כי הגיר הוא נעלם גדול מידי מבחינת אורך חיים ועלויות צפויות.

פורסם

אייל, למגאן שלי יש רשת ביטחון של מחירון מינוס 3K של הטרייד אין ואני ממשיך לפרסם אותה כי אני מעדיף למכור באותו המחיר לאדם פרטי שיהנה ממנה.

אם אני משקלל בנוס את עלויות האחזקה והביטוח שלה היא יוצאת מאוד זולה (הרבה יותר זולה מליסינג תפעולי לרכב מקביל).

לגבי הומור, עם כל הכבוד היטלר והומור לא יתחברו אצלי לעולם.

פורסם
קצת חוש הומור אנשים... :)

לפי תקופת הזמן שהמגאן שלך מפורסמת, הייתי מכין סרטון שלם כזה רק על הסחירות :)

עזוב אייל רק מישהו יגיד מילה על vw לא משנה מה, הדבר השטחי ביותר, האדון פה למעלה יתחיל לחגוג בלי הכרה וללכלך, אבל ברגע שתגיד משהו על צרפתיות הוא ייפגע אנושות וישלול, אבל אלה אנחנו שמחבקים את הסמל של הרכב כל היום...:wink:

פורסם

scoob, אני ממש לא אקפוץ כשידברו על רכבי VAG (ואתה מוזמן לעשות חיפוש לראות אם קפצתי פעם). בניגוד לחלק מחברי הפורום אני חושב שלכל רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו וכל אחד צריך לבחור את החבילה שהכי מתאימה לו.

אין לי שום בעייה שירדו על רנו כמה שרוצים. אין לי מניות ברנו ואני רק מחזיק רכב שלהם כי הוא מתאים לי. הבחירה לא נעשתה בגלל המותג אלא למרות המותג שתדמיתו בארץ ידועה. פשוט האלטרנטיבות פחות התאימו לי (נוחות ויבואן באוקטביה ובג'טה, מרחב פנימי ועיצוב פנים בפוקוס סטיישן, מרחב במאזדה, גיר בפג'ו/סיטרואן ונוחות בקורולה).

בסוטו של יום כל אחד קונה את מה שהכי מתאים לו ולהגיד שרכב X יותר טוב מ Y זה כמו להגיד שחולצה מכופתרת יותר טובה מחולצת פולו.

פורסם

דווקא צחקתי מהסרטון הזה כמו פסיכי

:-D

ואני בן של ניצולת שואה - ההומור כאן מעניש את המפלצת, לא רואה מה רע בזה, כל אחד והשקפותיו כמובן.

בכל מקרה, המגאן היתה בחירה טובה בגלל התמונה הכוללת של העסקה ושל הנסיבות ולווא דווקא בגלל הרכב עצמו.

הנסיבות היו - רכב שני בבית שנועד לשרת בעיקר את האשה כאשר הדגשים על הרכב היו

1. מרווח

2. בטיחותי

3. חסכוני בדלק

4. אמין

אז לגבי 1 ו 2 - אין מה להתווכח כאן.

לגבי 3 - תצרוכת דלק ממוצעת של 1:12 לפי סוג הנסועה שלנו - זה שפוי ואפילו חסכוני.

לגבי 4 - 3 שנים ראשונות לא מודאג יותר מידי, אחרי זה ימים יגידו וכמו שזה נראה אני לא מודאג.

התמונה הכוללת של העסקה:

1. רכב זול עם שנתון גבוה.

2. אחריות והטבות.

3. רכב שעונה על כל הצרכים שלנו.

הגרעון היחידי של הרכב הזה עד עכשיו הוא יכולת העצה מעמידה (מעמידה בלבד) מבישה הייתי אומר :-D

הרכב הזה לימד אותי לקח מאוד חשוב לגבי ערך הנוחות -

היום בדיעבד אם הייתי צריך לבחור כרכב שני בין קורולה 2007 לבין המגאן הזו - באמת הייתי מתקשה לבחור בין הזריזות והקלילות של הקורולה לבין הנוחות המדהימה והבטיחות הגבוהה של המגאן.

Pioneer TS-X150

פורסם
scoob, אני ממש לא אקפוץ כשידברו על רכבי VAG (ואתה מוזמן לעשות חיפוש לראות אם קפצתי פעם). בניגוד לחלק מחברי הפורום אני חושב שלכל רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו וכל אחד צריך לבחור את החבילה שהכי מתאימה לו.

אין לי שום בעייה שירדו על רנו כמה שרוצים. אין לי מניות ברנו ואני רק מחזיק רכב שלהם כי הוא מתאים לי. הבחירה לא נעשתה בגלל המותג אלא למרות המותג שתדמיתו בארץ ידועה. פשוט האלטרנטיבות פחות התאימו לי (נוחות ויבואן באוקטביה ובג'טה, מרחב פנימי ועיצוב פנים בפוקוס סטיישן, מרחב במאזדה, גיר בפג'ו/סיטרואן ונוחות בקורולה).

בסוטו של יום כל אחד קונה את מה שהכי מתאים לו ולהגיד שרכב X יותר טוב מ Y זה כמו להגיד שחולצה מכופתרת יותר טובה מחולצת פולו.

לא התכוונתי אלייך, והדעה שלי רחוקה מזה שרכבי vw מושלמים, רק שיש פה כאלה שיקפצו גם אם תגיד שvagית נראית טוב.

אבל ההיפך פוגע בהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...