Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איזה חברות של בידוד יש חוץ מDYNAMAT?

טובות יותר, פחות טובות, זולות,יקרות זה לא משנה.

בידוד שקיים בארץ ושלא קיים.

בקיצר כל החברות של הבידוד שאתם מכירים.

איליה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה חברות נותנות את היחס

מחיר/איכות הכי טוב?

יש בכלל מושג כזה יותר איכותי/ פחות איכותי בחומר בידוד

או שהכך בלוף כמו חוטי ה hdmi שחוט של 20 שקל hdmi 1.4נותן אותה תוצאה כמו חוט ב 500 שקל hdmi 1.4

פורסם

כן, יש הבדל בחומרים.

קודם יש הבדל בחומר עצמו, האם הוא קשיח ומצריך פן לעבודה או שהוא גמיש ונדבק בקלות?

אחר כך יש את עניין העובי - עבה יותר טוב יותר.

אני מציע להתמקד בחומרים כדוגמת הסקנד סקין דמפליפייר פרו והדיינאמט אקסטרים. אלה החומרים הטובים ביותר בתעשייה ומחירם בהתאם. לצערך מחירם בארץ מופקע וייבוא מחו"ל לא משתלם עקב עלות משלוח גבוהה.

זה על רגל אחת, אם תחפש ב FAQ תמצא מאמר מתורגם שלי על חומרי בידוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר ידידי

אם תרשה לי ישנם עוד חומרים טובים ומצויינים שמחירם בהחלט לא מופקע ואפילו זול ביחס למחירם בעולם

והם חומרים מצויינים ועומדים בסטנדרטים הגבוהים ביותר

מחיר ליריעה של 1 מטר על 0.6 מטר נמכר במחיר מבצע של 150.00 ש"ח בלבד

ובטח שהם לא נופלים מהמוצרים שאתה דאגת לנקוב בשמם

מין הראוי לא לנקוב בשמות חומרים, או לנקוב בשמות כולם

כך לפחות אני רואה את ערך האובייקטיביות

שבוע טוב

דרור

פורסם

וזה לא מחיר מופקע? :roll:

ואם אתה רומז לחומר של DLS אז הוא שייך לקבוצת החומרים הכי זולים, לא מומלצים וקשים להתקנה, כמו האוריג'ינל של דיינאמט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מופקע ?????.

מופקע אולי למי שלא משלם מע"מ

מופקע אולי למי שלא משלם מס

מה מופקע בזה ?? אני מתפלא עליך ... יש לך מושג כמה שוקל קרטון של שישיית גלילים

איך קבעת כי הוא קשה לעבודה ?? כמה מכוניות הרכבת יחד עם האיטום הזה ??

האם החלטת שהוא קשה לעבודה בגלל שצריך שימוש בפן ? ואם כן זו שטות כי מה כל כך קשה השימוש בפן

למה יש הפחדה של חברי פורום משימוש בפן ??

דע לך שפריסת לוח איטום על הרצפה תחת שמש צהריים רגילה בארצנו למשך חמש ל עשר דקות הופכת את החומר לגמיש נח ונעים לעבודה ורך למגע וקל מאוד להצמדה ובעל גמישות מדהימה

אז כן אז אחרי ההדבקה צריך לעבור בפן, ביג פ**ן דיל

ואשמח גם להבהרה איך ועל סמך איזה מאמר או מי מגדולי הדור שעל פיו אתה מסתמך בקביעה שהחומר הזה הוא לא מומלץ וקשה להתקנה וזול

סתם הכפשה שאני רגיל לה מצידך וזה חבל מאוד שזה כך

ולמה זו הכפשה ? כי אני עובד עם החומר הזה יום יום ואני מייצר איתו בידוד ואיטום והפסקת קרקושים וצרצורים על בסיס יומי

התוצאות נהדרות ואני מחזיק כאן סטים של דיינמאט ושל קא"ץ באופן קבוע ואני עושה כל מאמץ לשכנע להרכיב את ה מקס דאמפר

ההרכבה של החומר לאחר חימום קל בשמש לא לוקחת יותר מחצי שעה לדלת חיצונית , מה קשה בזה ??.

ולא בגלל שזה ייבוא שלי כי אני לא הייתי מסתכן בהבטחות ללקוחות אלא על סמך יידע וניסיון וביצוע ותוצאות

ולסיום איתמר זה מיותר וזה לא נכון כל הדיבור המזלזל הזה

דרור

פורסם

כרגיל, שוב אנחנו נכנסים לויכוח של צרכן מול יבואן, ועל זה אף פעם לא נסכים.

אז כמנהגי בקודש אתה יודע שאני לא סתם רושם דברים, אז תרשה לי לגבות אותם בעובדות:

1. כן, יצא לי להתנסות עם החומר הזה. אומנם זו היה בעיקר נסיון התרשמות קטן, אבל כבר מהמגע שלו מיד נזכרתי בקיט אוריג'ינל (המחורבן) שמאוד התאמצתי להתקין באחת המכוניות שלי זצ"ל ושהוא התקלף לאחר תקופה, פשוט ככה.

2. כמו שאמרתי, החומר הנ"ל מבוסס על אספלט, שהוא החומר הכי זול בתחום מוצרי הבידוד האקוסטי. מוצרים כמו דיינמאט אקסטרים וסקנד סקין דאמפליפייר פרו עשויים מ Butyl Rubber, חומר הרבה יותר גמיש ודביק שאחרי שהתקינו אותו כמו שצריך הוא בלתי ניתן להסרה בעליל. החומר של DLS לא גמיש דיו ולא מבצע את הפעילות הקריטית ביותר של חומר הבידוד - המרת הרזוננס לחום, הוא רק מוסיף מסה לפח הדלת (כשהוא דבוק אליה כמובן).

3. מאיזושהי סיבה (כנראה שמוצדקת) דיינמאט הפסיקו את ייצור האוריג'ינל לפני כמה שנים וגם את ה DLS לא הצלחתי למצוא, לא דרך אי-ביי ולא דרך גוגל.

4. אתה מוכר 0.6 מ"ר ב 150 ש"ח. חבילת Door Pack של דיינמאט אקסטרים (שכאמור עשוי מגומי בוטילי איכותי ויקר) עולה בארה"ב בין 50 ל 60 דולר, ואנחנו מדברים על כמות חומר של יותר ממטר רבוע. במילים אחרות, תמורת 25-50 שקלים יותר מקבלים קצת יותר מ 40% תוספת חומר, ועוד מהחומר האיכותי ביותר למשימה.

להמשיך או שהנקודה שלי ברורה?

איתמר.

פורסם

איתמר אתה יכול להמשיך מכאן עד לצפון ברזיל

זה לא ישנה הרבה כי כמו שאמרת הנקודה שלך ברורה

ואין לזה שום קשר למוצר או למחיר

וחבל מאוד שזה כך

אני סיימתי

ביי איתמר ויום טוב

דרור

פורסם

איתמר, לצערי יש לך טעות בהשוואה:

אתה לא יכול להשוות מחיר של מוצר בחו"ל למחיר של מוצר אחר בארץ, כשבשורה אחת לפני זה אתה כותב שיבוא מחו"ל לא משתלם בגלל משלוח יקר.

מעבר לכך אין לי נסיון עם שום מוצר חוץ מהדיינמאט, כך שאני לא יכול להוסיף מידע.

חתימה טובה לכולם.

מתחדשת*

פורסם

מסכים איתך רומק לחלוטין

זה מדהים איך פתאום אין משמעות להובלה

בטח ובטח כשקרטון של 6 גלילים סה"כ שוקל 12 ק"ג

ועוד יותר מדהים זה איך 60 דולר ארה"ב זה פתאום רק 25 ש"ח ממחיר של מוצר בארץ ב 150 ש"ח

איתמר כנראה שכח משלטונות המס והמכס והמע"מ שלא לדבר על חברות השילוח

חבל חבל חבל שזו הגישה ההיפוקרטית שאתה נוקט

דרור

פורסם

רומם, יכול וחצי :wink:

אני שואל (וממש יש לי דה ז'ה וו) למה המחיר לצרכן בארץ הוא פי 3 (!) מהמחיר לצרכן בארה"ב. בארה"ב קיט דלתות של דיינמאט עולה לצרכן פחות מ 200 ש"ח. אותו קיט דלתות בארץ עולה 600 ואף יותר, כמובן שלפני התקנה.

המלצתי על זה בעבר, חברי פורום שיתארגנו על רכישה קבוצתית של חומרי בידוד יחסכו מאות שקלים כל אחד בעלות הבאת החומרים הללו לארץ. חברות כמו MUSTOP או USHOPS גובות עלות מגוחכת על דברים שצורכים מעט נפח אך בעלי משקל רב.

בשילוח ימי המשקל מהווה פקטור נמוך ביחס לנפח, כך שהנה הלכה התיאורייה של עלות המשלוח ליבואן.

כמובן שכל זה עוד לפני שדיברתי על עלות המוצר ליבואן עצמו, שברור כשמש שהוא לא משלם 50$ על כל קיט דלתות כך ש"מישהו" גוזר עלינו קופון שמן מאוד :roll:

אבל היי, מה אני מבין, שכל אחד יעשה כראות עיניו וכיסיו.

איתמר.

פורסם

שמע איתמר אתה לא מפסיק להפליא אותי

והדבר המדהים הוא שאני נסחף כל פעם מחדש לויכוח שטותי איתך

הרי אתה מדבר דרך האצבעות ולא דרך הראש

כי מה הקשר בין הצעותיך המוזרות לייצר קבוצות רכישה לבין מחיר של מוצר בארץ

הרי לפי תפיסתך אפשר וכדאי לייצר קבוצות רכישה גם לקוט"ג ולבשר ולקמח ולסוכר ואולי גם לייבא עובדים שיסתובבו בין חברי קבוצת הרכישה וירכיבו מערכות לרכב ומערכות אינסטלציה ויספקו שירותים בבתים של קבוצות הרכישה וכנ"ל וכנ"ל

אני לא מבין מה השטות הזו

להזכירך אנחנו נמצאים פה !!! ופה יש חוקי שוק של פה !!! ופה יש עלויות של פה !!! (רק לסבר לך את האוזן אני משלם 14500 ש"ח ארנונה לעיריית תל אביב דו-חודשי

איתמר עזוב זה מיותר הרי אתה אף פעם לא תודה בטעות והרי אני תמיד אסחף לענות לך

סתם חבל בכלל שנכנסתי לשרשור הזה :-(

דרור

פורסם

יש עוד חומרים לא רעים בכלל כמו EDEAD של אלמנטל דיזיין וCACHE שיצא לי לראות.

סטאס S3T הצליח למצוא חומר בידוד לא רע בכלל במחיר יחסית שפוי כולל המשלוח.

אני לא מכיר את החומר של DLS אבל אם הוא דומה לאוריג'ינל אני מבין למה הוא פחות נפוץ ואני מתאר לעצמי שמתישהו גם DLS יפסיקו את הייצור.

הדיינאמאט אקסטרים מגיע בכמה עוביים והוא חומר מדהים לעבודה כמו גם הסקונד סקין דאמפליפייר פרו - מאוד מאסיביים, נצמדים בקלות ונותנים תמורה מעולה.

מה שבאמת מדהים אותי זו ההגזמה המטורפת בשימוש בחומרים האלו - זה נובע כמובן מחוסר ידע של אנשים לגבי השימוש.

אני רואה אנשים ששמים שלוש שכבות של החומר הזה על כל דופן של הדלת והדיפון - 9 שכבות על דלת בקיצור.

למידבאסים של 6.5 עד 7 אינטש זה אובר קיל מטורף ובדרך כלל הרשרושים והחרחורים שאותם מנסים למנוע בכלל בכלל לא נגרמים מהאזור שבודד אלא מדובר על צמות חוטים, מוטות ברזל ונקודות מפגש בין הדיפון לדלת ולגוף הרכב שהטיפול בהם בכלל לא דורש שימוש בחומרים האלו.

שכבה אחת טובה לכל דופן של הדלת והדיפון ועוד קצת חיזוקים במקומות מאתגרים זה כל מה שצריך ב99 אחוז מהמקרים. - סגירות מחיצות ביחד עם חומר בידוד - משובח.

מגיעים בארץ לסכומים שערורייתיים על עבודת בידוד וברוב המקרים כמו שציינתי, ללא צורך.

מספיק למרוח שכבה אחת על כל דופן וזה משנה את התנהגות המשטח בו פוגעים גלי הקול לחלוטין. לא צריך תוספת מאסה כל כך גדולה לדלת, סה"כ הדלת כבדה בפני עצמה לעומת הרמקול.

נקודה למחשבה.

זה אולי לא מוזיל את העלות של באלק-פק אבל זה יגרום לכם להבין שאפשר להסתדר עם אחד לשתי הדלתות ולא אחד לכל דלת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שמע איתמר אתה לא מפסיק להפליא אותי

והדבר המדהים הוא שאני נסחף כל פעם מחדש לויכוח שטותי איתך

הרי אתה מדבר דרך האצבעות ולא דרך הראש

כי מה הקשר בין הצעותיך המוזרות לייצר קבוצות רכישה לבין מחיר של מוצר בארץ

הרי לפי תפיסתך אפשר וכדאי לייצר קבוצות רכישה גם לקוט"ג ולבשר ולקמח ולסוכר ואולי גם לייבא עובדים שיסתובבו בין חברי קבוצת הרכישה וירכיבו מערכות לרכב ומערכות אינסטלציה ויספקו שירותים בבתים של קבוצות הרכישה וכנ"ל וכנ"ל

אני לא מבין מה השטות הזו

להזכירך אנחנו נמצאים פה !!! ופה יש חוקי שוק של פה !!! ופה יש עלויות של פה !!! (רק לסבר לך את האוזן אני משלם 14500 ש"ח ארנונה לעיריית תל אביב דו-חודשי

איתמר עזוב זה מיותר הרי אתה אף פעם לא תודה בטעות והרי אני תמיד אסחף לענות לך

סתם חבל בכלל שנכנסתי לשרשור הזה :-(

דרור

כל מה שרשמת מעניין לי, כצרכן, את העכוז.

גם אותה חנות בארה"ב נאלצת לשלם לעובדים, ארנונה, חשמל, מים, שכירות והעלויות שם אפילו הרבה יותר גבוהות מהארץ. אז על מה הבכי? איפה ההצדקה למחיר משולש? בכל השרשורים שרצו עד היום בפורום לא הצלחתי לקבל תשובה לשאלה הפשוטה הזו.

איתמר.

• תוכן חדש...